Guide: Sådan kommer I godt i gang med analsex

Enten elsker man det eller også er man lidt skræmt af tanken. Om analsex altså. Sådan virker det i hvert fald som om mange har det, og jeg kan sagtens forstå det.

De fleste starter nemlig ikke forsigtigt nok ud, når de begynder at eksperimentere med analsex og analstimulation. Og hvis første forsøg har været en dårlig oplevelse, er det nemt at miste lysten til at prøve igen.

Der kan være mange grunde til, at ens analdebut ikke går som forventet, men oftest skyldes det enten manglende forberedelse, manglende tålmodighed eller manglende glidecreme. Eller alle tre ting på samme tid. Heldigvis er der råd at hente og for at give jer de bedste forudsætninger for god analsex, får I her vores bedste tips.

Analsex er utroligt populært og det er noget vi får mange henvendelser omkring. Analsex kan give pirrende, nydelsesfulde og intense oplevelse, uanset om du er kvinde eller mand.

For kvinder kan analsex give en helt unik og dejlig oplevelse. Ved anal penetration kan kvinden nemlig få stimuleret de mange følsomme nerveender i anus og deres G-punkt samtidig. Det er muligt, fordi skedevæggen er tynd og penis derfor kan støde op imod G-punktet, mens I har sex.

Også for mænd kan analsex være en dejlig og yderst nydelsesfuld oplevelse. Den anale stimulation giver nemlig mulighed for dybe prostata orgasmer. Prostata orgasmer kan være meget intense og er man heldig, kan man endda få flere efter hinanden.

Analsex kan være kilden til fantastiske oplevelser, der kan give en ny dimension til sexlivet og som kan styrke intimiteten imellem dig og din partner.

6 tips til fantastisk analsex

Sinful Anal Douche1) Hav god hygiejne

God hygiejne er vigtigt, når I vil eksperimentere med anal stimulation, og det kan gøre det lettere at slappe af. Ved at bruge en anal douche til at skylle sig selv ren med bagtil, kan I også undgå evt. ubehagelige overraskelser, mens I har analsex.

Fyld Anal Douche med kropstempereret vand og smør glidecreme på tutten, så du kan føre den op i en let og glidende bevægelse.

Klem douchen sammen, så vandet sprøjtes forsigtigt op og sæt dig så på toilettet, så vandet kan komme ud igen. Gentag et par gange, indtil vandet i toilettet er klart.

2. Slap af i hele kroppen

Afslapning er afgørende for nydelsesfuld analsex. Tal om tingene inden I går i gang, så I begge er enige om hvordan det skal ske.

Som ekstra hjælp kan det være en god idé at bruge en afslapningsspray. Sprayen sprøjtes på omkring den anale åbning 5-10 minutter inden I har sex, så muskulaturen omkring anus bliver mere afslappet.

3. Gå langsomt frem

Det er vigtigt, at I prøver jer frem i jeres eget tempo, når I går i gang med den analstimulation, så de anale muskler får tid til at slappe af og I undgår ubehag. Kun I ved, hvornår I er rigtig klar, og hvornår I er tilpas afslappede til at kunne nyde det. Gå hellere lidt for langsomt frem.

Sinful Anal Glidecreme4. Brug glidecreme

Glidecreme er et absolut must, når I har analsex, da kroppen nemlig ikke selv producerer naturlige glidemidler bagtil.

En glidecreme som f.eks. Sinfuls Anal Glidecreme giver jer en god og glidende oplevelse, så I får de bedste betingelser, mens I nyder hinanden.

Sinfuls Anal Glidecreme er vandbaseret og kan bruges sammen med sexlegetøj af alle materialer.


5. Brug sexlegetøj

Anal sexlegetøj kan være en rigtig god idé, uanset om I prøver analsex for første gang eller om I har prøvet det før.

Sinful Anal Training Set

Anal sexlegetøj som f.eks. Sinful Anal Training Sæt giver jer mulighed for at vænne jer til følelsen af anal stimulation, inden I begynder med f.eks. anal penetration. Det kan gøre opstarten mere behagelig, fordi kroppen gradvist har kunnet vænne sig til mere fylde.

For mange vil tilvænningen være en nødvendighed og det kan sagtens være, at I skal eksperimentere med anal stimulation flere gange, inden går videre til anal penetration.

Det er helt naturligt, så nyd legen på det niveau I nu er på og bliv ikke stresset, hvis det ikke føltes rigtigt at gå hurtigere frem.

Sinful Anal Training Sættet er også ideelt, hvis I allerede har erfaring med analsex og ønsker at variere stimulationen. De 3 forskellige plugs kan f.eks. sættes op bagtil under forspil eller under samleje.

6. Rengør dit sexlegetøj efter brug

Anal sexlegetøj skal altid rengøres efter brug, for at sikre en god hygiejne. Rengøringen sørger desuden for, at jeres anal sexlegetøj er klar til brug, næste gang lysten melder sig.

Vi anbefaler, at I bruger en antibakteriel sexlegetøjs rengøring som f.eks. Sinful Clean, til jeres anal sexlegetøj, da det sikrer effektiv og skånsom rengøring.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
baseks (3)
Dorcel (1)
Obaie (1)
pjur (1)
Sinful (5)
You2Toys (1)
Vis alle 12 produkter
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk