Pjur MED PREMIUM Silikone Glidecreme 100 ml

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Pjur MED PREMIUM Silikone Glidecreme 100 ml 1
 • Pjur MED PREMIUM Silikone Glidecreme 100 ml 10

Pjur MED PREMIUM Silikone Glidecreme 100 ml

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

149,00 kr

85,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Pjur Premium er en drøj silikone glidecreme til meget følsom hud.

  Holder glideevnen godt og plejer huden.

  Latex-kondom sikker.

  Fremstillet fri for kunstige farvestoffer, parfumer, olier, paraffin, fedt og konserveringsmidler.

  Indhold: 100 ml.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Pjur Premium er en silikone glidecreme af højeste kvalitet. Renheden af ingredienserne gør den egnet selv til de mest følsomme hudtyper.

  Produktet lægger en beskyttende hinde på huden uden at blokere porerne, så huden og slimhinderne kan ånde. Kun få dråber er nok til en god og meget glidende oplevelse.

  Pjur Med Premium må gerne benyttes sammen med latex kondomer. Mange af ingredienserne i Premium indeholder ingen kunstige farvestoffer, parfumer, olier, paraffin, fedt eller konserveringsmidler.

  Pjur Premium er produceret i Tyskland og allergitestet.

  Brug ikke Pjur Premium glidecreme sammen med sexlegetøj fremstillet af silikone. Har skal du bruge en vandbaseret glidecreme i stedet for.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone glidecreme.
  STØRRELSE: 100 ml.
  ALLERGITESTET: Ja.
  SMAG OG DUFT: Neutral.
  KONDOM-SIKKER: Ja.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Glideevne
  Fantastisk Jeg fik engang den her som en prøve, og lige siden har jeg bare ønsket at købe en i den rigtige størrelse, og jeg elsker den simpelthen! Den glider godt og den er rimelig drøj, så der skal ikke meget til. Jeg døjer ikke med at blive våd, men jeg har sensitive slimhinder og min partner er sensitiv overfor meget friktion, så den her er perfekt for os.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  For mig spild af penge.. Jeg har ikke problemer med at blive våd, men vælger altid at tilføje lidt ekstra glidecreme/olie, da jeg har meget sarte slimhinder og en mild grad af vulvodyni. Jeg kan ikke anbefale denne glidecreme! Den er alt for tyk i konsistensen og gør for mig det præcist modsatte af, hvad en glidecreme skal. Til gengæld har jeg ved tidligere lejlighed haft glæde af Woman i samme serie
  5 3 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Amazing! I'm very sinistive to perfumes and soaps, and have been having a hard time finding a lube which didn't burn me. This lube has saved my sex life. Definitely recommend to any sensitive lovers out there :)
  5 5 1

  Du anmelder: Pjur MED PREMIUM Silikone Glidecreme 100 ml

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.