Hul Strap-on

Forkæl din partner med en ekstra stor og fyldig stimulation med en hul strap-on, der både kan fås med og uden vibrationer og i forskellige farver samt størrelser. Den er velegnet til at blive båret af mænd, da der er plads til penis inde i den hule strap-on.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Indførbar længde
Diameter
Egenskaber
Batteridrevet (4)
Fjernbetjent (4)
Hollow (20)
Inflatable (1)
Justerbar (3)
Opladelig (1)
Passer i harness (17)
Realistic (5)
Splashproof (1)
Squirting (2)
Vandtæt (1)
Vibrating (4)
Materiale
Gummi (4)
Polypropylen (1)
PVC (10)
Silikone (6)
Mærke
Doc Johnson (2)
Fetish Fantasy Elite (1)
Fetish Fantasy Extreme (4)
Fetish Fantasy Series (9)
King Cock (2)
Malesation (1)
Master Series (1)
Perfect Fit (1)
Sportsheets (1)
You2Toys (1)
Vis alle 23 produkter

Hul strap-on - forkæl din partner med en fyldigere penetration

Hul strap-on - et frækt og effektivt hjælpemiddel

Hvad er en hul strap-on egentlig? Som du sikkert gættede, er der en strap-on, som er hul. Med andre ord er der et hulrum inde i strap-on’en. Men hvorfor har den det? Det er fordi vi ved, at mange mænd gerne vil give deres partner en mere omfattende stimulering end de kan med deres egen penis. Det behøver ikke at være fordi de selv mener, at de er underudviklede, eller at deres partner er af den opfattelse, men at de godt kunne tænke si at mærke, hvordan det føles at penetrere deres partner, uden selv at blive udelukket i processen.

Mens du som giveren vil have en tilfredsstillende følelse af at penetrere din partner på en ny og fræk måde, vil din partner som modtager nyde en mere omfattende indtrængning, der er rig på fornøjelse. En hul strap-on kan således bruges som fræk og effektivt hjælp under samleje. Derudover vil den give dit sexliv et nyt pust, hvis du føler dig fastlåst i de sædvanlige rutiner.

Vælg den rigtige hule strap-on til dig

Du har måske allerede besluttet, at en hul strap-on på bliver det næste sexlegetøj i din samling. Men hvordan ved du, hvilken strap-on du skal vælge? Der er mange varianter at vælge imellem på denne side, såsom vibrerende strap-ons eller ekstra store versioner. Før du beslutter dig for, hvilken hul strap-on der passer bedst til dig, er det vigtigt at vide, hvad din partner kan lide, når hun eller han er bliver penetreret - og selvfølgelig er det mest behagelige og samtidig føles tilfredsstillende for dig.

Du kan enten vælge en hul strap-on uden sele eller du kan vælge et sæt med både dildo og sele. Hvis du aldrig har brugt en hul strap-on - eller bare en almindelig strap-on - før, vil du måske investere i et sæt, så du ikke behøver at købe dildoen og selen separat. På den måde kan du være sikker på, at selen og dildoen fungerer godt sammen. Men hvis du er vant til at bruge en strap-on, kan det være en fordel at købe kun dildoen eller selen, så du kan blande og matche udstyret efter ønske.

Tag parlegene til et nyt niveau

Udstyret med den perfekte hule strap-on, er du nu klar til at tage din partner med storm. Pak den frække gave pænt ind, og læg den på deres seng eller partnerens pude som en fræk, lille overraskelse. Du kan også "pakke dig ind" med strap-op’en på og møde din partner i døråbningen i soveværelset, eller måske endda ligge klar på sengen. Alt er således klar til en erotisk aften med lækkert stimulerende strap-on legetøj.

Dit nye yndlings legetøj kan også medbringes på romantiske weekendture eller bare en fræk vandring i skoven, når du kender eventyrene - og ikke mindst sexdrevet - som banker i dig. Hvis du er ekstra modig, kan du også bære den allerede før I er kommet frem og dermed give din partner en overraskelse, han eller hun sent vil glemme, når I endelig er fremme og kan trække tøjet af hinanden i ren kådhed.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk