Sådan vælger du en vandtæt vibrator

Tænder du på tanken om fræk leg under bruseren? Sinful.dk har både en lang række vandtætte vibratorer og frække produkter til badet, der kan bruges til at føre din fantasi ud i virkeligheden. Læs guiden her og find ud af hvilken vandtæt vibrator der passer dig.

Hvordan finder jeg ud af om min vibrator er vandtæt?

Ikke alle vibratorer er vandtætte så inden du tager din vibrator med under bruseren, er det vigtigt at tjekke om den er beregnet at blive brugt under vandet. Vandtætte vibratorer har en særlig forsegling, der holder vandet ude, selv når vibratoren er nedsænket i vand.

Du kan se om en vibrator er vandtæt i produktbeskrivelsen og under produktdetaljerne. Hvis der i stedet står 'Stænktæt' betyder det at vibratorens ikke-elektroniske dele kan tåle at blive vasket forsigtigt, men at de ikke bør nedsænkes i vand. Vi har samlet alle vandtætte vibratorer i kategorien 'Vandtæt Vibrator', under 'Kvinder' og 'Vibratorer' så du nemt og hurtigt kan se vores store udvalg.

Alle vandtætte vibratorer har en gummiring i gevindet, der forhindrer vandet i at trænge ind, når bunden er skruet ordentligt fast. Mister du denne gummiring er vibratoren ikke længere vandtæt og bør derfor ikke blive brugt under vand. Mange moderne vibratorer har denne gummi-forsegling indbygget i bunden men tjek altid brugsanvisningen for en sikkerheds skyld, for at sikre at vibratoren er vandtæt.

Hvilke typer vandtætte vibratorer findes der?

Der findes vandtætte vibratorer i alle størrelser, farver og udformninger, så der er med sikkerhed en vandtæt vibrator, der passer dig. Hvis du gerne vil være diskret når du leger i badet, så kan en vandtæt bullet vibrator, som f.eks. Rocks Off 80mm, være en god vibrator til dig. Det er en kraftig og støjsvag klitoris vibrator, der er så beskeden i størrelsen, at den også sagtens tages med i en toilettaske, hvis du er på farten. Foretrækker du mere intens stimulation? Så prøv en vandtæt rabbit vibrator som f.eks. The Rabbit fra Loving Joy, der masserer din skede med sit roterende skaft og sine roterende perler, imens kaninørerne stimulerer din klitoris.

Der findes selvfølgelig også vandtætte vibratorer til mænd, f.eks. den stimulerende Fun Factory Cobra, eller Rocks Offs serie af prostata vibratorer.

Eller hvad med en vibrerende penisring, som I kan nyde sammen i badet? I kan f.eks. bruge OWow fra Screaming O, der forkæler jer begge med dejlige vibrationer og som giver ham en hårdere erektion, eller prøv en par vibrator fra We-Vibe, der stimulerer jer begge.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Amaysin (6)
baseks (3)
Dame Products (2)
Fun Factory (4)
Intimina (1)
Je Joue (1)
Lelo (2)
LELO (2)
Lovense (5)
Rocks Off (4)
Sinful (24)
Swan (1)
We-Vibe (2)
Vis alle 56 produkter
Du har set 48 af 56 produkter
Hent flere
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk