TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Anal Pusher Plug var 1

Anal Pusher Plug

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

489,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Philips LR06 AA Alkaline Batterier 4 stk
35,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
109,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Anal Pusher Plug er en vibrerende anal plug med støde funktion for endnu større nydelse. Nyd stødene og vibrationerne hver for sig eller samtidig for en ekstra pirrende oplevelse og skift nemt mellem indstillingerne med den medfølgende fjernbetjening. Fjernbetjeningen er forbundet til pluggen med en 80 cm lang ledning. 

Bunden af Anal Pusher Plug virker som en sugekop, der gør det muligt at sætte pluggen fast på glatte, hårde overflader for håndfri nydelse.  

Grundet størrelsen er den sorte Anal Pusher Plug er særligt velegnet til dig, der allerede har erfaring med anal stimulation eller som foretrækker fyldig stimulation. 

Sådan bruger du Anal Pusher Plug: Indsæt 4 stk. batterier (medfølger ikke) og tænd på power-knappen så det røde lys i fjernbetjeningen tændes. Stødene tændes og styres med op-og ned-knapperne, mens vibrationerne styres med bølge-knappen.

Vi anbefaler, at du påfører en vandbaseret anal glidecreme, inden du fører Anal Pusher Plug ind, da glidecremen vil gøre indsættelsen mere behagelig.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS