Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Icicles No 48 Glas Butt Plug var 1

Icicles No 48 Glas Butt Plug

Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
99,00 kr.74,25 kr.
Inkl. moms
299,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Lad dig ikke narre af det uskyldige udseende, Icicles No 48 Glas Butt Plug føles meget pirrende.

Den stilfulde butt plug ser lige så lækker ud, som den føles. Den stimulerer i og omkring anus samt intensiverer effektivt dit klimaks.

Icicles No 48 er lavet i hærdet glas, så den har en glat overflade og en god tyngde, der giver ekstra stimulation. Den kan varmes op og køles ned, så du har rig mulighed for at lege med temperaturerne.

Analpluggen har en diameter på 3,2 cm på det bredeste stykke og en længde på 9 cm, hvoraf ca. 7 cm kan føres ind. Stopperen, der er formet som en blomst, sikrer en tryg oplevelse.

MærkeIcicles
Produktvægt (g)97
Fuld Længde (cm)9
Indførbar Længde (cm)7
Diameter (cm)3.2
Bredde (cm)3.2
Primært MaterialeGlas
FarvePink
Anbefalet GlidecremeAlle slags
SprogEngelsk
SKU14982
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super lækker
Laetus - 8. aug. 2022
Pakken er flot, og imponerer med den lille låge med magnet i. Inden i finder du Icicles No 48 pakket omhyggeligt og sikkert ind. Når du ser den tænker du at den ser lidt hård uf, og når du rører den overraskes du af hvor “blød” og glat den føles. Med en lille smule creme glider den på plads meget let, og når den er inde, så sidder den! Plugget er relativt anonymt hvis du står/sidder stille - men så snart du er i bevægelse er det en pirrende oplevelse grundet tyngden og den flotte fod. Når plugget skal ud igen er der en lækker modstand, hvor man oplever hvor godt det sidder. Den er super let og rengøre, og pakke væk igen til ny leg.
Sååå Sød
M.D.S. - 13. jul. 2021
Det er første buttplug jeg har haft købt & fortryder aldrig mit køb - For den er så nem & dejlig at bruge - Selv en nybegynder ville kunne bruge den nemt nok - & det sødeste ved det hele er blomsten for enden, som er så flot, og elsker farven - Så nem at indsætte & tage ud igen, elsker virkelig denne "blomster-glas-buttplug"
so cute
Anonym - 7. apr. 2021
ej jeg elsker den er butt plug, den er den helt rigtig størrelse og føles behageligt. den har et ret cute look og den er nem og handel. jeg ville sige den er en most have den er super sexy og cute. ;-)
Elegant
Micke - 10. nov. 2020
Kųbt til konen, som hun ųnskede det. Vil kųbe en anden, da variation er livets krydderi. Intet negativt med dette produkt og er godt brugt.
0
Rigtig godt plug
Ida - 26. dec. 2019
Lękkert og behageligt. Materialet får det til at se ud og fųles luksuriųst. Nem at rengųre, hvilket er et stort plus. Fųles så behageligt i numsen, kan kųles og varmes for at tage alt til et nyt niveau. Også en god stųrrelse til en nysgerrig nybegynder.
0
Sååå flot og elegant!
Amanda - 24. oct. 2019
Vidunderlig Meget flot, luksuriųs og perfekt stųrrelse!
0
Jeg elsker den her!
Anonymous - 7. may. 2022
Fremragende kvalitet, enkel at bruge, og når den er inde, bliver den inde. Den er så behagelig, at jeg nogle gange glemmer, at jeg har sat den i, men så skubber den forsigtigt til min prostata og sender endnu en lækker prikken ned ad min penis, så mine trusser bliver lidt mere fugtige!
Maskinoversat fra sinful.co.uk
Traumatiske hjerneskader
Anonymous - 4. aug. 2022
Anusnålen føles behagelig, men jeg anbefaler ikke at bruge nålen under samleje, da jeg selv gled nålen hele vejen ind, og derfor tør jeg ikke bruge nålen mere.
Maskinoversat fra sinful.fi
Smuk og nem
Anonymous - 3. feb. 2021
Meget moderat størrelse, sidder godt på plads ved hjælp af en slider. Hælen er bred nok til at holde den på plads, men slank nok til at holde under tøjet. Æstetisk smuk. Let at holde ren på grund af materialet og ingen lugt. En ganske nem og fin nål, som har været en fornøjelse at bruge - en rigtig go-to-nål for mig!
Maskinoversat fra sinful.fi
Smuk
Anonymous - 4. nov. 2021
Min første glasnål. Virkelig dejlig i hånden. Føles også godt på numsen. Fin vægt, det kan man tydeligt mærke, men den er ikke for tung. Størrelsen var helt rigtig for mig. Designet appellerer også til det æstetiske øje.
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS