TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Hueman Space Invader Thumping Anal Plug var 1

Hueman Space Invader Thumping Anal Plug

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

599,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Gør dig klar til at udforske det store univers af anal fornøjelse med Space Invader Thumping Anal Plug fra Hueman. Denne fascinerende, iriserende lilla pleaser kan prale af en unik dunkende teknik med 4 stødehastigheder, der får dig til at skyde gennem kosmos!

Denne analeventyrer er lavet med squishy silikone i form af en kegle med tre pæreformede dele, der er lavet til at stimulere. Med et tilspidset tip er det lækkert at glide på plads i dit private rum med din yndlings vandbaserede anal glidecreme.

Vær den eneste hersker over denne rumindtrænger, eller leg sammen med din yndlings partner for at opnå nydelse uden lige, mens du skifter igennem de 4 unikke kraftige stødehastigheder. Takket være det vandtætte design kan du endda hoppe under bruseren. Bevægelsen kombineret med den pirrende fylde af dette udenjordiske vidunder fører dig til månen og tilbage!

Når du har erobret galaksen, skal du rense dit sexlegetøj med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjs rengøring for optimal hygiejne.

MærkeHuemanProduktvægt (g)170Fuld Længde (cm)13.5Indførbar Længde (cm)10Diameter (cm)3.6Bredde (cm)3.6StrømkildeUSB-opladerBrugstid (min.)45Vibrationshastigheder4Primært MaterialeSilikoneFarveMørkeblåAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberOpladelig, Thrusting funktion, Vibration, StænktætSprogEngelskSKU24693
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS