Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Nexus Revo Opladelig Prostata Massage Vibrator var 1

Oversigt

Nexus Revo er en forbedret udgave af sin forgænger med endnu mere nydelse at byde på.

Den ergonomiske vibrator er skabt til præcis og intens stimulation af din følsomme prostata. Det slanke skaft roterer i to forskellige hastigheder, så dit erogene punkt stimuleres med masserende bevægelser.

På samme tid kan dit mellemkød blive pirret af rytmiske vibrationer i 6 frække indstillinger for endnu mere stimulation. Du bestemmer selv, om du vil nyde begge funktioner på en gang eller særskilt.

Revo er fremstillet i det lækreste og allergivenlige silikone, og du behøver ikke tøve med at tage den med under bruseren. Den er nemlig vandtæt og den helt idelle bade makker.

Den har en fuld længde på 15 cm, hvaraf de 9 cm kan indføres. Diameteren lyder på 3,4 cm. Den oplades nemt via det medfølgende USB-kabel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Rigtig lækker anus vibrator
Futte - 8. dec. 2020
Den er rigtig lækker at bruge alene som med kæresten. Den sidder behageligt mellem ballerne modsat så mange andre af denne slags buttplug/vibratorer. Vibrationerne er i den gode ende kunne være lidt kraftigere men de gør det de skal. At den så samtidigt kan massere er kun et stort plus.
Dyb orgasme
Botty - 10. nov. 2019
Den rammer det rigtige sted. Bruger flere settings og kan bedst lide vibration og massage samtidig. Tager tid at lære at bruge, men så bliver det sjovt! Kan nærmest ikke undvære den. Herlig til afslappende alene stund sammen med en god video da du skal være godt i stødet før den har en virkning; men så går det bare derudaf. Træner bækkenbund på den lækreste måde. Nem at gøre ren med rodalon, ingen plastiklugt.
Ikke "bare lige"
Gwizz - 16. jan. 2019
Efter at have testet Nexus Revo, i et par timer må jeg erkende at det nok tager noget tid og kræver stille omgivelser at få den ønskede effekt. Selve produktet er der intet i vejen med, bortset fra at jeg synes at de 2 trin med rotation er lidt langsomme. Glæder mig til det lykkes.
Noget ganske nyt
JVK - 19. sep. 2016
Havde længe gået og leget med tanken om en prostata massager. Og ville ikke vælge den billigste af den billigste når det nu skulle være. Valget faldt på Nexus Revo 2 og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Selve apparatet sidder yderst behageligt når det først er kommet på plads og så begynder det sjove ellers. Den finder erogene zoner jeg ikke anede jeg havde. Selve massagen er ikke helt nok til at give mig orgasme, men der skal ikke megen stimuli af penis til før virkningen kommer. Det føles som en orgasme der kommer et helt andet sted end den plejer og føles langt mere intens og dyb end ved almindelig onani. Vibrationerne gør ikke noget for mig, men det roterende hoved rammer lige præcis der på prostata hvor virkningen er størst. En sikker vinder i min bog.
Rengøring
Hans - 2. may. 2016
Denne Nexus Revo 2 er virkelig anbefalelsesværdig. Se bare hvad Per skriver neden for. Til rengøring af produktet og skylleaparat - for at undgå også lugt - bruger jeg en opløsning af RODALON, som anvendes i laboratorier til at desinficere bl.a. kirurgiske instrumenter. Kan købes hos MATAS og på apoteket. Med hensyn til indførelse af vibratoren analt: læs indlægssedlens anbefaling, det virker!
Endelig en fantastisk prostata massage
Christian - 16. sep. 2014
Nexus Revo 2 er noget dyrere end andre prostata vibratorer - men ikke uden grund. Denne vibrator fungerer på en helt anden måde, nemlig ved at den masserer det helt rigtige punkt lidt ligesom en partners finger ville gøre - og det fungerer! Nexus Revo 2 er uden tvivl det bedste prostata legetøj jeg har prøvet, og jeg er virkelig glad for at jeg tog chancen og købte den. Den fungerer ved at roterer hoved for rigtigt at massere prostata, og ikke bare vibrere på punktet. Der er også en vibration i den nubrede del, men for mig virker det mere som en ekstra funktion - det er rotationen, der virkelig for mig op at ringe. Hovedet kan rotere med 2 hastigheder, begge meget behagelige. Vibrationen kan være slukket, konstant eller pulserende og dette med 2 forskellige intensiteter. Efter min mening er den højeste af de 2 vibrationsintensiteter lige voldsom nok, og larmer også en del – hvilket tager lidt fra oplevelsen. En anden positiv side er at Nexus Revo 2 er genopladelig. Man bruger en lille ’clip’ der hopper på plads ved magnetisme og slutter den anden ende til en af de mange USB opladere vi alle efterhånden har liggende. Det eneste lille minus er nok at produktet ikke er fuldstændig vandtæt, så man skal være lidt påpasselig når man rengør det. Der er ingen tvivl om at hvis man er lidt øvet med prostata leg og gerne vil prøve noget fantastisk – så er dette det rigtige valg. Jeg er i hvert fald super glad for at jeg tog mig sammen og købte den!
Den mærker du helt sikkert!
Per - 28. feb. 2014
Denne vibrator roterer i hovedet lige på det sted, hvor du mærker det! Ved gentagen brug, opnår du efterhånden en større følsomhed og dermed større nydelse. Tilmed sparer du udgifter til batterier, som ved de andre Nexus analplugs med vibrator.
Orgasme, klart en vinder
ole - 18. feb. 2014
Har prøvet denne Nexus flere gange og når man først har fundet teknikken, er det et fantastisk redskab, som nemt kan bruges både alene og sammen med sin kæreste. Den er helt igennem kvalitet. Kan varmt anbefales
Nexus Revo 2
D P - 2. aug. 2013
Jeg har nu brugt "Nexus Revo 2" 5 gange henover weekenden og hver gang fik jeg en dejlig orgasme ud af det. Nexus Revo 2 har 6 forskellige "programmer" med forskellige stimulationer, personligt kan jeg bedst lide programmet hvor den vibrere hele tiden og hvor hovedet kører hurtigt rundt, så opnår jeg bedst en orgasme. Når man bruger Nexus Revo 2 er det en fordel at bruge glidecreme, så glider den nemmere ind på plads bagtil og føles bare bedre. Og så er jeg ret glad for at den er genopladelig, da jeg så er fri for at have batterier hjemme til at skifte med i i tide og utide. Men, den kunne nu godt have haft et stik til en normal stikontakt frem for til USB på computeren. Jeg tænker at Nexus Revo 2 er god til både uerfarene som erfarene, jeg anbefaler den i hvert fald.
Anderledes, men godt anderledes!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har oplevet et par prostatamassageapparater fra store mærker til sexbutikkers 'egne' mærker. Dette er det første fra dette mærke, men indtil videre kan jeg godt lide det. Emballagen er ikke så gennemtænkt som andre mærker, men den er ok. Selve produktet ser tungt ud, men er chokerende let! Jeg gav legetøjet en hurtig tur, og det leverede noget anderledes! Det roterende hoved giver et godt tryk, og hvis du samtidig spænder din kegelmuskel.... Wow. Vibrationerne er gode, ville bruge den sammen med rotationen i stedet for bare alene. Jeg brugte den kun i kort tid, så jeg fik ikke orgasme, men det føltes godt! Jeg er sikker på, at med lang brug ville det være en sikker brand! Kan varmt anbefales.
Maskinoversat fra sinful.co.uk

Nexus Revo Opladelig Prostata Massage Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS