Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 499 kr
 • Vi er e-mærket
Person med en masse magic wands i favnenPerson med en masse magic wands i favnen
Guides
Copywriter
Sidst opdateret:26/04/2022

Magic Wand - Den Ultimative Guide

Indholdsfortegnelse

En Magic Wand er en yderst kraftig vibrator udformet som en stav. Vibrationerne måles i Rounds Per Minute (RPM), som betyder hvor mange omgange den snurrer på et minut. Hos Magic Wands ligger de typisk mellem 6.000-12.000 RPM. Til sammenligning har en gennemsnitlig vaskemaskine 1400-1600 RPM.

Den har fået sit navn grundet sit tryllestavs udseende, dog i en lidt mere fyldig udgave. Selve hovedet er rundt eller ovalt og i sin fulde længde måler staven som regel mellem 20-30 cm.

Den oprindelige idé var et massageapparat til kroppens ømme punkter, og derfor var det praktisk med et relativt langt skaft og et bøjeligt, fleksibelt hoved, så det var nemmere at nå.

Den idé har udviklet sig hen af vejen, så en Magic Wand vibrator nu også bliver brugt til stimulering af kroppens ydre erogene zoner, som selvfølgelig også inkluderer kønsorganer.

To magic wands fra Sinful

Udviklingen har grebet om sig, hvilket ikke kun omhandler selve designet, men også selve funktionen. På nogle modeller får du “dobbelt-joy”, da skaftet kan bruges til penetration, så du kan skifte mellem ydre og indre stimulering.

Der findes genopladelig wands og nogle med ledning. De findes i mini udgaver og der findes tilbehør til hovedet, så du får det præcis, som du allerbedst kan lide det.

Bare rolig! Vi kigger nærmere på de bedste Magic Wands lige om lidt.

Stort udvalg af Magic Wands

Hvordan bruger man en Magic Wand vibrator?

En Magic Wand vibrator kan bruges på forskellige måder. Du kan bruge den, som den oprindeligt var tænkt: Til ømme muskler og massage af kroppen. Eller du kan bruge den til at kærtegne kroppens erogene zoner.

Det vigtigste er, at du tænder vibratoren, inden du placerer den nogen steder på kroppen. En Magic Wand vibrator er en yderst kraftig vibrator, så det er vigtigt, at du har tændt og udforsket vibrationerne eksempelvis på din underarm, inden du placerer den mere følsomme steder på kroppen.

Så snart du føler, at du kender indstillingerne, kan det kun gå for langsomt med at komme i gang. For at du får den bedste oplevelse, har vi lavet en FAQ til dig.

To magic wands

Alt du skal vide om Magic Wands

Få svar på alle dine spørgsmål, det du undrer dig over og det, du egentlig ikke vidste, at du manglende svar på, lige her. Efter du har læst det her afsnit, er din basisviden på plads og du er klar til næste trin op ad den fortryllede bønnestage.

Larmer de meget?

Det er v-i-r-k-e-l-i-g individuelt, hvad man synes larmer meget, men vi kan sige så meget, at de larmer mere end en el-bil,og mindre end en Puch Maxi. De kraftigste motorer til sexlegetøj finder du i en Magic Wand, og derfor larmer de også mere end de fleste andre vibratorer. Til gengæld kommer din orgasme helt sikkert til at overdøve støjen!

Passer den til mit underliv?

Generelt kan størrelsen på en Magic Wand vibrator virke overvældende, særligt hvis det er første gang du har en i hånden.

En klassisk model er til udvendig stimulering og derfor er cm. målet ikke så altafgørende, som når du kigger efter en dildo. Vil du have en stor berøringsflade, skal du vælge en wand med et stort hoved. Vil du have mere målrettet stimulation, skal du finde en med en mindre diameter.

Halsen er ofte fleksibel, så du kan vride og dreje hovedet, så det kommer til at ramme helt rent og selve skaftet sikrer dig et godt greb.

Det kan være en god idé at starte med en mindre variant, som for eksempel denne populære model fra Amaysin. Så får du både en fornemmelse af, hvordan den føles og samtidig finder du ud af, hvordan du bruger den bedst.

To små magic wands

Kan den bruges til indvendig og udvendig stimulation?

Som vi kort var inde på, findes der Magic Wand vibratorer, hvor skaftet er beregnet til penetration. Derudover findes der tilbehør, som kan forvandle din Magic Wand til en G-punkts vibrator, en anal plug eller noget helt tredje, men mere om den tiltrækkende funktion senere i indlægget.

Leder du efter en dobbeltvibrator, kan du kigge på navnet, der som regel indeholder ord, som indikerer mere end én funktion så som “duo” eller “dobbelt”. Desuden står funktionen altid beskrevet i vores produkttekst, så du er helt sikker på, at du også skal nyde indvendige vibrationer.

Hvad er bedst? Batteri, genopladelig eller ledning?

Det kommer helt an på dit behov. Magic Wand vibratorer med batteri er til dig, som vil have knap så stærke vibrationer og som bruger kort tid på tilfredsstillelse.

De genopladelige kan bruges hvor som helst, når som helst og deres vibrationer er noget stærkere end de batteridrevne.

Vil du have uendeligt med tid til at pirre og kærtegne og opleve fuld smæk på vibrationerne, så skal du vælge de ledningsførte modeller. Desuden er de kraftigste Magic Wands på markedet de ledningsførte - hvilket betyder, at det er her du finder flest RPM.

Fire magic wands med ledning

Er ledningen lang nok til at jeg kan bruge den ordentligt?

Ja, de fleste kommer med en lang ledning. Vil du være helt sikker på, at du kommer til at ligge behageligt, i stedet for halvt ude på gulvet, er det bedste råd vi kan give dig, at tjekke målene, inden du klikker din nye yndlings vibrator hjem.

Kan de bruges i forbindelse med sex?

JA! De er faktisk oplagte til det. Det nemmeste er helt klart at bruge en genopladelig Magic Wand, så I undgår at blive viklet ind i ledningen. Brug den eksempelvis i doggystyle eller missionær, så I begge to får glæde af vibrationerne.

Kan mænd bruge en Magic Wand?

Igen må vi udbryde JA! De dybe, rumlende vibrationer giver en helt særlig fornemmelse, når den kærtegner mellemkødet eller skaftet. Smider du en håndfuld tålmodighed og forsigtighed med i købet, kan du også udforske de laveste vibrationer på kuglerne og på penishovedet.

Nu står du med det lille kørekort til en kraftig vibrator i hånden. Nu er det tid til at udforske de forskellige modeller, så du kan hive den helt rigtige med hjem i seng.

En stor og en lille Magic Wand

Hvilken Magic Wand er bedst?

Du skal selvfølgelig vide, hvilke modeller der passer til hvilke behov. Vi har gjort det nemt og overskueligt, så du hurtigt kan finde frem til din næste sengekammerat.

Den kraftfulde - Sinful Luxy

Her får du en fuldvoksen Magic Wand med en længde på 30,5 cm og et hoved med en diameter på 5,5 cm. Det betyder, at den rammer et bredt område, hvor den sender rumlende vibrationer ud i hele kroppen. Fordi den er så kraftfuld, er den til dig, som allerede har erfaring med denne type sexlegetøj.

Sinful Luxy Extra Powerful Magic Wand

Den mest populære - Sinful Magic Wand

Vores mest populære Magic Wand er ledningsført, har 7.000 RPM og trinløs multispeed vibration. Derudover har den en fleksibel hals, så du kan bøje den, som du vil. Du får altså en klassisk model, som kan bruges til både massage og onani. Vil du bekræftes i, at dette er det rette produkt for dig, skal du bare læse de mange anmeldelser den har fået.

Sinful Magic Wand

Den med flere funktioner - Sinful Curvy Double Pleasure

Med denne model får du også flere muligheder, da den både kan bruges til penetration og til kærtegn af klitorisområdet. Selve skaftet er ergonomisk formet til at ramme dit G-punkt og med to motorer, får du den fulde oplevelse, uanset hvilken del du har lyst til.

Sinful Curvy Double Pleasure Opladelig Magic Wand Vibrator

Den genopladelige - Amaysin Duo

Vil du have det hele, men i farver, skal du vælge Amaysin Duo! Det er også en dobbelt Magic Wand, som kærtegner dit G-punkt under penetration og tager sig af klitorisområdet med sit fleksible hoved. Den er genopladelig, hvilket betyder, at du slipper for både ledning og døde batterier.

Hånd med Amaysin Duo Opladelig Magic Wand og Dildo Vibrator

5 måder du kan bruge din Magic Wand vibrator på

Din Magic Wand vibrator og dig skal ud på mange skønne eventyr sammen, men inden I drager afsted, har vi lige et par punkter, som du måske ikke kender til, der kan gøre det hele endnu bedre.

Det vigtigste og noget som du aaaltid skal huske: Tænd wanden på den laveste hastighed og mærk efter på eksempelvis din underarm, inden du bruger den på mere intime steder. Med så kraftige omdrejninger, kan stor nydelse hurtig blive til stor fortrydelse, hvis hastigheden er for voldsom.

Og nu til de magiske metoder:

Massage

Som vi har nævnt tidligere, er en Magic Wand vibrator egentlig opfundet med det formål at give en solid omgang massage på kroppen. Det kan den gudskelov stadig bruges til, uanset hvor du køber den.

Brug den forskellige steder på kroppen

Men når du nu alligevel er i gang, så husk at vær god ved brystvorter, mellemkød, bagdelen og mange andre af kroppen erogene zoner.

Eksperimenter med forskellige materialer

Hvis du kan lide at pirre og tage dig god tid, kan du tilføje forskellige materialer til legen. Med de kraftige vibrationer kan du snildt bruge din Magic Wand vibrator uden på undertøj, lægge et lagen i mellem eller noget helt tredje som silke eller satin. Undgå noget med for grove fibre, som eksempelvis et håndklæde, da det kan kradse mere end kærtegne.

Kan også bruges til mænd

Som mand kan den også bringe lykke! Start på den laveste hastighed, og bevæg den langs skaftet, på frenulum, omkring mellemkødet og få de rumlende vibrationer helt ind under huden.

Brug den under forspil og sex

Som du kan læse, er den idéel til selvforkælelse, og du kan snildt inddrage den med en partner. Brug den som en del af forspillet, inden I tager den med videre, når tingene går hedt for sig.

Magic Wand tilbehør

En Magic Wand vibrator kan også trylles om til noget andet og mere, for der findes forskelligt tilbehør. Det er en form for hætte, der kan sættes på din yndlings model, så den får en ny dimension. Du kan både lave den om til en mini rabbit vibrator, bruge den til anal leg eller afprøve rillede kærtegn. Der findes mange forskellige, så du finder også en til dig.

To stykker tilbehør til magic wand

Magic Wand anmeldelser

Du er helt sikkert ikke i tvivl om, at vi er pjattede med Magic Wands! Vi er dog ikke de eneste, for under samtlige produkter finder du vores kunders mening og begejstring.

Men ellers, kære læser, er det nu din tur til at shine med det ene tryllenummer efter det andet. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse!

Lignende blogindlæg

  Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  Hurtig og diskret levering
  Fri fragt ved køb over 499 kr
  Vi er e-mærket

  Levering

  Sikker betaling

  Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

  Alle modeller er over 18.

  Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS