Find den perfekte dildo

Når I skal finde en dildo, der passer godt til jer, er det først og fremmest godt at overveje hvad I skal bruge den til, da det kan påvirke hvilket materiale eller hvilken form, der passer bedst. Hvad kunne I tænke jer?

Vi er et par, der leder efter:

Prøv en:

En dildo til anal brug:Anal dildo, anal vibrator
Et strap-on dildo sæt med dildo og harness:Strap-on sæt
En strap-on dildo til harness:Harness dildo
En dildo vi begge kan bruge på samme tid, uden harness:      Harness-fri Strap-on 

Sådan vælger I den rigtige dildo

Noget af det vigtigste, I bør overveje, når I skal vælge en dildo er formen, materialerne og størrelsen. Det afgør nemlig hvor godt den kan ramme de helt rigtige steder og hvordan den føles at bruge. Derefter kan I se på, om I har ønsker til specielle træk,  f.eks. om skal passe sammen med et strap-on harness med O-ring eller om den skal kunne bruges håndfrit og derfor ha' sugekop. Og sidst, men ikke mindst, kan I overveje om I ønsker foretrækker en dildo, der vibrerer eller ej. Hvis I gør, kan I vælge imellem opladelige dildo vibratorer og batteridrevne dildo vibratorer. 

Materiale og fleksibilitet

Vælger I et fleksibelt men fast materiale som f.eks. silikone vil det oftest føles blødt og det vil både være nemmere at føre op og kræve mindre glidecreme. Silikonen tilpasser sig hurtigt din kropstemperatur og er desuden nem at rengøre.

Med et hård materiale som stål eller ABS er det nemmere at målrette stimulationen til f.eks. g-punktet eller prostata. Stål dildoer samt dildoer af glas giver en anderledes følelse end f.eks. ABS dildoer, da de har en pirrende tyngde og desuden kan opvarmes eller afkøles.

Ønsker I en dildo, der føles som en rigtig penis, bør I prøve en realistisk dildo, der er lavet så den føles næsten ligesom rigtig hud og så den ligner den ægte vare. I an se på produktbeskrivelsen om dildoen er realistisk formet, eller om den både er realistisk i form og følelse.

Form

Hvis det er første gang I skal bruge en dildo, kan det være en fordel at vælge en mindre, glat dildo, da den er nem at bruge og nem at vænne sig til. Skal dildoen bruges til stimulation af g-punkt eller prostata? Så er det en god ide at vælge en dildo i et fast materiale, der er formet så den nemt og effektivt kan stimulere punktet bedst muligt. Vi har også dildoer med sugekop, der kan bruges håndfrit, når de er sat fast på hårde, jævne overflader.

Størrelse

Når I skal vælge en dildo, er det godt at overveje om den fyldigt, smalt, langt eller kort. Vi har både dildoer, der er beskedne i størrelsen samt store dildoer, så der er noget for enhver smag, uanset hvad I foretrækker. I kan finde information om dildoens størrelse, både længde og diameter på produktsiden, på fanebladet 'Detaljer'.

Dildo til strap-on sæt

Hvis I skal bruge en dildo til et strap-on sæt, er det vigtigt først at undersøge størrelsen på sættets O-ring, så I sikrer jer, at den dildo, I vælger, passer. Strap-on dildoer vil som regel ha' en flad fod, der gør det muligt at sætte den fast bag O-ringen i dit harness, så dildoen kan bruges håndfrit. Under 'Detaljer' på produktsiden for både harness og dildo, vil I kunne se diameteren og se, om de passer sammen.

Har I brug for mere hjælp til at vælge den perfekte dildo?

I kan altid kontakte vores kundeservice, hvis I har brug for råd og vejledning til at finde den dildo, der passer bedst til jer. Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Amaysin (2)
Baseks (20)
Colours Pleasure (1)
Fetish Fantasy (1)
Fun Factory (2)
King Cock (1)
King Cock Plus (1)
Lelo (1)
Lelo (1)
LovingJoy (1)
NMC (1)
Signature Cocks (2)
Sinful (6)
Tantus (1)
The D (1)
The Realistic Cock (1)
Toyz4Lovers (1)
Vixen (1)
Willie City (34)
You2Toys (2)
Vis alle 80 produkter
Du har set 48 af 80 produkter
Hent flere
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk