Lolita dukke

Er du usikker på, om du vil investere i en sexdukke, så giv først en lolita dukke et forsøg. Den traditionelle lolita dukke kan hurtigt pustes op, når lysten indtræffer, og hurtigt pakkes sammen og gemmes væk efter brug. Det er et ideelt onaniprodukt, der med tiden er blevet mere og mere avanceret. Du kan få dem i alverdens udgaver, så du kan teste forskellige anale, vaginale, eller orale sexstillinger. Med vores brede udvalg kan du helt sikkert finde den, som passer lige netop din fantasi.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Meiki (1)
NMC (3)
NS Novelties (1)
Pipedream Extreme Toyz (1)
Shots Toys (1)
Topco (1)
Ultimate Fantasy Doll (1)
You2Toys (5)
Længde
Materiale
Lak (2)
Polyester (1)
PVC (9)
TPE (2)
Egenskaber
Batteridrevet (5)
Fjernbetjent (5)
Inflatable (9)
Opladelig (1)
Realistic (8)
Vandtæt (1)
Vibrating (7)
Vis alle 14 produkter

Lolita dukke - mere end en sjov gimmick

Vælg mellem en mandlig eller kvindelig lolitadukke

Mange forbinder nok ordet lolitadukke med den der oppustelige plastikdukke, som bliver hejst op i flagstænger i flere amerikanske film, fordi det er sjovt at se på. Men faktum er, at en lolita dukke faktisk godt kan være andet end en spøjs gimmick, der kan være med til at sætte liv i festen.

Du kan for eksempel bruge dukken, når du gerne vil have en onanioplevelse, der minder bare en smule om den ægte vare. Her er der ikke nogen, der kan sige dig imod, eller som ikke lige har lyst, når du har. Her er det bare et spørgsmål om at puste dukken op og så er det ellers bare igang.

Rigtig mange forbinder den med at være en kvinde, men der findes også mandlige af slagsen. Her er dukken naturligvis udstyret med en penis, og et stramt hul bagtil, der kan give dig nydelse, hvis du vælger at tage dukken analt og samtidig holder om den erigerede penis.

Der er altså frit valg på alle hylder, så hvad end du er til mænd eller kvinder, kan du finde den helt rigtige lolita dukke her. Du finder som sagt både mandlige og kvindelige udgaver fra blandt andre You2Toys, det populære amerikanske brand Pipedream og mange flere.

Sjov med en oppustelig dukke

Selvom vi sagde, at en lolita dukke ikke bare er en sjov gimmick, så kan den naturligvis også bruges til dette. En oppustelig dukke kan være en helt genial gave til manden, der har alt, hvis man gerne vil tage lidt pis på ham.

Dukken kan naturligvis også bruges, hvis I skal holde en polterabend, hvor gommen skal klædes ud. Her kan man jo vælge at sige, at gommen skal gå hånd i hånd med en oppustelig dukke hele dagen - og hvis han ikke gider det, så taper i den bare fast til ham!

En dukke kan bringe timevis af morskab til et selskab. Både den ene og den anden slags. Hvem vil ikke gerne holde et poolparty, hvor de almindelige badedyr er byttet ud med oppustelige dukker? Forestil dig folks ansigt, når de ser dem flyde rundt i poolen.

Bliv stimuleret

En lolita dukke giver dig naturligvis muligheden for at blive stimuleret på en fantastisk måde. De fleste af slagsen er udstyret med tre huller: vagina, anus og mund. Det gør det muligt for dig at bruge den, ligesom du lyster. Idet de er lavet af plastik, er de også nemme at rengøre, når først du har haft gang i dem.

Har du brug for en hjælpende hånd med at finde den helt rigtige lolita dukke? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Sinful har vi et dygtigt og utroligt kompetent kundeserviceteam, der står klar til at give dig gode råd og vejledning omkring dit køb.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk