Nexus Revo Stealth Prostata Massage Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Nexus Revo Stealth Prostata Massage Vibrator 0
 • Nexus Revo Stealth Prostata Massage Vibrator 1
 • Nexus Revo Stealth Prostata Massage Vibrator 2
 • Nexus Revo Stealth Prostata Massage Vibrator 3

Nexus Revo Stealth Prostata Massage Vibrator

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

995,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Nexus Revo Stealth er en videreudvikling af den populære Nexus Revo 2 Prostata Massage Vibrator.

  Ideel til dig, der ønsker intens prostata massage på et helt nyt niveau med 6 vibrationsprogrammer og 2 rotationsprogrammer for endnu større nydelse.

  Styres med den medfølgende, trådløse fjernbetjening.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Nexus Revo Stealth er en videreudvikling af den populære Nexus Revo 2 Prostata Massage Vibrator, der både har vundet en EROFAME designpris for bedste sexlegetøjsdesign i 2012 og som har modtaget en ETO award for at være det bedste produkt til mænd i 2013. 

  Som den første af sin slags i verden, forkæler Nexus Revo Stealth Prostata Massage Vibrator dig både med pirrende vibrationer og blide, roterende massagebevægelser, som kan styres med den medfølgende, trådløse fjernbetjening. 

  Fjernbetjeningen gør det nemt og hurtigt at skifte imellem de 6 forskellige vibrationer og de 2 rotationer, så du kan nyde præcist den stimulation, du ønsker. 

  Nexus Revo Stealth er vandtæt, så du nemt kan rengøre den efter brug eller tage den med dig i badet. Der medfølger et USB-kabel til oplading.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone og ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  VANDTÆT: Ja.
  VIBRATIONER: 6 forskellige.
  ROTATIONER: 2 retninger.
  FJERNBETJENT: Ja
  TRÅDLØS: Ja
  LÆNGDE, VIBRATOR: 14,5 cm, hvoraf ca 8,8 cm kan føres ind.
  BREDDE, VIBRATOR: 13,2 cm.
  TYKKELSE, VIBRATOR: 3,7 cm.
  DIAMETER, VIBRATOR: Op til 3,5 cm.
  MÅL, FJERNBETJENING: 7,8 cm x 3,2 cm x 1 cm.
  BATTERITYPE: Opladelig (oplader medfølger)
  LYDNIVEAU: Lydsvag.
  INTERFACE: 1 knap på vibratoren, 3 knapper på fjernbetjeningen.
  MEDFØLGER: Opbevaringspose og oplader.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Deluxe stærk prostatamassage Efter at have prøvet forskellige former for analt legetøj (strapon, plugs, dildo, kærestens fingre, etc.) var jeg kommet til konklusionen at det der fungerer bedst for mig er når jeg selv har hænderne frie - især ved solo-sex.
  Efter at have vaklet mellem Revo Intense og Revo Stealth, faldt valget alligevel på den sidste af hensyn til at den skulle være stealthy - altså lydsvag. Det er den også, men omgivelserne kan sagten høre at der foregår et eller andet hvis man er ved siden af nogen, så stealth er altså relativt. Hvis man sidder i en sofa, stol og læner sig bagud bliver stimulationen blot endnu stærkere og mere direkte. Det er vildt intenst men det er også her at der er mest vibration der går ned i det man sidder på hvilket kan betyde at lydniveuet stiger mærkbart. En anden anmalder på nettet beskrev det som lyden fra en elektrisk tandbørste - så afhængig af hvor tæt man har sin familie eller naboer er den ikke helt stealthy hele tiden.

  Når man sidder ned og har en god solo-sex kørende rammer den dybt og vibrationerne er virkelig gode. Jeg syntes selv jeg har et bredt kendskab til forskellige former for anal stimulation, men Revo Stealth roterer omkring skaftet ved ringmusklen hvilket føltes meget vildt lækker, samtidig "drejer spidsen" oppe omkring prostata hvilket føles meget intenst - ligesom når kæresten virkelig lægger kræfterne i under manuel stimulation. Det er vildt lækkert og svært ikke at udnytte situation til onani. Der er også en meget højtydende mellemkøds stimulation som indtil nu nok har været undervurderet :) De tre bevægelses retninger svarer lidt til de samme som din kærestes Rabbit vibrator.

  Til at starte med at det var lidt gimmik-agtigt med en fjernbetjening, men da man jo sidder ovenpå Revo'en, er det sgu meget smart og let at styre. så nu vil jeg ikke være foruden.

  Herudover kan der nævnes at Revoe er bygget i fast materiale der er betrykket med silkeblødt Diameteren og længden af skaftet er passende for mig (188 cm høj), og selvom alle har forskellig anatomi tænker jeg at de fleste begyndere hurtigt vil kunne gå direkte til prostata massage med Revo Stealth'en når først man har fundet glidecremen frem. Revo anbefaler en grundig anal hygiejne forud for brug. Men, med et toiletbesøg, masser af glidecreme og et kondom for at minimere tid til rengøring efterfølgende er Revo Stealth ægte plug n play!

  Samlet set er jeg meget tilfreds med Revo Stealth til solo-sex oplevelser, og selvom der er et stort prisskilt på, syntes jeg den leverer ved sin udformning, alsidighed i vibrationer og motorstyrke, brugervenlighed, samt lækkert silikone der føles silkeblødt at røre ved.  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  super godt produkt det hvad første gang jeg prøvet prostata stimulation.
  den kom i en meget flot æske som ikke ligne noget som har med sexlegetøj af gør.
  faktisk syns jeg den ligener et joystick til en computer,
  og tro at hvis ens mor eller mormor så den ville de nok tro det er et stykke sexlege. men et
  joystick til en computer. den er meget diskret af udseende.
  selve plogen kan man se at den er i super god kvalitet. men det er som om de er gået let på kompromi med kvaliteten af remoten.
  men da det hvad første gang jeg prøvet prostata stimulation
  så skulle jeg lige vende mig til følsen men da først orgasmen kom så HOLD-DA-OP sikke en orgasmen. nu brugte jeg den alene men hvis man nu hade en piger med som kunne stimuler penis imens så kunne hun også styre prostata vibratoren.
  så selv om den er dyr så er den også være af prøve.

  5 4 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Virkelig god! Det bedste prostata legetøj jeg har prøvet!
  Virker super godt med de 2 forskellige rotations muligheder. Rammer lige der hvor den skal.
  Vibrationerne er også super gode, går fra mild til kraftig og så pulserende.

  Det bedste ved produktet er, at den er fjernstyret, hvilket gør det nemt og behageligt at bruge den. Fjernbetjeningen gør det nemt, at vælge mellem programmerne i stedet for at man skal trykke sig frem på legetøjet.

  Produktet kunne godt have været vandtæt, da det ville gøre det lidt nemmere med rengøringen,men ikke et problem og ikke noget som skal holde en fra at købe det.

  Alt i alt et super godt produkt og værd at spare op til.
  5 5 1

  Du anmelder: Nexus Revo Stealth Prostata Massage Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *