Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Aneros PERIDISE Anal Stimulator Sæt 2 stk var 1

Oversigt

Aneros PERIDISE Anal Stimulator sæt 2 stk er det perfekte sæt til dig, der vil opnå endnu større orgasme potentiale ved at styrke din bækkenbund. Sættet består af to anal stimulatorer, der hver har forskellig størrelse og vægt. Dermed kan du gradvist udfordre din bækkenbundsmuskulatur mere, i takt med at musklerne styrkes. Begge stimulatorer i Peridise Begynder sættet har en let buet form, som giver mild og håndfri stimulation bagtil, når du skiftevis spænder bækkenbundsmusklerne og slapper af. 

Hvilken en af de to anal stimulatorer, du skal vælge, afhænger af hvor stærke dine muskler er. Hvis det er første gang du prøver bækkenbundstræning med et redskab, kan du med fordel bruge den store stimulator. Selvom den vejer mere end den lille, gør størrelsen den nemmere for kroppen at holde på plads og dermed er det nemmere at træne med den. Det mere fyldige design gør det samtidig nemmere for dig at mærke, hvad der sker i din bækkenbund, når du træner og det kan især være en hjælp, når du starter op med bækkenbundstræning, så du sikrer dig at du træner korrekt. Hvis dine muskler derimod allerede er stærke, kan du med fordel træne med den lille stimulator, der er sværere for kroppen at holde på plads og dermed mere udfordrende for muskulaturen. 

Sådan bruger du Aneros Peridise Begynder Anal Stimulator Sæt 2 stk:

Find den anal stimulatorer, der passer bedst til dig, og før den op i anus. Forsøg at klemme om stimulatoren med din anale muskulatur og slap efterfølgende af. Gentag øvelsen i et par minutter, et par gange om ugen og øg evt. hyppigheden senere, hvis det føles naturligt for din krop.

Obs! Peridise bør altid bruges sammen med en god glidecreme, da glidecremen vil sikre at stimulatoren kan glide frit. Glidecreme gør desuden Peridise mere behagelig at føre op, da kroppen ikke producerer naturlige glidemidler bagtil.

Peridise er et unisex produkt, og kan derfor bruges af både kvinder og mænd.

MærkeAneros
Produktvægt (g)32
Fuld Længde (cm)10
Indførbar Længde (cm)9
Diameter (cm)2.2
Bredde (cm)2.2
Primært MaterialeABS-plast
FarveHvid
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogEngelsk
SKU10003
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Nemt og behageligt
JD - 19. dec. 2017
Godt produkt til bækkenbundstræning. Kan klart anbefales.
Aneros Peridise
Allan - 7. apr. 2016
Vurdering: bedre end forventet. Rigtig god materiale; super kvalitet. God at bruge.kan bruges hver dag så bækkenbund trænes,og strammes op. Orgasme garanti. Ja, giver god og kraftig orgasme.
Anal Stimulator, Aneros Peridise
Allan - 6. apr. 2016
Vurdering :super godt. Materiale er i orden.god kvalitet. Produkt er nemt at bruge.giver god bækkenbund træning. Orgasme garanti. På sigt giver det meget bedre orgasme. Kan kun anbefales.
Lidt usikker
Den gamle mand - 7. jan. 2021
Jeg vil gå ud fra, at det tager lidt tid at lęre at bruge den rigtigt, og da jeg ikke har haft den i lang tid, vęlger jeg at give en gennemsnitskarakter. Men indtil videre har den ikke givet mig noget. Det anbefales at starte med den stųrste af disse, og det er ikke noget problem, fordi den er nem at indsętte. Men det fųles ikke som om den rammer noget. Jeg har prųvet den under lange og korte sessioner, forsųgt at variere i "knibeteknikker", men indtil videre har jeg ikke oplevet noget fantastisk med den. Produktet er desuden lavet af glat hård plast.
0
Mindre end forventet, men stadig et vęrdifuldt kųb.
Magnus - 3. feb. 2019
Stųrrelsen var mindre end forventet. Det er en sęrlig oplevelse, der fortjener flere forsųg, fųr man begriber teknologien. Den er nemmere at lęre at bruge end de almindelige Aneros-modeller, men det kręver også, at du giver den flere forsųg, hvis du ikke har brugt lignende produkter fųr. Når man fųrst har fundet teknologien, bliver det naturligt, og der går ikke mange minutter fųr man er der. Jeg tror, at dette primęrt skal ses som en hjęlp til at finde teknologien til at bruge de traditionelle Aneros-modeller, i stedet for at forvente de samme resultater fra dem. Den mindre stųrrelse er den svęreste, da musklerne griber de "mindste", mens den stųrste er lettere.
0
Et fornuftigt sæt til en nybegynder
Anonymous - 13. mar. 2024
Første gang anallegetøj blev testet. Føles godt og kan holdes på plads i længere tid, jeg har ikke fået orgasme med disse endnu. Begge går let ind, men den mindre er bedre formet efter min smag. Denne her føles også rigtig god, når den vibrerer med en bullet-vibrator!
Maskinoversat fra sinful.fi

Aneros PERIDISE Anal Stimulator Sæt 2 stk

Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
99,00 kr.74,25 kr.
Inkl. moms
349,00 kr.279,20 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS