Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 599 kr
 • Vi er e-mærket
Sexhjælpemidler til mænd i en trækasse på et bordSexhjælpemidler til mænd i en trækasse på et bord
Guides
Sexual Wellness Specialist
Sidst opdateret:26/04/2022

Sexhjælpemidler til mænd

Vi vil alle sammen helst have, at sexlivet bare kører på skinner.

At sex er en ubesværet performance i bedste Hollywood stil, hvor kvinden altid er villig, manden altid er hård og orgasmerne altid kommer rullende.

Men let’s face it - sådan er virkeligheden sjældent.

Der kan være mange forskellige årsager til, at dit sexliv ikke folder sig ud på den måde, du kunne ønske dig. Det kan både være den sex, du har med dig selv og den, du har med din partner.

Og du er ikke alene. Der er masser af mænd, som på et eller flere tidspunkter i livet står med de samme udfordringer som dig. Spørgsmålet er bare, hvad du vil gøre ved dem.

Èn ting du kan gøre, det er at læse blogindlægget her.

Jeg vil nemlig forsøge at give dig en værktøjskasse med sexlegetøj og hjælpemidler, som kan hjælpe dig på vej mod lidt bedre sex og mange flere optursoplevelser.

Sexlegetøj og værktøj

Første stop

Selvom du sikkert næsten ikke kan vente med at læse videre, så skal vi lige en tur omkring lægen først.

Og nu tænker du måske, at det bliver et kæmpe nej tak, nope, nay nay og hell no!

Men jeg er ked af at sige det, makker - du slipper ikke.

Det var den dårlige nyhed. Den gode er, at din læge helt sikkert har hørt eller set noget lignende før.

Uanset om du har svært ved at få rejsning, svært ved at komme, får udløsning for tidligt eller du er ked af størrelsen på din penis, så er det lægen, der ved bedst.

Der kan være et hav af forskellige årsager til netop din udfordring. Nogle fysiske, andre psykiske. Og intet sexlegetøj eller hjælpemiddel kan erstatte din læges faglige vurdering.

Så afsted og få det overstået.

ED - forkortelsen ingen gider kende

ED står for erektil dysfunktion, men du kender måske betegnelsen bedre som rejsningsbesvær eller impotens. Det er - kort sagt - når du har svært ved at opnå og opretholde din erektion.

Langt de fleste mænd har oplevet eller kommer til at opleve problemer med rejsningen i løbet af livet. Problemerne kan være kortvarige og forbipasserende eller langvarige i en sådan grad, at dit sexliv og livskvalitet forringes.

Rejsningsbesværet kan have fysiske årsager som fx. alder, nerveskader på rygmarven, diabetes eller forhøjet blodtryk. Det kan være livsstilsbetinget, hvis din diæt består af røde bøffer og barolo, og din motion er turen ned i kiosken efter smøger. Det kan også være din psyke, der spænder ben for din rejsning.

Som nævnt tidligere, så kan din læge hjælpe dig med at blive klogere på grunden.

Og når du er blevet det, så er der sexlegetøj, der kan hjælpe dig på vej til en løsning.

Værktøj og en penispumpe

Prøv en penispumpe

Det første du kan gøre er at prøve en penispumpe.

Mange bruger penispumper til at få en midlertidigt større penis i forbindelse med onani og sex. Den funktion kommer vi nærmere ind på lidt senere.

Du kan nemlig også bruge en penispumpe til at hjælpe din rejsning på vej. Pumpen skaber vakuum inde i sin cylinder og tvinger dermed blodet ud i penis, så den bliver hård.

Der findes mange forskellige slags penispumper i forskellige designs. Der er manuelle pumper, hvor du skal bruge håndkraft. Der er automatiske pumper, hvor du bare skal trykke på en knap. Der er pumper med og uden trykmåler og så er der pumper, som du skal bruge i badet.

Funktionen og teknikken er sådan set den samme, så det er en smagssag, hvad du foretrækker. Vigtigst er, at du ikke pumper for voldsomt til at starte med, og at du lytter til din krop.

Du kan finde meget mere information i vores ultimative guide om penispumper.

Værktøj og penispumper

Den uundværlige penisring

Vil du være sikker på at få den optimale effekt, så gør som Beyoncé og ‘put a ring on it’. En penisring syner ikke af meget, men den kan være guld værd i forbindelse med rejsningsbesvær.

Hvis du prøver at bruge en penispumpe, så sæt lige din penisring om basen, inden du går i gang. Så er den lige til at rulle ned over penis, når du har fået rejsning.

På den måde sikrer du dig, at alt det blod, der netop er løbet ud i penis, ikke løber tilbage i kroppen.

En penispumpe og en penisring

Du kan også sagtens bruge en penisring uden at bruge en pumpe først, hvis du godt selv kan få erektion, men “blot” har brug for lidt assistance til at bevare den.

Ringen skal stramme til om roden af penis, men det må ikke gør ondt, og der må ikke komme misfarvninger. Den må sidde på i op til 30 minutter ad gangen.

I vores ultimative guide om penisringe kan du blive meget klogere på det lille vidunder.

Forskellige penisringe

Flaget vil bare ikke hejses

Der er situationer og tilfælde, hvor der ikke er noget at gøre - i hvert fald på hjælpemiddel fronten. Husk at høre din læge ad, hvis du er interesseret i medicinsk eller kirurgisk behandling.

Du kan også kaste dig over produkter eller hjælpemidler, som faktisk ikke kræver, at du kan få rejsning.

Der findes nemlig penisvibratorer, som kan stimulere dig og bringe dig til klimaks, selvom din penis ikke er stiv. Gå efter modeller, som fokuserer stimulationen på det yderste af penis og særligt den følsomme streng under penishovedet.

Penisvibratorer oven på stykker af træ

Modeller som Hot Octopuss Pulse Solo Lux Penis Vibrator er skabt præcis til det formål, så der kan altså være masser af nydelse til dig, selvom du ikke får erektion.

Onanisten, 5. december 2021, “Når man har problemer med erektil dysfunktion er dette apparat uundværligt. Det giver mig hver gang en fantastisk udløsning og kan slet ikke undvære dette apparat. Det bør ikke være tabu at snakke om når det har så fantastisk en virkning. Produktet overstiger faktisk mine forventninger. “

Der er også den mulighed at bruge en hul strap-on, hvis du gerne vil have penetrationssex med din partner.

En penisvibrator og stykker af træ

Størrelsen eller gørelsen

Inden jeg kommer for godt i gang, så lad mig lige slå fast - størrelsen af din penis betyder meget mindre for din partner end du går og tror.

Og skulle du sammenligne dig med potente pornostjerner, så kan jeg glæde dig med, at den gennemsnitlige erigerede penis slet ikke er så stor, som du måske går og tror.

En gennemgang af forskning i penisstørrelser fra 2020 viste nemlig, at den gennemsnitlige længde af en erigeret penis måler et sted mellem 12,95 - 13,97 cm.

Men er du alligevel træt af størrelsen på din penis, så får du et par fifs lige om lidt.

Men jeg vil først opfordre dig til at ændre dit mindset! Tal kærligt til din ven under bæltestedet - det har han sgu fortjent.

Og så har du altså en oplagt mulighed for at gøre dig til specialist på mange andre områder. Hvordan bruger du for eksempel hænderne bedst på din partner? Kan du slå krumspring med tungen? Skal du være vibratorekspert?

Men du kan også prøve lidt af følgende.

Værktøj og to penissleeves

Frem med pumpen igen

Som tidligere nævnt, så kan du bruge en penispumpe til en midlertidig forstørrelse af din penis.

Cylinderen danner vakuum om dit skaft, når pumpen pumper blodet ud i penis. Det gør dig både mere hård, større og ekstra følsom #winwinwin.

Sæt en penisring om roden af dit skaft for at nyde resultatet længst muligt, men husk, at ringen maksimalt må sidde i 30 min.

Forskellige penispumper

Den kappeklædte hævner

Skal det være ultra nemt, så er et penissleeve måske løsningen for dig.

Du kan få sorte sleeves, gennemsigtige sleeves, tykke sleeves, sleeves med stropper og sleeves med knopper. Du kan få sleeves, der giver dig en centimeter eller to mere i længden og sleeves, der gør dig til en anaconda på to ben.

Du sætter sleevet på penis inden samleje, så du kan tilfredsstille din partner med mere fylde, mere længde eller endda begge dele.

Der er også sleeves med en stimulerende indvendig struktur, så der er lidt ekstra fornøjelse til dig også.

Penissleeves i en trækasse med forskellige skruer

En permanent løsning(?)

Indtil nu har du kun hørt om midlertidige løsninger, men der findes også en metode, der (med en god portion tålmodighed) kan give dig en varig forstørrelse.

Har du mon allerede hørt om en penisforlænger? Hvis ikke, så vil jeg anbefale dig at dykke ned i den ultimative guide til penisforlængere, jeg allerede har skrevet.

Kort fortalt, så er en penisforlænger et hjælpemiddel, som du sætter på penis og lader sidde i flere timer om dagen - eller om natten - igennem flere måneder.

Den forlænger penis ved at tvinge vævet til at producere nye celler, og selvom det måske lyder voldsomt, så er det ganske forsvarligt, så længe du altid følger producentens anvisninger.

En penisforlænger og en målestok

PE - endnu en forkortelse af de helt trælse

Mange har fejlagtigt den overbevisning, at penetrationssex skal vare i lang tid, men et gennemsnitligt samleje er 8 minutter langt.

Det normale spektrum er faktisk mellem 1 og 15 minutter.

PE er forkortelsen for præmatur ejakulation, men jeg kalder det tidlig udløsning i denne omgang.

At lide af for tidlig udløsning “kræver”, at du kommer tidligere end 3 minutter efter, at den seksuelle stimulation er påbegyndt.

Er årsagen øget følsomhed, så kan du afprøve om en såkaldt forsinkelsescreme er noget for dig. Du finder den også under navnet delay spray, og den er en lille spray, gel eller creme, som du kommer på glans, inden du skal have sex.

Forsinkelsescreme, værktøj og sten af beton

Den har en let bedøvende effekt, så du kan mærke en smule mindre og dermed kan holde en smule længere. Om du finder den her på shoppen eller får din læge til at udskrive en lokalbedøvende creme er op til dig.

Du kan også prøve at bruge et kondom for at mindske følsomheden.

Kondomer på gaffatape

Når orgasmen udebliver

Ligesom det kan være et problem at komme for hurtigt, så kan det også være et problem slet ikke at komme.

Igen kan der være fysiske eller psykiske årsager til, at dit klimaks udebliver, og det kan din læge hjælpe dig med at afdække.

Når det er klaret, så er der forskellige ting, du kan prøve.

Ekstra stimulation

Du kan prøve, om ekstra stimulation er lige det, der får din orgasme til at rulle over dig. Hvad med at bruge en stimulerende gel, som øger blodgennemstrømningen eller måske en glidecreme med kølende eller varmende effekt.

Du kan også afprøve, om vibrationer er noget for dig. Gå på opdagelse i vores sortiment af penisvibratorer og se, om der er noget, der falder i din smag.

En penisvibrator, ståltråd og værktøj

Fjern fokus

Det lyder langhåret, I know - men prøv om du kan fjerne fokus fra problemet i en periode.

Gør masser af det, der føles dejligt. Både alene og når du er sammen med din partner. Prøv at slippe tanken om, at du absolut skal nå dit klimaks. Det er ikke formålet. Du skal sådan set bare have det for nice.

En skævert

At have en skæv penis kan være både generende og smertefuldt. Måske er din penis skæv fra naturens side, eller måske har du det, der kaldes Peyronies sygdom.

Peyronies sygdom er en betændelseslignende tilstand i penis’ svulmelegeme, som danner arvæv under helingen. Det kan gøre, at dit væv bliver mindre elastisk, og at din penis bøjer, når du får erektion.

En lille vinkel gør dig måske ikke meget, men er bøjningen udtalt, så kan det være svært og smertefuldt at have samleje.

Og sådan skal det selvfølgelig ikke være.

Der findes forskellige medicinske og kirurgiske behandlinger, som din læge kan hjælpe dig med at undersøge. Og der vil jeg anbefale dig at starte.

Skruer, vaterpas og en penisforlænger oven på en træplade

Men der findes også mænd, som har haft god effekt at at bruge en penisforlænger. For selvom dit mål ikke er at gøre penis større, så kan en forlænger hjælpe med at rette penis ud.

Bjørn, 2. oktober 2016, “Har nu brugt male edge i ca 8 mdr, ikke for at få en større penis, men for at rette en krum. Havde en krumning på 70 grader, som nu er reduceret til 25 grader efter ca 750 timer....“

Uddraget her er fra en anmeldelse af penisforlængeren Male Edge Pro.

Den sagnomspundne prostata

Når jeg siger, at prostata er mandens G-punkt og at stimulation heraf kan give svimlende orgasmer, så bliver de fleste mænd ret nysgerrige.

Når jeg så fortæller, at prostata er placeret i anus, så mister mange mænd ret hurtigt interessen.

Desværre!

For der er mange gode grunde til at udforske det erogene punkt. Dem får du her:

 1. Du kan få ekstra intense orgasmer
 2. Du kan komme helt uden at røre ved din penis
 3. Det nedsætter risikoen for at udvikle prostatakræft

Punkt nummer 3 får lov at løbe med opmærksomheden i afsnittet herunder.

Tre prostata stimulatorer oven på en træplade

Onanér dig til bedre odds

En australsk undersøgelse fra 2003, der bygger på besvarelser fra 2338 mænd i forskellige aldre, viser, at du kan mindske sandsynligheden for at få kræft, inden du bliver 70 år, med op til 36 %, hvis du i gennemsnit får fem eller flere udløsninger om ugen.

Det er sammenlignet med, hvis du i gennemsnit får to udløsninger om ugen.

Ifølge Professor Graham Giles mindsker de hyppige udløsninger risikoen for prostatakræft, fordi udløsningerne simpelthen tømmer prostata for den væske, der hjælper med at transportere sæden ud af kroppen.

De kræftfremkaldende stoffer, der kan være i væsken, forhindres altså i at hobe sig op.

Det er forresten helt okay, hvis du foretrækker at onanere eller have sex uden nogen som helst stimulation af prostata. En udløsning er en udløsning.

Men det er altså efter sigende ekstra virksomt, hvis du masserer prostata også. Massagen er nemlig med til at øge blodgennemstrømningen i prostata og kirtlen tømmes endnu mere effektivt. Du kan enten bruge dine fingre eller en prostata stimulator.

Og tænk så lige - det kan godt være, at du ikke får spist den rest icebergsalat, og at dit fitnessabonnement ikke rigtig bliver brugt. Men hvis du husker at få udløsning fem gange om ugen, så holder du dig i hvert fald sund på én måde.

En prostata stimulator ovenpå en træklods

God vind fremover

Uanset hvordan din penis arter sig, så hænger du på den resten af livet - eller den hænger på dig (kartoffel/kartoffel).

Derfor er det virkelig vigtigt, at du tager det seriøst, hvis du kan nikke lidt for genkendende til et eller flere af de scenarier, du er stødt på her.

Jeg kan godt forstå, at det kan være grænseoverskridende, men hey - at søge hjælp er ikke et svaghedstegn. Det kræver styrke!

Så hermed en kæmpe high five i din retning.

Måske ligger en del af hjælpen i vores sortiment af sexlegetøj til mænd. Har du brug for vejledning til at finde den helt rigtige makker til dig, så sidder vores kundeservice klar til at vejlede dig.

Jeg håber, at optursoplevelserne i soveværelset bliver flere og flere.

Lignende blogindlæg

  Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  Hurtig og diskret levering
  Fri fragt ved køb over 599 kr
  Vi er e-mærket

  Levering

  Sikker betaling

  Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

  Alle modeller er over 18.

  Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS