Forskellige udgaver af penisringe
Guides

Penisringe – Den ultimative guide

En penisring kan se meget simpel og uskyldig ud, men det skal du ikke lade dig snyde af. Den lille mirakelmager gemmer nemlig på stor virkning, som du kan nyde gavn af i både dit sexliv med dig selv og med din partner. Uanset, om du er helt ny indenfor sexlegetøj eller har masser af erfaring, så findes der helt sikkert en model, der passer til dit behov. Og med priser, der strækker sig fra omkring 30 – 800 kr, så er der også én til din pengepung.

I guiden her hjælper vi dig med at få overblikket over de mange forskellige varianter, så du er klædt bedst muligt på til at kaste dig ud i nye og frække oplevelser.

Hvad er en penisring?

3 sorte penisringe i en håndEn penisring kan se ud på mange forskellige måder, men kendetegnes ved, at det er en ring (sjovt nok), som placeres om skaftet. Der findes forskellige udgaver – både til begyndere, øvede og meget erfarne.

Der findes både nogle, som du kan bruge alene eller som egner sig perfekt til sex med din partner. Nogle modeller har desuden et tilbehør, så du kan få stimuleret flere lystpunkter på én gang. Selvom de alle dækker det samme formål, så kan de altså variere rigtig meget i form og design.

Mange tror fejlagtigt, at man kun bruger en penisring, hvis man har udfordringer med at holde gejsten (hvis du forstår), men det er en myte. Alle kan få glæde af at bruge denne slags sexlegetøj, men lad os endelig også lige slå fast, at det er et fantastisk hjælpemiddel til mænd med potensproblemer.

Hvad gør en penisring?

Når en penisring placeres om roden af skaftet, så skal den stramme til, men det må ikke føles ubehageligt. Mange skal lige vænne sig til fornemmelsen, og det kan godt tage et par forsøg, før du bliver helt fortrolig med den.

Baseks Fleksibel Penisring sidder på en dildoNår den strammer på den rigtige måde, så forhindrer den blodet i penis i at løbe tilbage i kroppen. Det er nemlig sådan, at når man bliver opstemt og får rejsning, så strømmer blodet ind i penis og får den til at svulme op.

Dette sker inde i penis, men når blodet skal tilbage til kroppen, løber det på ydersiden lige under huden. Ved at bruge en penisring kan man bremse dette tilbageløb.

Man kan også føre både skaftet og kuglerne igennem ringen, så den strammer om hele pakken så at sige. Nogle bruger også en penisring alene rundt om kuglerne. Det kan give et dejligt stræk og tvinger testiklerne til at blive i pungen under orgasmen for en ekstra intens fornemmelse.

Hvilke fordele er der ved dette sexlegetøj?

Der er mange fordele ved at bruge en penisring. Vil du for eksempel sige nej tak til at blive en bedre sexpartner?

Bliv hårdere
Mange mænd (og kvinder!) ELSKER fornemmelsen af at have (eller blive forkælet af) en stenhård rejsning, og det er dette sexlegetøj perfekt til. Når ringen holder blodet ude i penis, vil den både føles hårdere og mere fyldig.

Hold længere
Ja, det giver næsten sig selv, ikke? Når blodet ikke kan løbe fra penis og tilbage mod kroppen, så er det nødt til at blive, hvor det er. Og den effekt giver dig en længerevarende rejsning. Den kan du både nyde gavn af, når du onanerer, men også når du er sammen med din partner. Uanset, om du plejer at holder 1 minut eller 15 minutter, så vil penisringen forsinke din udløsning.

Mærk mere
Du kan faktisk også øge din følsomhed ved at bruge en penisring, så du får endnu mere nydelse under onani og sex. Og når din orgasme forsinkes, vil du ofte opleve at klimaks føles ekstra intenst.

Boost din selvtillid
Det kan se pivfrækt ud, når en eller flere penisringe dekorerer dit udstyr, og beundrende blikke bliver man sjældent træt af. Men din egen oplevelse af at syne større, hårdere og at kunne holde længere vil hive din selvtillid på lagnerne et nøk opad – og det er ganske velfortjent.

Hvordan bruges en penisring?

Som tidligere nævnt, findes der mange modeller i forskellige udformninger, men ens er, at de alle skal sidde omkring mandens private udstyr. Selvom en af fordelene ved en penisring er, at du kan holde længere, så anbefales det ikke, at du kaster dig ud i timelang elskov eller onani. En god tommelfingerregel er, at sexlegetøjet ikke må sidde længere end omkring 20 minutter, men det er meget forskelligt fra person til person, hvad der føles rigtig og behageligt.

Fleksibel penisring bliver udvidet af tre fingreDet er dog vigtigt at lytte til sin krop og fjerne penisringen med det samme, hvis du oplever ubehag, smerte eller misfarvninger. Og husk at tage den af inden du lægger dig til at sove, så du ikke vågner op med en øm sjover.

Hvis du er nybegynder, så anbefaler vi dig at starte ud med en fleksibel eller justerbar model. Det kan kræve lidt eksperimenteren at finde den helt rigtige størrelse, og derfor er et fleksibelt eller justerbart materiale at foretrække.

En fleksibel model er let at sætte på, idet du blot kan strække materialet, føre den ned over skaftet og forsigtigt slippe, når penisringen når roden. Det kan du med fordel gøre, når du har erektion. Det samme gælder med de justerbare modeller.

3 metal penisringe i en håndHar du mere erfaring, kan du vælge en udgave, der ikke giver sig særligt meget eller som måske er lavet i metal. I så fald er det lettest at føre ringen på, mens penis er slap (det gælder i øvrigt også, når den skal af igen).

Ønsker du den skal sidde om både kugler og skaftet, så er det også lettest at gøre i slap tilstand. Start med at føre penis gennem ringen og tag derefter kuglerne en ad gangen.

Du kan med fordel bruge en god vandbaseret glidecreme som hjælp. Det kunne for eksempel være en glidecreme fra Mr. Membr, der medvirker til, at materialet glider lettere på huden, så der ikke er noget, der niver eller kommer i klemme. Og apropos niver, så kan det også være en god idé at trimme kønsbehåringen inden.

I tvivl om størrelsen?

3 penisringe med forskellige størrelserHvis du er i tvivl om, hvilken størrelse, du skal vælge, så kan du måle din penis, inden du køber.

Du kan bruge et målebånd til at måle omkredsen i erigeret tilstand og husk at måle om roden, hvor sexlegetøjet skal sidde. Tag så det tal og dividér det med 3,14 for at komme frem til din diameter. Lyder din omkreds for eksempel på 11 cm, siger du 11 / 3,14 = 3,5 cm.

Du kan nu holde din egen diameter op mod diameteren på penisringen, som du altid finder oplyst, når du er inde på produktet i Sinful-shoppen.

Psst! Har du ikke et målebånd fra sykassen ved hånden?
Brug et stykke snor eller reb til at måle i stedet og hold det op mod en lineal eller tommestok bagefter.

Hvilke typer findes der?

Som vi vist har nævnt et par gange nu, så findes der mange forskellige slags. Derfor er det værd at overveje, hvad du vil bruge den til, inden du foretager dit køb. Vil du bruge den alene eller sammen med din partner? Vil du stimuleres bestemte steder? Skal den sidde om både skaftet og kugler? Hvilket materiale foretrækker du?

Her kan du læse mere om de forskellige slags, så du lettere kan besvare ovenstående spørgsmål og finde den rigtige ring til dig og dit behov.

De fleksible

Her får du et oplagt valg til både begyndere og mere erfarne brugere. De er typisk lavet i materialer som silikone, TPE eller TPR, hvilket gør dem strækbare og behagelige mod huden. Fleksible penisringe er lette at sætte på og tage af, og så kan de ofte også bruges om både skaftet og kugler, hvis du vil eksperimentere med dette.

De justerbare

Justerbare penisringe er absolut geniale, hvis du er lidt i tvivl om, hvor stram en fornemmelse, du gerne vil have og har brug for. De kan være i elastisk materiale, men også i et frækt læderlook evt. med nitter.

Med vibrator

En vibrerende penisring er helt fantastisk, hvis du gerne vil bruge den sammen med din partner. Vibratoren vil sende skønne vibrationer til dit skaft og til hendes klitoris, så denne stimuleres under samleje. Du kan også dreje penisringen en omgang, hvis du selv vil have fuldt udbytte af vibrationerne. Så rammer vibrationerne nemlig din følsomme pung i stedet for.

We-Vibe Verge penisring bliver holdt i en håndDu kan finde vibrerende penisringe med almindelige- og éngangsbatterier, som er perfekte til begyndere eller one-night stands. De findes også med små bullet vibratorer, hvor nogle kan tages ud af ringen og bruges til pirring andre steder på kroppen også.

Du kan også få genopladelige penisringe, som ofte er i en super god kvalitet og byder på kraftigere vibration. Eller hvad med en fjernbetjent model, så du og din partner let kan skifte niveau under legen?

Ej at forglemme toppen af kransekagen – We-Vibe Verge, som kan styres via en app på din smartphone? Prøv dig frem og find ud af, hvad der passer bedst til din (og din partners) lyst og behov.

Bonusinfo
En vibrerende pensiring er et fantastisk stykke sexlegetøj til par, da den øger chancen for at opnå orgasme på samme tid. Det er kendt for de fleste, at det tager længere tid for en kvinde at opnå orgasme end det gør for en mand. Samtidig har de fleste kvinder behov for udvendig stimulation samtidig med penetration for at kunne nå klimaks under samleje. En model med vibrator giver jer de bedste forudsætninger ved at forlænge varigheden af hans rejsning og stimulere hendes klitoris under sex. Det er vist det, man kalder en win/win situation.

Metal-udgaven

En udgave i metal giver dig ikke kun et tæt fornemmelse og en potent rejsning. Den giver også hele herligheden et ekstra frækt look. Da metal ikke kan give sig, så er det bedst at have erfaring, inden du giver dig i kast med kategorien her.

Brug glidecreme til at tage metal penisringen på i slap tilstand og tag den først af igen, når du har haft udløsning og din rejsning er faldet. Både for nemhedens og dit vedhængs skyld.

Køb et helt sæt

Med et sæt af penisringe får du ikke bare mulighed for at finde den helt rigtige størrelse. Du får også anledning til at eksperimentere med forskellige kombinationer og placeringer af de forskellige slags.

Du kan få sæt i både strækbare materialer og metal, så der er noget for enhver smag. Prøv for eksempel at kombinere udgaverne ved at sætte dem om roden, om kuglerne eller om begge dele eller du kan blive klogere på, hvilket størrelser, der er dit allerbedste match.

Til nybegyndere

I kategorien her har vi samlet en masse forskellige slags, som er helt perfekte til nybegyndere. Du finder fleksible modeller både i sæt og med vibrator og til priser, hvor de fleste kan være med. Se hele Sinfuls udvalg af penisringe til begyndere her.

Til skaftet og kugler

En penisring til penis og kugler kan se ud på mange måder. Den kan være én penisring, som sættes om begge dele, men den kan også være delt i to, så der er en særskilt ring til hver.

Nogle ringe har også en såkaldt ‘ball spreader’ eller ‘ball stretcher’, så dine kugler enten indrammes hver i sær eller trækkes ned imod pungen.

Der er altså noget til enhver smag og ethvert formål.

Endnu flere frække muligheder

Vil du gerne kombinere effekten af en penisring med andre formere for fræk stimulation? Så findes der et utal af lækre produkter, som kan opfylde dine og din partners fantasier.

Hvis du er fan af anal stimulation og gerne vil have stimuleret prostata, så er en penisring med prostatastimulator eksempelvis værd at se nærmere på. Det kan også være, at du og din partner har leget med tanken om kinky dobbelt penetration? I så fald, kan den fantastiske double pleasure penetrator være lige præcis den løsningen, som I leder efter.

En penisring er faktisk et så alsidigt stykke sexlegetøj, at den ikke engang kræver en penis for at kunne levere.

Sinfuls Let's Play Fjernbetjent Vibrerende Penisring sidder på to fingreSæt den eksempelvis om fingrene, når du hygger med din partner under forspil. Vælg en udgave med vibrator, så denne kan stimulere klitoris alt imens dine fingre forkæler hendes g-punkt.

Her har vi valgt den populære Sinful Let’s Play, som ikke bare byder på rumlende vibrationer, men som også kan styres med fjernbetjening.

Det vil sige, at den heldige modtager med lethed selv kan skifte niveau eller mønster, mens du koncentrerer dig om din opgave.

Sinful Come Together Opladelig Vibrerende Penisring sidder på en dildoMangler din eller din partners dildo lige det ekstra krydderi, der får dig eller hende sendt i orgasmehimlen?

Vælg igen en udgave med vibrator og sæt denne om skaftet på dildoen. På den måde kan du lave din helt egen rabbit vibrator, som stimulerer klitoris med skøn vibration.

Hvis du går efter en model med en forholdsvis stor berøringsflade, et fleksibelt design og kraftfulde vibrationer som i den viste Sinful Come Together, så er der store chancer for, at du netop har designet en ny bedste ven.

Sinful står klar til at hjælpe dig

Hvem skulle have troet, at sådan en lille fætter kunne gøre så meget for dit sexliv? Vi vidste det godt, men vi vil så gerne dele vores begejstring. Nu er det op til dig at udforske de mange forskellige muligheder og finde frem til den eller de modeller, der gør størst underværker for din egen præstation samt dine egne og din partners orgasmer. Hvad venter du på?

Har du brug for et ekstra råd eller mere vejledning til at træffe det helt rigtige valg, så kan du altid kontakte vores hjælpsomme kundeservice. De sidder klar til at hjælpe dig.

Rigtig god fornøjelse!