Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Anal Fantasy Elite Collection Ultimate P-Spot Milker Prostata Massager var 1

Oversigt

Er du klar til at få de ultimative eksplosive orgasmer? Så er Anal Fantasy Elite Opladelig P-Spot Milker lavet til dig.

Med innovativt massage program, der laver den pirrende "kom her" bevægelse på prostata og samtidig rokker det følsomme mellemkød.

Du kan også vælge imellem 9 stimulerende vibrationsprogrammer og kombinere, som du vil. Massage, vibrationer eller begge dele? Vælg selv! 

Prostata massageren kan indføres 10 cm og er 2,9 cm i diameter på det bredeste sted. Den er desuden opladelig og vandtæt.

MærkeAnal Fantasy Collection
UndermærkeElite
Produktvægt (g)130
Fuld Længde (cm)14.5
Indførbar Længde (cm)10
Diameter (cm)2.9
Bredde (cm)2.9
StrømkildeUSB-oplader
Brugstid (min.)120
Vibrationsmønstre9
VibrationshastighederMultispeed
Primært MaterialeSilikone
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberOpladelig, Vibration, Stænktæt
SprogEngelsk
SKU19511
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fed oplevelse
Jan - 19. aug. 2022
den først jeg købte virkede ikke kunne ikke holde strøm, så jeg modtog en anden og den giver en fed oplevelse.
Fantastisk
M - 27. jul. 2019
Fantastisk p-spot massager. "Kom her" bevægelsen er så behagelig og stimulerende. Et veludviklet stykke legetøj, der giver utrolige orgasmer!
Pengene vęrd
26 år - 13. apr. 2021
Fųrst og fremmest; Dette er min fųrste prostatastimulator, så jeg kan ikke give et meget bredt perspektiv. Jeg har brugt dette med et kondom, så det er nemt at gųre rent med dette. Jeg har kun lavet analsprųjt, når jeg har besluttet mig for også at bruge en dildo. Derudover Sinfuls egen analglidecreme. Den er så god, at jeg nok også vil udskifte min normale glidecreme til den. Jeg endte med dette produkt på grund af malkefunktionen, og åh ja, det virker. Jeg tęnkte på, om det er den slags traditionelle pornoindustrifunktion, når det kommer til anlųb af en eller anden multiturbosensuel spręngningsfunktion, og den er ret mild. Men nej, helt genialt. Det skaber det helt rigtige tryk på kirtlen. Ni forskellige massageprogrammer er lige gode nok til at få lidt variation i bevęgelserne. Vibrationen går derimod fra mellemkųdet til knappen, og nogle steder fųles den ret skarpt. Fųrst kunne jeg ikke bruge mere end to subtile vibrationer, men nu begynder de andre også at fųles godt. Jeg gav "kun" fire stjerner, fordi fjernbetjeningen ville vęre mere end god til dette. Brugen af knapperne er okay. Men i ny og nę, når du gerne vil holde dig godt i gang og ęndre lidt på bevęgelsen, og du bliver nųdt til at trykke dernede og huske hvilken knap, der skal trykkes på, den ųverste eller nederste osv. Den kan også bruges sammen med en partner. Det er nemmest i en ske-stilling på din side. Hvis du er oprejst, bliver du nųdt til at spęnde dig selv, for at den bliver ved. Alligevel er der en fųlelse af, at "nu falder den af", men det gųr den ikke. Alt i alt pengene vęrd. Det eneste, jeg fortryder i dette produkt, er, at det tog så lang tid at bryde normerne for męnd og få prostatastimulerende legetųj? Ps. Takket vęre dette fik jeg en livsęndrende multiorgasme i går, der inspirerede mig til at skrive denne anmeldelse.
0
Godt produkt, ser sundt ud.
Erichsson - 21. sep. 2020
Jeg kan godt lide stųrrelsen og måden, stimulatoren fungerer på. Det er lidt stųjende, men ikke generende. Men det har ikke den store effekt, vibrationerne kunne have vęret lidt kraftigere. Passer heller ikke godt, hvis du sidder ned på grund af formen. Nem at holde ren.
0
Lækkert effektivt.
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne maskine giver en lækker fornemmelse fra de forskellige vibrationsmønstre. Den er ikke særlig intens, men gør sit arbejde diskret, indtil fornemmelserne når det kritiske punkt. Jeg synes, den er meget effektiv til at generere en konstant strøm af præ-cum, og den bliver ved med at arbejde uafbrudt i massagetilstand, så længe du vil. Den er også meget nem at holde ren. Kan varmt anbefales.
Maskinoversat fra sinful.co.uk
Jep
Anonymous - 2. dec. 2023
Alt, hvad du behøver, er en fjernbetjening. Den bedste indtil videre.
Maskinoversat fra sinful.fi
Vempele
Anonymous - 2. jun. 2023
Den bedste stimulering indtil videre. Halsen kunne godt være lidt tyndere, og ydersiden er for tyk. Fjernbetjeningen ville være en ekstra.
Maskinoversat fra sinful.fi
Et godt spil
Anonymous - 13. mar. 2024
Dejlig at gribe fat i og lave vrøvl med. Velegnet til begyndere. Udleder belastninger effektivt, anbefaler jeg.
Maskinoversat fra sinful.fi
Ikke dårligt, men ikke særlig stimulerende
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette var den første prostatastimulator, jeg prøvede, den glider let ind, og byggekvaliteten er god. Den er ikke så stimulerende, som jeg havde forventet. Alt i alt et okay produkt. Det bedste er byggekvaliteten, det genopladelige batteri og at den er nem at rengøre.
Maskinoversat fra sinful.se

Anal Fantasy Elite Collection Ultimate P-Spot Milker Prostata Massager

Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
99,00 kr.74,25 kr.
Inkl. moms
599,00 kr.479,20 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Fri fragt - Kun i dag - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS