Sommerudsalg: Spar op til 60% - Køb nu

Nexus Revo Extreme Prostata Massage Vibrator
Nexus Revo Extreme Prostata Massage Vibrator
1.195,00 kr
Nexus Revo Extreme Prostata Massage Vibrator  1
Nexus Revo Extreme Prostata Massage Vibrator  2
Nexus Revo Extreme Prostata Massage Vibrator  3
Nexus Revo Extreme Prostata Massage Vibrator  4
Nexus Revo Extreme Prostata Massage Vibrator  5
Nexus Revo Extreme Prostata Massage Vibrator  6

Nexus Revo Extreme Prostata Massage Vibrator

4.6 (3)
Ikke på lager - Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.
1.195,00 kr
Oversigt
Kort info

Kort info

Få ekstrem fylde med Revo Extreme Prostata Massage Vibrator fra Nexus.

Revo tilbyder målrettet stimulation af din prostata i to roterende tempoer. Dit mellemkød pirres imens af vibrationer i 6 indstillinger. 

Er både fjernbetjent, vandtæt og opladelig for et utal af frække legemuligheder.

Beskrivelse

Vil du have ekstremt fyldig prostata stimulation, så er der ingen vej uden om Nexus Revo Extreme Prostata Massage Vibrator.

Denne fjernbetjente herre har en voluminøs krop med en bredde på 4,7 cm og en indførbar længde på 10,5 cm. Den velegnet til dig, der allerede har erfaring med anal- og prostata stimulation og er vild med en fyldig fornemmelse.

Dens ergonomiske design gør det let at målrette stimulationen mod det følsomme punkt, som masseres af roterende bevægelser i 2 intensiteter og i begge retninger.

Den lange base forneden gemmer på en kraftfuld motor, der sørger for, at dit mellemkød ikke snydes for opmærksomhed, men i stedet forkæles af fræk vibration i 3 mønstre og 3 hastigheder.

Revo Extreme har en fløjlsblød overflade i silikone. Den er desuden vandtæt til leg i badet, og så oplades både den og fjernbetjeningen via det medfølgende USB-kabel.

Detaljer

MATERIALE: Silikone.
FTALATFRI: Ja.
VANDTÆT: Ja.
FULD LÆNGDE: 15 cm, heraf kan 10,5 cm indføres.
DIAMETER: 4,7 cm.
ROTATIONER: 2 hastigheder i 2 retninger.
VIBRATIONER: 3 mønstre og 3 niveauer.
BATTERITYPE: Opladeligt (magnetisk USB-kabel medfølger).
OPLADETID: 210 min. (Revo) og 60 min. (fjernbetjening).
BRUGSTID: 10 timer (Revo) og 100 timer (fjernbetjening).
RÆKKEVIDDE: 8 meter.
BRUGERMANUAL: Engelsk, fransk, spansk, tysk, russisk og kinesisk.

Anmeldelser
4.6
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Ekstrem god!

Den er smuk at se på og lækker at røre ved og behagelig at bruge, meget nem at rengøre. Tykkelsen og længden er tilpas, specielt hvis er klar og varm. Den rammer hvor den skal og ellers hjælp lidt til. Den kan bruges håndfri og det er meget ophidsende med lidt øvelse, god og sund træning, der pludselig bliver interessant og morsomt.Massagen kan sagtens bruges alene, men de 6 forskellige vibrationsmønstre sætter fart på tingene særdeles effektivt og håndfri orgasme er ikke udelukket her. Massagefunktionen er næsten lydløs, vibrationerne knap så lydløse. Brug den lækre glidecreme, det bliver det kun bedre af og rengøringen nemmere. Absolut anbefalelsesværdigtil mange timers heftig brug. Læs mere

-
5 5 1
Ekstrem, bestemt

Dette er en helt vildt stykke sexlegetøj, der bestemt giver en ekstrem oplevelse! Denne er IKKE for begyndere: Selvom jeg er erfaren på bagkanten, undervurderede jeg diameteren på dette monster – så sørg for at varme godt op forinden. (Set i bakspejlet ville jeg måske have valgt modellen mindre, "Revo Intense", så mankunne bruge den lidt mere ubesværet og derfor lidt oftere.) Men når monsteret først roterer og vibrerer oppe i sig, så føler man sig taget med storm! Man bliver indtaget,og det tager fat. Hvis man er på jagten af en handsfree orgasme, er Revo-serien et seriøst sted at starte! Designet er i øvrigt super lækkert: Opladeren er trådløs oghandy, og man får en lille stof-pose med. Dertil er den enormt let at rengøre! Læs mere

-
5 5 1
Fantastisk

Lige siden jeg første gang prøvede at få en orgasme via. anal stimulering har det været noget jeg har ville vende tilbage til, men tit har produktet endten være for smalt/for kort, for at ku ramme præcis det rigtige sted, eller også har det røget ud fordi det ikke rigtig "låste" fast, og jeg kan godt li idé'en om håndfriOrgasmer (hvor jeg ikke skal holde på vibratoren/rotatoren?) Og det oplever jeg med den her må jeg sige. Det hjælper hel klart hvis man er blevet teaset lidt i forvejen forat bygge følsomheden op, men er ikke en nødvendighed. Man skal lige lægge mærke til størrelsen, kan godt være noget af en "mundfuld" for nogen at få op menvar ikke noget problem for mig, og den har netop en stor størrelse som nemt kommer i kontakt det hel rigtige sted, man mærke det allerede når den er trængt ind at denpresser på prostataen, og det er før man tænder for roteringen, som er klart det bedste ved enheden :) og den låser sig også godt fast på grund af dens udformning. Deroterende bevægelser i brug er så godt som lydløs, har du en dyne over kan der stortset intet høres, så hvis du er bekymret for støj er det ikke et problem, selv medvibrationerne aktiverede er det ikke overdøvende og kan nemt dæmpes med en dyne, så folk i det næste rum/lejlighed ikke blir "forstyrret" Opladetiden er 3.5 timefor vibratoren, og 1 time for remoten, men så har du også en vibrator der kan bruges i 10 timer, og remoten 100 timers kontrol, det er så også her det eneste reel minuser, der er kun et ladekabel (fungere via. Magnet kontakt kendt fra We-Vibe og andre produkter) så du kan ikke oplade begge ting på en gang, men remoten kan bruges i 100timer som sagt, så det er sjældent den skal oplade mere end lige den der første gang, så det er til at se igennem med. Så jeg er alt i alt rigtig tilfreds med mit nyelegetøj :) Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om: