Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
B-Vibe Snug Plug 5 Butt Plug var 1

B-Vibe Snug Plug 5 Butt Plug

Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
99,00 kr.
Inkl. moms
599,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Byd velkommen til den nye leder af din bagdel! Snug Butt Plug fra B-Vibe sørger for at give dig en helt ny følelse af opfyldelse. En ergonomisk, fløjlsblød anal følgesvend med en udformning som hele dagen igennem og uanset hvilken type anal leg, vil give dig tung, diskret tilfredsstillelse.  Denne Snug Plug er fremstillet af krops-sikker, jævn silikone, som gør den sensuelle sensation både glat og lækker. Sammen med den koniske form giver det silkebløde ydre en nem indsættelse, så din rejse mod anal himlen bliver både glidende og fyldig.  Den præciserede form giver erotiske fornemmelser og med to roterende kugler indvendig, som du mærker når du bevæger dig, vil denne plug absolut udfylde dig analt. Med en diameter på 5,1 cm og en vægt på 374 g er den ideel til den erfarne analeventyrer.  Det strømlinet design af det oval-formet anker, som ligger behageligt imellem dine baller, sørger for at pluggen bliver hvor den skal under brug. Du kan bruge den på farten, sammen med en partner eller til solo-leg, når lysten melder sig. Når du er grundigt tilfredsstillet, gør den fleksible, slanke hals det nemt at fjerne plugen.  For andre størrelser og nydelser har B-Vibe en hel Snug Plug serie. Vi anbefaler at bruge en anal vandbaseret glidecreme for den bedste oplevelse. Rens pluggen med varmt vand og mild sæbe, eller brug en sexlegetøjs rengøring for at sikre god hygiejne. 

Mærkeb-Vibe
Produktvægt (g)374
IndeholderOpbevaringspose
Fuld Længde (cm)16
Indførbar Længde (cm)15
Diameter (cm)5.1
Bredde (cm)5.1
Primært MaterialeSilikone
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogTysk, Polsk, Engelsk, Fransk, Hollandsk, Italiensk, Spansk
SKU23795
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lękkert, lękkert, lękkert!
Fru Roo - 16. jul. 2021
For den legesyge entusiast er dette en pirrende plug til hverdagens gųremål i butikken eller til kaffen med en veninde;). God vęgt, smalt skaft og god plug gųr dette den meget behagelig at have på i lang tid, også under intim leg. <3
0
Weekend-kammerater
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg bruger en størrelse 4 til daglig, og denne bruger jeg i weekenden og nyder virkelig vægten og størrelsen. Fordelen ved b vibe plugs er, at du kan bruge dem 24/7.
Maskinoversat fra sinful.se
B-Vibe leverer varen igen!
Anonymous - 9. dec. 2021
B-Vibe er en producent af sexlegetøj, der er værd at bemærke. Jeg har allerede Snug Plug 3, 4 og Vibrating XL. Snug Plug 5 var derfor det næste skridt op i både diameter og vægt. Jeg har kun gode ting at sige om den her. Formen gør den nem at indføre og trække ud, og håndtaget forhindrer den i at forsvinde indvendigt, hvilket er en nødvendighed for alt sexlegetøj til anal leg. Desuden gør håndtagets form det til en fornøjelse at bruge pluggen i længere tid ad gangen, uanset om du gør rent, løber ærinder eller har den på under sex. Materialet er silikone, som er relativt hårdt, men den tynde hals er meget fleksibel, så lukkemusklen lukker sig pænt om den, og man ikke bliver unødigt træt af at have den inde i lang tid. Alle Snug Plugs har to stålkugler indeni (undtagen den mindste), der tilføjer vægt og bevæger sig og på en måde vibrerer med dine bevægelser. Det giver en unik følelse, som du altid kan mærke, når du bruger den, på en meget pirrende måde. Snug Plug 5 vejer 350 gram, så det er en plug, der virkelig kan mærkes, og det er så utroligt lækkert! Disse plugs er simpelthen utroligt behagelige at bruge, og efter at have opdaget dem, kan jeg ikke rigtig forestille mig noget andet, der tilfredsstiller mig så meget som disse. Hvis du kan lide dine plugs med lidt størrelse og vægt, og kan lide at bruge dem i lang tid, vil jeg varmt anbefale Snug Plug 5. Hvis det er lidt til den store side, findes de i gradvist mindre størrelser, og de er alle lige fantastiske. Man bliver simpelthen hooked på dem.
Maskinoversat fra sinful.no
Robust
Anonymous - 13. mar. 2024
Med "lidt" muskelafslappende gel. Og med "meget" tålmodighed virkede det. Nu har jeg brugt den et par gange. Og kan anbefale den til dem, der er lidt fortrolige.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS