Guide - Sådan finder I den rigtige glidecreme til analsex

Har du lyst til at eksperimentere med analsex? Så er der (mindst) én ting, du ha’ styr på, inden du går i gang, nemlig glidecreme.

At glidecreme er et absolut must, når det kommer til analsex, skyldes at der ikke produceres naturlige glidemidler bagtil, som der f.eks. gør i kvindens skede. Det betyder, at det i stedet skal tilføres udefra.

Og der er mange fordele ved at bruge glidecreme til analsex, uanset om der er tale om anal penetration eller anal stimulation med anal legetøj:

  1. Indføringen bliver nemmere og mere behagelig
  2. Oplevelsen bliver mere glidende og lækker
  3. Glidecremen beskytter den tynde og sensitive slimhinde i endetarmen, så der er mindre risiko for at der opstår små rifter, når huden strækkes ud.

Hvilken glidecreme skal jeg vælge til analsex?

Når du skal vælge en glidecreme til analsex, bør du gå efter en, der er drøj og som evt. er lidt tyk i konsistensen, så den bevarer glideevnen længe.

Der findes flere forskellige glidecremer til analsex, alt efter om du vil bruge den sammen med sexlegetøj eller om det er til sex med en partner.

Glidecreme til brug med anal sexlegetøj

Vælg en glidecreme til analsexVil du eksperimentere med anal sexlegetøj, bør du vælge en vandbaseret anal glidecreme. Sinfuls Anal Glidecreme er vandbaseret og kan bruges sammen med sexlegetøj af alle materialer.


Glidecreme til analsex med en partner

Ønsker du i stedet at eksperimentere med analsex med din partner, hvor I ikke benytter sexlegetøj, kan du med fordel vælge en anal glidecreme, der er silikonebaseret.

Her er Pjur Analyse Me Silikonebaseret Anal Glidecreme et rigtig godt bud. Husk blot, at silikonebaserede glidecremer ikke skal bruges sammen med sexlegetøj.

Ønsker du hjælp til at slappe endnu mere af, kan du med fordel benytte en anal afslapningsspray. F.eks. den populære Pjur Analyse Me Anal Afslapnings Spray og den awardvindende Pjur Back Door Glide, der har en afslappende effekt.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Hot (1)
Intimate Earth (1)
pjur (4)
Sinful (1)
Vis alle 8 produkter
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk