Rocks Off Bad Boy Prostata Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Rocks Off Bad Boy Prostata Vibrator 1
 • Rocks Off Bad Boy Prostata Vibrator 2
 • Rocks Off Bad Boy Prostata Vibrator 3
 • Rocks Off Bad Boy Prostata Vibrator 4

Rocks Off Bad Boy Prostata Vibrator

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

379,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Rocks Off Bad Boy er en fleksibel prostata vibrator.

  Intens vibration (lydsvag).

  Stimulerer prostata og mellemkødet.

  Fremstillet af allergivenlig IntraMed. Er 100 % latex- og ftalatfri.

  Diameter: 3 til 4,5 cm. Længde: 13,5 cm.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Rocks Off Bad Boy prostata vibrator er fremstillet specielt til mænd, der har erfaring med analleg. Vibratoren stimulerer både prostata og mellemkødet så oplevelsen med vibratoren bliver endnu mere intens. 

  Lad dig forkæle af Bad Boys 7 forskellige vibrationsprogrammer og nyd den stimulation, der passer dig bedst. Prostata vibratoren kan både nydes håndfrit eller bevæges som du har lyst.

  Hvis du vil opnå maksimal nydelse med Rocks Off Bad Boy, kan du bruge en vandbaseret anal glidecreme sammen med den. 

  Rocks Off Bad Boy anal dildo tilbyder deres multi-stimulatorer til mænd i forskellige størrelser og former. Find den størrelse der passer bedst til dig:

  Small: Naughty Boy, Medium: Rude Boy, Large: Cheeky-Boy, XL: Bad Boy, XXL: Big Boy. Brug evt. et par fingre til at måle hvilken størrelse der passer til din krop så du er sikker på at få den rigtige vibrator.

  Alle varianter er 100 % vandtætte og kan selvfølgelig købes her på Sinful.dk

  Detaljer

  MATERIALE: Allergivenligt IntraMed.
  FTALATFRI: Ja.
  DIAMETER: 3 - 4,5 cm.
  LÆNGDE: 13,5 cm, den del der skal op.
  VANDTÆT:Ja.
  BATTERITYPE: 1 x 1,5V LR1/N (medfølger).
  VIBRATIONNIVEAUER: 7 
  LYDNIVEAU: Lydsvag.
  INTERFACE: 1 knap.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  For bred Læste anmeldelsen af Rocks Off O-Boy Prostata Vibrator, og konstaterede at den nok ikke var god, da flere beskrev den som om den "ikke lige ramte". Denne her er tilgengæld alt for stor, så nu forsøger jeg mig med den ovennævnte i stedet,
  5 3 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Bad Boy Prostata Vibrator. Lækker sag udført i virkelig lækre materialer, så førstehånds indtrykket var lovende. Blev testet med Sinful anal glidecreme, hvilket var et godt makkerskab. Størrelsen god for mig og var virkelig lækker, da den først kom på plads. Legede lidt med de forskellige vibrations programmer og alle gode på hver deres måde. Havde håbet at den kunne "sidde selv" men dette dog ikke muligt. Men når det så er sagt var det en top fræk og lækker sag der virkelig gjorde forskel, så kom ret heftigt ;) Kan kun anbefale den, hvis man er til anal leg.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Virkeligt skuffende Dette var min første prostata vibrator jeg nogensinde har købt (nok også den sidste). Jeg brugte godt en halv time på at prøve og placere den på forskellige måder samt at prøve på at få den sidste kugle agtige ting ind men til ingen nytte, der var ingen nydelse faktisk ingen virkeligt følelse af vibrationerne ud over ved hullets indgang. Derudover virker det til der er en løs forbindelse i apparatet så hvis den bliver bøjet (for nemmere at få den ind) så stopper vibrationerne. Det eneste gode der egentligt er at sige er at materialet føles blødt og ordentligt ellers har jeg desværre ikke noget godt at melde.
  5 2 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Utrolig dejlig vibrator Jeg købte denne vibrator pga nyskærighed ang at kunne får orgasme ved at stimulere prostata , det at kunne få en orgasme uden at bruge en hænder måtte bare prøves og jeg skal da love for at jeg er glad for at jeg gjorde det. Den er nem at betjene og i et dejligt materiale. Personlig fortrækker jeg at side lidt skrå (elevationsseng)så der kommer et lille Press på vibratoren men ikke for meget det er med til at den bliver hvor den skal :) for mig behøver jeg kun at kærtegne mine brystvorter lidt så begynder englene at synge :) og får en længere orgasme. Så op på hesten alle mænd og PRØV DET.

  Husk på at det er sundt at få tømt prostata engang imellem.
  5 5 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Anbefalelsesværdig! Jeg købte denne vibrator til brug på min partner. Absolut brugervenlig, lækkert materiale. Udformningen giver ekstra stimulans ved leg i forbindelse med indføring, og efter to prostata orgasmer ''rocking his world'' kan jeg kun anbefale dette lille stykke legetøj ;-)

  Han er stadig ''høj'' dagen derpå.... - det må være den bedst tænkelige anbefaling.
  5 5 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Godt legetøj i god kvalitet Intro: Efter at være blevet introduceret til anal stimulation gennem produktet "Liquorice Dip Anal Plug Sæt" valgte jeg, at det nu var tid til noget mere prostatamålrettet stimulation. Jeg læste diverse anmeldelser på nettet og valget falgt altså på den her. Det har været i brug flere gange og jeg har bestemt ikke fortrudt mit køb.

  Materiale: Materialet er det, der har imponeret mig mest ved legetøjet. Silikonen har en smule tekstur og er til den hårde side. Disse to egenskaber gør ikke indsætning og eventuel "stødning" mindre komfortabel, men derimod meget mere stimulerende.

  Udformning: Tykkelsen passede mig fremragende og bulerne på den var yderst velproportionerede. Det passede endda således, at de hjalp med at holde legetøjet på plads. Kombinationen af tykkelse, buler og materiale har gjort, at gentagen indføring under samme session har været genstand for stor nydelse.
  Længden af legetøjet var i starten et problem for mig. Første gang jeg prøvede det, var jeg en smule skuffet over, at jeg kun kunne få det ind til efter første bule og dermed ikke nyde perinuumstimulationen. Hen ad vejen har jeg dog accepteret, at jeg ikke kan få det helt ind og jeg får stadig meget nydelse ud af det!
  Længdeproblemet virker (info fra andre anmeldelser online) ikke til at være et enestående tilfælde. Det er dog ikke gentagende til en grad, der burde fraråde køb og de fleste får også en bedre oplevelse efter mere øvelse. Selv har jeg allerede nu fået mere øvelse, men forventer endnu at blive lidt bedre til at bruge legetøjet.

  Vibrator: Vibratoren fungerer fremragende. De syv forskellige hastigheder er ikke overflødige, men giver vibratoren en dejlig alsidighed. Jeg synes desuden, at vibrationerne går fint op igennem legetøjet. Legetøjet kan sagtens bruges uden vibrationer og for det meste tænder jeg først vibratoren efter første indføring.

  Vandtæt (rengøring): Legetøjet er vandtæt MED den lille vibrator i. Dette gør rengøring lettere, da man ikke skal til at fjerne vibratoren (medmindre man da koger den eller sådan noget). Jeg har personligt brugt "Pjur Sexlegetøj Rengøring" og det gør rengøringen meget let. Desuden kan legetøjet bruges i badet.

  Indpakning og tilbehør: Indpakningen er upåklagelig. Foruden legetøjet får man en praktisk pose til at have det i samt 1 batteri til vibratoren. Jeg vil nok anbefale at købe ekstra batterier med det samme for at undgå ekstra fragt, men mit batteri er ikke gået død endnu. Der var ikke nogen omfattende guide til legetøjets brug, men jeg savnede ikke en sådan guide.

  Afrunding: Legetøjet er af høj kvalitet og kan klart anbefales. Det kræver en smule øvelse både på grund af størrelse og udformning, men det er alsidigt og selv mindre øvede vil opleve stor nydelse, mens de lærer at bruge det optimalt. Jeg har personligt haft mange gode orgasmer med legetøjet.
  5 4 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  En rigtig god vibrator Stor ros til min nye 'Bad Boy', den virker lige præcis som den skal. Jeg var lidt i tvivl om hvilken en af størrelserne i serien jeg skulle bruge men fik mig målt frem til at det måtte være 'Bad Boy' og jeg fik valgt den helt rigtige. Den kommer til at blive flittigt brugt.
  5 4 1

  Du anmelder: Rocks Off Bad Boy Prostata Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *