Sådan vælger du den rigtige Magic Wand

Når du skal vælge en Magic Wand er det en god ide at overveje om den skal være vandtæt eller ej, hvilken strømtype og størrelse du kan lide, hvilke muligheder der er for tilbehør samt hvor kraftig den skal være. Læs mere om de forskellige valg nedenfor:

Strømtype

Der findes Magic Wands med tre forskellige typer strøm - de kan enten være batteridrevne, opladelige eller med ledning. Typisk vil de batteridrevne være billigst at anskaffe og du kan altid få de batterier, du har brug for, her i Sinful.dk-shoppen. Batteridrevne Magic Wands giver dig en stor bevægelsesfrihed og du kan bruge dem uanset hvor du befinder dig. Deres begrænsning er dog, at de ikke er helt så kraftfulde som de, der tilsluttes stikkontakten og at du kan risikere at løbe tør for strøm.

Opladelige Magic Wands giver dig samme bevægelsesfrihed som de batteridrevne, efter opladning. Opladelige Magic Wands er som regel dyrere at anskaffe end de batteridrevne, til gengæld slipper du for at skulle købe nye batterier og som regel vil de opladelige vibratorer være mere lydsvage.

Magic Wands der tilsluttes stikkontakten giver dig de mest kraftigste vibrationer, af alle typer Magic Wand, og du kan nyde dem lige så længe, du har lyst. Dog skal du være i nærheden af en stikkontakt, for at kunne bruge dem.

Vandtæt eller ej

Både opladelige og batteridrevne Magic Wands kan være vandtætte, så hvis du vil bruge din Magic Wand under bruseren eller til ekstra våde lege, bør du vælge en af disse typer. Wands, der tilsluttes stikkontakten, vil aldrig kunne være vandtætte. Du kan se om en vibrator er vandtæt eller ej, på produktsiden, under fanebladet 'Detaljer'.

Størrelse

Uanset om du vælger en stor eller en mindre Magic Wand, vil du få en kraftfuld og effektiv vibrator, der med sikkerhed vil skabe stor glæde. Størrelsen kan dog være vigtig, afhængig af hvad du vil bruge din Wand til og sammen med. Vil du også bruge den til kropsmassage, kan det være en fordel at vælge en stor Magic Wand, og vil du bruge den sammen med forskelligt tilbehør, bør du undersøge, hvilken størrelse Wand, det tilbehør du har lyst til, passer til. De store Magic Wands er f.eks. LELO Smart Wand Large, Fairy Original, Wand Essentials 7 speed, Wand Essentials 6 Speed og Passion Pointer. De mindre Magic Wands er f.eks.: LELO Smart Wand Medium, Bodywand Midnight, Fairy Mini Opladelig og Fairy Mini.

Muligheder for tilbehør

Der findes forskellige former for tilbehør, alt efter om du vælger en stor eller en mindre Magic Wand, men udvalget er størst til de store. Til de store Wands kan du f.eks. få et rabbit tilbehør, der tryller din Wand om til en kraftfuld rabbit vibrator, et g-punkts tilbehør og et 3teez tilbehør, der både stimulerer din klitoris og dit g-punkt, samtidig med at du får anal stimulation.

Hvilken Magic Wand vibrerer kraftigst?

For at du kan danne dig et indtryk af, hvor kraftige de forskellige Magic Wands er, har vi listet de mest populære vibratorer. Den øverste er den mest kraftige, den nederste er den mindst kraftige. Husk, at Magic Wand vibratorer er nogle af de mest kraftfulde vibratorer, der findes. Derfor er den mindst kraftige Magic Wand ligger stadig i toppen, når det gælder vibratorer generelt. Fairy Original Massage Wand er både den kraftigste Magic Wand og en af de kraftigste vibratorer på markedet generelt. Efter den kommer Fairy Mini Massage Wand og Hitachi Magic Wand på en delt andenplads. På tredjepladsen kommer Fairy Mini Opladelig, efterfulgt af Wand Essentials 7 speed. Sidst, men på ingen måde mindst, har vi LELO Smart Wand Large.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Adrien Lastic (1)
Amaysin (4)
B Swish (1)
baseks (1)
Bodywand (1)
CalExotics (3)
Doc Johnson (1)
Dorcel (1)
Doxy (6)
Europe Magic Wand (1)
Le Wand (1)
Lelo (3)
LELO (3)
Love Magic (1)
Lovense (1)
Nalone (1)
ohhcean (1)
PalmPower (1)
Pillow Talk (1)
Pixey (1)
PowerBullet (1)
Sinful (8)
Svakom (1)
Wand Essentials (1)
Vis alle 43 produkter
Du har set 43 af 43 produkter
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk