TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Glas Buttplug

Med en af vores frække glas buttplugs kan du opleve en mere intens analstimulering end du er vant. Leg med med temperaturen ved at nedkøle eller opvarme produktet inden brug og du kan se frem til nogle vilde seksuelle oplevelser.

Glas buttplug - Prøv de frække temperaturlege

Hvad er fordelen ved en glas buttplug?

Hvis du ikke allerede har kendskab til glas buttplugs, så kan vi kun anbefale, at du kigger lidt nærmere på udvalget her på siden. Det er nemlig ikke kun et smukt stykke sexlegetøj - det er også super pirrende og har flere frække fordele, som du ikke får med de almindelige modeller, der er fremstillet i silikone.

En af de største fordele er, at du kan eksperimentere med forskellige temperaturer. En glas buttplug kan nemlig både opvarmes og nedkøles inden brug, hvilket giver en helt anderledes og ekstra pirrende oplevelse. Du kan f.eks. lægge den i fryseren eller putte den i en skål med varmt vand inden brug. Husk altid at teste temperaturen mod huden før brug, så du er sikker på, at den hverken er for varm eller for kold inden du sætter den op.

En anden stor fordel er selve materialet, som selvfølgelig er helt hårdt. Det betyder, at formen forbliver den samme uden legen - og du sikrer dermed en mere målrettet stimulation. En glas buttplug føles desuden super dejlig mod huden og så kan du bruge den sammen med alle typer af glidecreme.

Værd at vide om glas anal plug

Glas anal plugs er det perfekte stykke sexlegetøj, hvis du godt kan lide anal stimulation og er klar til at eksperimentere lidt mere. De kan have lidt forskellige måder at se ud på, men i princippet fungerer de på præcis samme måde, som de almindelige udgaver. De har typisk en rund spids, som gør dem nemme at indføre og en fod der sikrer, at den bliver lige præcis, hvor den skal, mens du leger.

Har du allerede prøvet kræfter med udgaverne i silikone, og vil du gerne udforske de forskellige typer lidt mere, så er denne type lige noget for dig. Med disse frække modeller kan du nemlig tage leget til et helt nyt niveau. Her tænker vi især på de pirrende temperaturlege og det fantastiske materiale, som vi allerede har været inde på.

Men selvom de har en glattere overflade, så er det vigtigt, du stadig husker glidecremen - og altid hellere lidt for meget end lidt for lidt. Anus producerer nemlig ingen naturlige væsker, men med en god anal glidecreme, så er du helt sikker på, at det bliver en behagelig fornøjelse hele vejen igennem. Derudover skal du, ligesom med alt andet sexlegetøj, huske at vaske den både før og efter brug.

Find den helt rette glas plug

Der findes flere forskellige slags glas plugs, så der er med garanti også en der falder i din smag. Nogle modeller har den helt klassiske form, som du måske allerede har afprøvet et par gange tidligere, mens nogle andre har en lidt mere spændende udformning. Fælles for dem alle er dog, at de med garanti vil give dig en fræk og helt igennem anderledes anal stimulation end du er vant til.

Foruden de forskellige former, så kan du også få produkterne i flere forskellige størrelser. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, så har vi et helt sæt med tre forskellige slags, så du med sikkerhed kan finde den helt rette for dig. Det er altid en god idé at starte stille ud, så prøv først med den mindste inden du bevæger dig længere op i størrelserne.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt produkterne her på siden er noget for dig, og du gerne vil vide mere, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. De kan fortælle mere om de forskellige produkter - og om de mange andre muligheder inden for anal stimulation.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS