Nexus Revo 2 Opladelig Prostata Massage Vibrator -PRISVINDER

Klik på billederne for at forstørre dem

Nexus Revo 2 Opladelig Prostata Massage Vibrator -PRISVINDER

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

899,00 kr

799,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Nexus Revo 2 er verdens første opladelige prostatastimulator med massage-bevægelser.

  Oplev intens prostatamassage, på et helt nyt niveau.

  Revo 2 har både vundet en EROFAME designpris forbedste sexlegetøjsdesign i 2012, og modtaget enETO Award for at være det bedste produkt til mænd i 2013

  Oplader medfølger i pakken.

  Længde (total): 14,5 cm. Diameter: max. 3,1 cm.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Nexus Revo er verdens første bevægelige stimulator til prostatamassage og nu er Revo kommet i en ny, opladelig og endnu mere powerfuld udgave. Velkommen til Revo 2.

  Revo 2 kan med sit masserende hoved give en yderst kraftig stimulation af mandens prostata.

  Prostatastimulatoren bevæger sig i masserende cirkel-bevægelser, faktisk som man kender fra de populære rabbit-vibratorer til kvinder. Derfor har Nexus Revo også allerede fået tilnavnet "Mandens Rabbit Vibrator" og samtidig modtaget flere Erotixxx awards, bl.a. for at være det stykke sexlegetøj med det største succespotentiale i branchen.

  Nexus Revo 2 byder på 6 forskellige stimulationer og 2 forskellige massage hastigheder. Du opnår det bedste resultat med Revo 2 hvis du påfører lidt anal glidecreme inden brug. 

  Prisvinder: Revo 2 vandt prisen for bedste sexlegetøjs design på EROFAME 2012 og har desuden modtaget en ETO Award for at være det bedste produkt til mænd.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  VANDTÆT: Stænktæt.
  BATTERITYPE: Opladelig, oplader medfølger.
  VIBRATIONSNIVEAU: Forskellige.
  LYDNIVEAU: Yderst lydsvag.
  INTERFACE: 1 knap.
  STØRRELSE: 14,5 cm x 3,1 cm.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Dyb orgasme Den rammer det rigtige sted. Bruger flere settings og kan bedst lide vibration og massage samtidig. Tager tid at lære at bruge, men så bliver det sjovt! Kan nærmest ikke undvære den. Herlig til afslappende alene stund sammen med en god video da du skal være godt i stødet før den har en virkning; men så går det bare derudaf. Træner bækkenbund på den lækreste måde. Nem at gøre ren med rodalon, ingen plastiklugt.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Ikke "bare lige" Efter at have testet Nexus Revo, i et par timer
  må jeg erkende at det nok tager noget tid og kræver stille omgivelser at få den ønskede effekt. Selve produktet er der intet i vejen med, bortset fra at jeg synes at de 2 trin med rotation er lidt langsomme.
  Glæder mig til det lykkes.
  5 3 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Noget ganske nyt Havde længe gået og leget med tanken om en prostata massager. Og ville ikke vælge den billigste af den billigste når det nu skulle være. Valget faldt på Nexus Revo 2 og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Selve apparatet sidder yderst behageligt når det først er kommet på plads og så begynder det sjove ellers. Den finder erogene zoner jeg ikke anede jeg havde. Selve massagen er ikke helt nok til at give mig orgasme, men der skal ikke megen stimuli af penis til før virkningen kommer. Det føles som en orgasme der kommer et helt andet sted end den plejer og føles langt mere intens og dyb end ved almindelig onani. Vibrationerne gør ikke noget for mig, men det roterende hoved rammer lige præcis der på prostata hvor virkningen er størst. En sikker vinder i min bog.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Rengøring Denne Nexus Revo 2 er virkelig anbefalelsesværdig. Se bare hvad Per skriver neden for.
  Til rengøring af produktet og skylleaparat - for at undgå også lugt - bruger jeg en opløsning af RODALON, som anvendes i laboratorier til at desinficere bl.a. kirurgiske instrumenter. Kan købes hos MATAS og på apoteket.
  Med hensyn til indførelse af vibratoren analt: læs indlægssedlens anbefaling, det virker!
  5 5 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Endelig en fantastisk prostata massage Nexus Revo 2 er noget dyrere end andre prostata vibratorer - men ikke uden grund. Denne vibrator fungerer på en helt anden måde, nemlig ved at den masserer det helt rigtige punkt lidt ligesom en partners finger ville gøre - og det fungerer! Nexus Revo 2 er uden tvivl det bedste prostata legetøj jeg har prøvet, og jeg er virkelig glad for at jeg tog chancen og købte den.

  Den fungerer ved at roterer hoved for rigtigt at massere prostata, og ikke bare vibrere på punktet. Der er også en vibration i den nubrede del, men for mig virker det mere som en ekstra funktion - det er rotationen, der virkelig for mig op at ringe. Hovedet kan rotere med 2 hastigheder, begge meget behagelige. Vibrationen kan være slukket, konstant eller pulserende og dette med 2 forskellige intensiteter. Efter min mening er den højeste af de 2 vibrationsintensiteter lige voldsom nok, og larmer også en del – hvilket tager lidt fra oplevelsen.

  En anden positiv side er at Nexus Revo 2 er genopladelig. Man bruger en lille ’clip’ der hopper på plads ved magnetisme og slutter den anden ende til en af de mange USB opladere vi alle efterhånden har liggende. Det eneste lille minus er nok at produktet ikke er fuldstændig vandtæt, så man skal være lidt påpasselig når man rengør det.

  Der er ingen tvivl om at hvis man er lidt øvet med prostata leg og gerne vil prøve noget fantastisk – så er dette det rigtige valg. Jeg er i hvert fald super glad for at jeg tog mig sammen og købte den!
  5 5 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Den mærker du helt sikkert! Denne vibrator roterer i hovedet lige på det sted, hvor du mærker det! Ved gentagen brug, opnår du efterhånden en større følsomhed og dermed større nydelse. Tilmed sparer du udgifter til batterier, som ved de andre Nexus analplugs med vibrator.
  5 5 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Orgasme, klart en vinder Har prøvet denne Nexus flere gange og når man først har fundet teknikken, er det et fantastisk redskab, som nemt kan bruges både alene og sammen med sin kæreste. Den er helt igennem kvalitet. Kan varmt anbefales
  5 5 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Nexus Revo 2 Jeg har nu brugt "Nexus Revo 2" 5 gange henover weekenden og hver gang fik jeg en dejlig orgasme ud af det. Nexus Revo 2 har 6 forskellige "programmer" med forskellige stimulationer, personligt kan jeg bedst lide programmet hvor den vibrere hele tiden og hvor hovedet kører hurtigt rundt, så opnår jeg bedst en orgasme.
  Når man bruger Nexus Revo 2 er det en fordel at bruge glidecreme, så glider den nemmere ind på plads bagtil og føles bare bedre. Og så er jeg ret glad for at den er genopladelig, da jeg så er fri for at have batterier hjemme til at skifte med i i tide og utide. Men, den kunne nu godt have haft et stik til en normal stikontakt frem for til USB på computeren.

  Jeg tænker at Nexus Revo 2 er god til både uerfarene som erfarene, jeg anbefaler den i hvert fald.
  5 5 1

  Du anmelder: Nexus Revo 2 Opladelig Prostata Massage Vibrator -PRISVINDER

  Hvordan vurderer du produktet? *