TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket
Hænder der holder blomsterbladeHænder der holder blomsterblade
Sexual Wellness
Sexual Wellness Specialist
Sidst opdateret:26/04/2022

Kan sexlegetøj være et hjælpemiddel?

At bruge sexlegetøj har mange fordele.

Hvad siger du eksempelvis til at lære din krop endnu bedre at kende? Og hvad med at udforske, hvordan du gør dine orgasmeoplevelser endnu skønnere?

Det lyder nice, ikke?

Men der er endnu flere fordele ved sexlegetøj, som måske kan hjælpe dig i dit sexliv, hvis du har udfordringer og som kan give dig endnu mere nydelse.

I blogindlægget her dykker vi ned i produkter og hjælpemidler til dig med en vagina.

Husk mellemleddet!

Inden vi går i gang med en mere eller mindre slavisk gennemgang, så ligger det mig meget på sinde at komme med en lille opfordring.

Er der noget, der spænder ben for, at dit sexliv folder sig ud til sit fulde potentiale, så er det simpelthen så ultra stjerne vigtigt, at du tager en smut forbi din læge.

Og det er fuldstændig ligegyldigt, om det er en gynækolog eller en psykolog, du har brug for - hvis der er noget, der bøvler, så skal der tages hånd om det.

Og trust me - du er ikke alene. S**t, hvor kan det brokke sig meget, sådan et understel og du godeste, hvor kommer man bare i nogle sårbare situationer, når man skal have hjælp.

Men du fortjener det.

Alle har ret til et legende sexliv. Også os med tossede tissekoner.

Sexlegetøj og blomster

Klar, parat, nej vent, jeg er ikke våd!

Vi kommer ikke udenom glidecreme i et blogindlæg som dette. For let’s face it - glidecreme i natskuffen (eller på natbordet, yay!) er efterhånden lige så fast inventar hos kvinder som dagcremen.

Og ligesom dit ansigt nyder godt af cremens effekt, så får din skønne vagina glæde af glidecremen.

Mange glidecremer har plejende egenskaber, men det er nu ikke grunden til, at den lille flakon har fået plads i indlægget her.

Det at blive våd (eller ikke at blive det) kan fylde enormt meget. Måske har du fornemmelsen af, at du bliver for våd? Psst! Det kan man ikke! Eller måske oplever du, at du ikke bliver våd selvom, du har masser af lyst. Psst igen! Også helt normalt.

At føre noget ind i en tør skede kan både være smerteligt og skabe irritation, men det er let og ligetil at bruge en glidecreme for at gøre det behageligt. Dejligt, endda!

Den fungerer som supplement til din naturlige smørelse, og du kan bruge din glidecreme under både solosex, forspil og penetrationssex.

Glidecreme og blomster

Bækkenbundskugler: En, to, tre, knib!

Uanset om du lækker lidt, når du nyser og hopper på trampolin eller om du bare gerne vil kunne mærke endnu mere under sex, så er det en bækkenbundskugle, du skal have fat i.

Det kan være svært at huske at lave sine knibeøvelser, men med bækkendbundskugler får du en pålidelig træningsmakker.

Du kniber garanteret allerede nu, gør du ikke?

Blomster og bækkenbundskugler

Med en sund og trænet bækkenbund kan du afhjælpe irriterende gener som inkontinens, og så er der den skønne bivirkning, at du øger din følsomhed. Du kommer altså i rigtig god kontakt med dit køn og kan opleve ekstra kraftfulde orgasmer.

Bækkenbunden er en lille og ofte overset muskel, men hvis du husker at give den kærlighed og opmærksomhed i form af knib og afspænding, så er der altså masser af nydelse i vente.

Har du lyst til at vide endnu mere, så kan du gå på eventyr i vores ultimative guide til bækkenbundskugler.

Bækkenbundskugler og blomster

Vaginisme

Har du hørt om vaginisme? Det går også under navnet skedekramper og er en lidelse, hvor musklerne i bækkenbunden spænder så meget op, at det ikke er muligt at have samleje.

Det kan være helt umuligt at føre noget op i skeden, selv en tampon under menstruation.

Hvis du tror, du har vaginisme eller skedekramper, så er der én ting, som du absolut skal gøre: Afsted til lægen!

Hvis du sprang let og elegant over afsnittet ‘Husk mellemleddet’, så hop lige op og læs det grundigt.

Det samme gælder, hvis du oplever dyspareuni - det betyder smerter i skeden under samleje. Det skal ikke gøre ondt at have sex (medmindre det er din kink, men det er en helt anden form for smerte).

Behandling med dilator

Når du har talt med din læge eller andet sundhedspersonale om den bedste løsning til dig, så bliver du måske præsenteret for et dilator sæt.

Med sådan et sæt kan du ganske langsomt vænne skeden til at have selskab. Du starter med den mindste dilator og går en størrelse op efterhånden, som din krop kan følge med.

Hvordan behandlingen præcist skal strikkes sammen, kan du aftale med din læge.

Husk at bruge en god vandbaseret glidecreme, så indføringen af dilatorerne bliver så glidende og nænsom som muligt.

Når du kan bruge nogle af de større størrelser, så kan du forsigtigt begynde at have samleje.

Behandlingen er ikke noget quick-fix. Det kræver masser af tålmodighed, for du må ikke gå hurtigere frem end din krop og dit sind kan være med på.

At bruge dilatorer kan sjældent stå alene. At opleve smerte i underlivet på den ene eller anden måde kan også påvirke dig psykisk, så dine tanker og følelser skal have lige så meget kærlig behandling som dit underliv.

Dilatorer og blomster

Brug klør fem

Nogle kvinder er ikke så vilde med tanken om at skulle føre en dilator op i skeden. Og måske kan du også blive uhensigtsmæssigt drevet af tanken om at skulle bruge næste størrelse.

I så fald er det en ligeså god idé at bruge dine fingre. De er (forhåbentlig) velkendte for dit køn, og du kan gå varsomt til værks.

Brug samme princip som med dilatorerne. Start med din mindste finger, så en en lidt større, så måske to og mærk godt efter undervejs.

I feel it in my fingers, I feel it in my toes

Er din udfordring, at du har svært ved at få orgasme?

Så skal du hilse på en magic wand vibrator. Det er den kraftigste type vibrator, der er på markedet, og derfor helt perfekt til dig, der har brug for ekstra stimulation.

Hvis du ikke har prøvet en vibrator før, er det en god idé at beholde trusserne på i første omgang. så du vænner dig til den kraftfulde stimuli fra wanden uden på stoffet. Og husk så lige glidecremen, når du er klar til kontakt med huden.

Wanden har et stort vibratorhoved, som fordeler de rumlende vibrationer til hver og en af klitoris’ 8000 nerveender, og du styrer vibrationerne på det lange skaft.

For nogle er det svært at finde den helt rigtige og behagelige stilling til at forkæle sig selv (det kommer vi endnu mere ind på i næste afsnit - stay tuned!). Med den store wand skal der ikke meget bevægelse til for at nå de erogene punkter.

Du kan blive meget klogere på, hvilken model, der passer til dig, når du læser vores ultimative guide om magic wands.

Magic Wand vibratorer og blomster

Dit alternativ til vibrationer

Lyder de rumlende vibrationer ikke som noget for dig, så er der heldigvis en anden type stimulation, som kan hjælpe orgasmerne på vej.

Du kan nemlig bruge en klitorisstimulator, som pirrer dig med trykbølger i stedet for vibrationer. Det giver en helt anderledes og ultra intens fornemmelse, og den indirekte stimulation af klitoris kan give svimlende nydelse.

En klitorisstimulator og mange små blomster

Hjælp, jeg kan ikke nå!

Der kan være forskellige årsager til, at du har svært ved at forkæle dig selv med sexlegetøj. Det er svært at nå sin vulva, hvis man har nedsat bevægelighed i armene eksempelvis. Det kan også være svært at holde fast og gribe om noget, hvis kræfterne i hænderne driller.

Heldigvis findes der sexlegetøj med forskellige kvaliteter, som kan bruges på netop den måde, der passer til dit behov.

Har du særlige ønsker eller udfordringer, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. De kan hjælpe dig med at blive matchet med det helt rigtige produkt.

Du kan også læse med lidt endnu og se en håndfuld af de produkter, som måske er noget for dig.

Sexlegetøj og mange små blomster

Helt i vinkel

Har du svært ved at nå eller finde den rigtige vinkel?

Så er en magic wand, som vi allerede har hilst på, måske noget for dig. Udover de skønne vibrationer, så har vibratoren nemlig også et langt skaft, som gør den nem at placere uden at skulle flytte for meget rundt på arme og hænder.

Apropos langt skaft, så findes der flere forskellige slags vibratorer med netop det, som kan bruges til både udvendig og indvendig stimulation.

Kan du godt nå, men har du sværere ved rette vinkel eller det rette greb, så findes der også vibratorer som Fun Factorys smækre Miss Bi Dobbelt Vibrator.

Den har et ergonomisk håndtag med hul i, hvor der er plads til en eller to fingre. Det gør det let at have grebet om vibratoren uden at skulle bruge nævneværdige kræfter på det.

At den så er død lækker og hamrende effektiv er bare en ekstra bonus!

Tre billeder af en hånd, der holder en lilla vibrator

Håndfrie fornøjelser

Vil du helst slippe for at skulle bruge hænderne, så er der også produkter, der tilgodeser det. Selvfølgelig.

En dildo med sugekop kan sættes på de fleste glatte overflader. Du kan eksempelvis prøve med en flise i badet, på gulvet eller på en stol.

Når dildoen sidder fast, kan du selv bevæge dig op og ned i dit foretrukne tempo og stilling, og du er ikke afhængig af at skulle gribe om et skaft eller bevæge armene.

Du kan ret nemt opgradere din yndlingsdildo, hvis du savner mere stimulation. Sætter du en vibrerende penisring om skaftet, kan du også få pirret dit klitoris område. Du laver faktisk næsten din egen rabbit vibrator med alle fordelene fra en sugekop dildo - DIY i topklasse!

Psst! Har du svært ved at få dildoen til at sidde godt fast? Prøv at smøre en lille smule vandbaseret glidecreme i bunden af sugekoppen og giv den et godt tryk, når du placerer den på overfladen.

Fem forskellige dildoer og en masse små blomster

Flere vibrationer, ja tak!

Vi bliver i det håndfrie hjørne, men sætter trumf på det vibrerende element. Lyder det ikke godt?

Fjernbetjent sexlegetøj er nemlig genialt i den sammenhæng. Du kan vælge vibrator æg, der indføres i vagina, trusse vibratorer, der kæler for klitoris, og så kan du gå all-in og vælge en model som Vibepad.

Den er nemlig også fjernbetjent og kan placeres på en stol (endda i en kørestol), og så skal du ikke gør andet end at tage plads og nyde vibrationerne mod dit køn.

Lilla vibepad og mange små blomster

Fordi du fortjener det

Nu er det ikke fordi vi skal afslutte indlægget i bedste L’Oreal stil med sloganet 'Because You're Worth it', men så alligevel. Du er worth it, og uanset om nydelsen er en lige sti for dig eller du oplever bump på vejen, så er den turen værd.

Tag fat i din læge, din veninde, din mor eller os her hos Sinful, hvis du har brug for hjælp og vejledning.

Rigtig god fornøjelse!

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS