TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Tøj og sexlegetøj i en kuffert Tøj og sexlegetøj i en kuffert
Guides
Forfatter
Sidst opdateret:30/05/2022

Vores bud på det bedste sexlegetøj til din håndbagage

Indholdsfortegnelse

Ahh!!! Sommeren er over os, og for mange er det ensbetydende med ferietid. Ferien er det tidspunkt, hvor vi har størst mulighed for kvalitetstid sammen. Det er den tid, hvor vi bedst kan slappe af og sætte nærhed og intimitet på menuen, uden at blive forstyrret af hverdagens mange gøremål.

Skal du på sommerferie med din partner, og overvejer du at gøre ferietiden ekstra fræk? Så kan sexlegetøj være et godt krydderi til jeres leg efter en lang og varm dag under solens livgivende stråler.

Men inden du pakker, er der et par ting, der er gode at have med i overvejelserne, når du skal vælge kuffertvenligt sexlegetøj. I hvert fald hvis du vil mindske chancen for at blive stoppet i lufthavnens security samt undgå, at det fylder for meget.

Forskelligt sexlegetøj

6 tips til at vælge kuffertvenligt sexlegetøj til håndbagagen

Der er helt sikkert er andre ting, du hellere vil bruge din tid på end at fremvise og diskutere dit sexlegetøj med lufthavnens sikkerhedspersonale, mens hundredvis af andre rejsende venter bag dig i køen. Men sexlegetøj er faktisk blevet meget mere mainstream de seneste år, og sikkerhedspersonalet i de fleste større lufthavne er efterhånden trænet i at genkende det.

Der findes dog ikke rigtigt nogle specifikke retningslinjer for, hvilken slags sexlegetøj du må tage med ud at flyve. Det er lidt op til sikkerhedspersonalet i kontrollen, hvad de mener udgør en trussel for passagerer og luftfartssikkerhed.

Der er dog nogle regler, du skal have for øje, især hvis du kun skal have håndbagage med.

En blå Magic Wand på et tæppe

1) Sørg for at vibratoren ikke tænder i sikkerhedskontrollen

Hvis du vil have en vibrator med på ferien, så pak den uden batterier, eller vælg en med rejselås. Så er du nemlig helt sikker på, at vibratoren ikke tænder i kufferten og vækker unødig opmærksomhed.

Du kan også med fordel pakke sexlegetøjet i en æske og lægge det øverst i håndbagagen. Pak alt tilbehør som fjernbetjening og oplader med i æsken - dit legetøj virker ikke som en faretruende genstand, hvis det er pakket i en æske, og når det ligger øverst i bagagen, er det nemmere og mere diskret at komme til, hvis sikkerhedspersonalet gerne vil inspicere det.

2) Vælg kompakt sexlegetøj

Der er sikkert mange andre ting, du også gerne vil have med i kufferten, så gå efter sexlegetøj, der ikke fylder for meget. Den fjernbetjente parvibrator Double Love fra Satisfyer og Sinfuls Teaser Vibrator er begge gode eksempler på populære vibratorer, der både er effektive og kompakte - og så er de selvfølgelig sjove at lege med sammen.

To sorte vibratorer på et tæppe

3) Undgå stål og metal i håndbagagen

Husk, at din håndbagage skal igennem en metaldetekor, og en ståldildo eller analplug af stål vil derfor vække meget opsigt i sikkerhedskontrollen - især hvis personalet synes den ser mistænkelig ud og beder om at tage den frem. Det kan derfor være en fordel at vælge sexlegetøj af andre materialer, som f.eks. plast eller silikone.

Tænk også over sexlegetøjets form, og lad for en sikkerheds skyld være med at tage legetøj med, der f.eks. er formet som en pistol eller en patron. Har du sexlegetøj af metal, som du absolut ikke kan undvære på ferien, så læg det i den kuffert, som du indleverer, i stedet for at tage det med i håndbagagen.

Psst! En glasdildo er et glimrende alternativ til metal.

4) Lad den ekstra lange dildo blive hjemme

Eller pak den i den bagage du tjekker ind. Cylindriske genstande på 30 cm eller længere må ikke pakkes i håndbagagen, så hvis du ikke kan undvære din ekstra store dildo på ferien, må du pakke den den i tjek ind-kufferten.

Derfor, hvis du kun skal have håndbagage med, så pak en mindre dildo. Hos Willie City kan du finde dildoer i både større og mindre størrelser. Der skal jo også være plads til det frække lingeri og kondomerne.

Mange dildoer i en kuffert med tøj og solbriller

5) Vælg det vandtætte sexlegetøj til ferien

Hvis du vil undgå at skulle tænke over, hvor og hvornår på ferien dit sexlegetøj kan bruges, bør du gå efter noget, der er vandtæt. Så kan du bruge sexlegetøjet, præcist hvor du har lyst, og så er det også nemt at gøre rent bagefter.

Et godt eksempel på populært sexlegetøj, der både er vandtæt, og som I kan nyde sammen, er Unlimited Pleasure vibratoren fra Sinful.

Solbriller og en vibrator på et tæppe

6) Glidecremen skal pakkes som væske

Hvis lysten melder sig, når I er afsted på tur, kan det også være en god idé at have glidecreme inden for rækkevidde. Ved at vælge en vandbaseret glidecreme, kan I bruge den sammen med alle former for sexlegetøj og kondomer.

Husk, at du må have op til 100 ml. med i håndbagagen, og at det skal pakkes i en gennemsigtig plasticpose. Hvis du ikke lige har lyst til at have en stor flaske glidecreme med i tasken, kan du komme glidecremen i en lille rejseflaske. Du ved, dem man også kan bruge til shampoo og sæbe.

Glidecreme på et tæppe

Vores favorit sexlegetøj til kufferten

Selvom du nu ved, hvordan du vælger det rette sexlegetøj til ferien, kan det stadig være svært at vide, hvor du skal begynde. Derfor giver vi dig vores bud på det bedste og mest velegnede sexlegetøj, som du kan pakke ned i din kuffert uden problemer. Der er produkter til både mænd og kvinder, som kan bruges med eller uden partner, så alle kan opnå nydelse i den dejlige ferievarme.

ohhcean OBP-01 Magic Wand

OBP-01 Magic Wand fra ohhcean virker måske ved første øjekastfor stor til håndbagagen, men wand vibratoren er faktisk en del mindre end andre i samme kategori. Den har et stilrent og uskyldigt design, og skulle din håndbagage blive tjekket, kan du altid bruge forklaringen om, at den er til at lindre ømme muskler.

Wanden kan nemlig både bruges til kropsmassage og til at stimulere erogene zoner på både mænd og kvinder.

Den er desuden både opladelig og vandtæt, så der er rig mulighed for at eksperimentere under bruseren efter en lang dag på stranden.

Blå Magic Wand

Iroha by TENGA Ukidama Hana Massager

Hvis du gerne vil optage mindst muligt plads i håndbagagen, så er det Ukidama Hana fra Iroha by TENGA, du skal pakke med.

Dens unikke design gør den perfekt til at forkæle flere ydre lystpunkter på både dig og din partner, når I hygger jer i den store hotelseng, i badekarret eller måske endda i jeres private pool.

Vibratoren kan nemlig flyde og lyse op, så den er en ganske særlig bademakker og bidrager til den helt rigtige intime stemning.

Den bløde vibrator har fire vibrationer, og så er den genopladelig. Nemt!

Sexlegetøj med lys

TENGA Egg Wavy ll Masturbator

En anden lomme- og håndbagage venlig sag er Wawy ll fra TENGA. Det er den perfekte løsning, hvis du som mand skal afsted på ferie og gerne vil have ekstra stimulation.

Ægget gemmer på et ultra fleksibelt onanisleeve med en pirrende indvendig struktur.

Der følger en prøve på glidecreme med, så du behøver faktisk ikke pakke andet, medmindre du vil bruge sleevet igen. Det er nemlig designet til engangsbrug, men du kan godt bruge det flere gange, hvis du er lidt nænsom med det. I så fald skal du bare huske at have ekstra glidecreme med.

Sex toys and a lube on a blanket

God ferie og held og lykke med at pakke kufferten!

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS