Icicles No 25 Glas Buttplug

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Icicles No 25 Glas Buttplug
 • Icicles No 25 Glas Buttplug

Icicles No 25 Glas Buttplug

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

199,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Icicles No 25 er en stilfuld og fyldigbuttplug fremstillet i glas.

  Vi anbefaler, at du har en smule erfaring med anal stimulation, inden du bruger den.

  Plug'en køles eller varmes inden brug.

  Meget nem at rengøre og holder i mange år.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Icicles No. 25 er en stilfuld buttplug, som er håndlavet i allergivenligt glas.

  Den er virkelig elegant og ideel for dig, der sætter pris på både kvalitet, æstetik og effektiv anal stimulation. Derudover er den meget robust og velegnet til hård leg.

  Glas plug'en har den normale buede form, som kendetegner de fleste buttplugs, og derudover en fod, som sikrer, at den bliver, hvor den skal.

  Den er meget lækker at bruge. Især hvis du bruger en silikone anal glidecreme sammen med, får du den absolut bedste oplevelse.

  Plug'en er for dig, der sætter pris på en god fylde. Vi anbefaler, at du har lidt eller nogen erfaring med anal stimulation, hvis du vil bruge plug'en.

  Udover, at en glas plug holder i mange år, er fordelen, at du kan varme eller køle den inden brug for at få en ekstra stimulerende oplevelse. Læg den f.eks. i fyseren eller put den i en skål med varmt vand inden brug.

  Plug'en er utrolig nem at rengøre (gerne med sexlegetøjsrens) og kan endda vaskes i opvaskemaskinen.

  Detaljer

  MATERIALE: Glas.
  FTALATFRI: Ja.
  LÆNGDE: 9,5 cm.
  BREDDE: 1 - 4,5 cm (fra smalleste til bredeste stykke)
  VÆGT: Ca. 145 g.
  VANDTÆT: Ja.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Super frækt Følelsen af den er så lækker. Materialet giver en helt anderledes oplevelse.
  Den kommer til at bringe meget sjov
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Erfaringer med Icicles No25 Glas Buttplug Hvorfor Icicles No 25 Glas Buttplug, for mig var det vigtigt at få et mindre supplement til den noget større og mere avancerede Icicles No 27 Glas Buttplug. Sidstnævnte er dejlig men den er også tung og her er Icicles No 25 behagelig men udfylder til fulde sit formål.
  Grundet størrelse og vægt mærker man næsten ikke den er sat op .. og man kan roligt tage trusser på og bevæge sig helt normalt, og når man sidder arbejder den dejligt behageligt i det indre.
  Jeg bruger udelukkende Glas Dildoer eller Glas Buttplug i dag for det første er de hygiejniske, og bag efter bruger jeg kun det halve glidecreme som før.
  Orgasme Garanti, det tror jeg er forskelligt bl.a. om man er mand eller kvinde som mand udfylder den til fulde mit lyst behov om ikke andet så som start objekt ... og som nævnt som supplement til noget mere avancerede Nr 27.
  Det er et godt køb, og den er 100 % glat og meget let at anvende .. som forspil eller som staten på intim hygge er den perfekt ... Glas er godt til Mandlig Anal tilfredsstillelse, grundet det glatte materiale.
  Jeg kan varmt anbefale denne Icicles No 25 Glas Buttplug og bruger den langt oftere end Nr 27 som så også er en anden kaliber - God Fornøjelse, K.G. Nordjylland
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Hellere lille og vågen end stor og doven Den syner ikke af meget, men formen og materialet gør forskellen. Da den er lavet af glas har den en helt speciel fornemmelse. Den glider nemmere og ikke i ryk, som dem af silikone kan gøre. Dette gør denne buttplug rigtig god.

  Det er også pirrende at man kan køle den ned eller varme den inden brug. Rengøringen af produktet kan ikke være nemmere, da den er af glas og ingen riller har hvor der kan sidde snavs. Den kan endda smides i opvaskeren.
  5 5 1

  Du anmelder: Icicles No 25 Glas Buttplug

  Hvordan vurderer du produktet? *