Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
njoy Pure Plug Small var 1

Oversigt

njoy Pure Plug er en lille stål plug specielt designet til anal stimulation. Pluggen er ideel til første-gangs-brugeren. Den er nem at styre, og dens runde hank gør det simpelt for både brugeren eller en evt. partner at vippe den i masserende bevægelser.

Den lille Pure Plug tåler både at blive varmet og kølet, og den holder længe på den ønskede temperatur. Vi anbefaler, at du tester temperaturen på indersiden af din underarm, inden du bruger pluggen intimt.

Pluggen er håndlavet af medicinsk godkendt rustfri stål, og den ligger i en foret opbevaringsæske.

Passer du på dit njoy stål produkt, har du det hele livet. Rengør Njoy Pure Plug med vand og mild sæbe og undgå slibemidler, da den så vil miste sin skinnende glans i overfladen.

TESTVINDER: njoy Pure Plug har vundet en stor test af anal plugs på Side6.dk, med 6 ud af 6 stjerner.

Mærkenjoy
Produktvægt (g)142
Fuld Længde (cm)8
Indførbar Længde (cm)6
Diameter (cm)2.5
Bredde (cm)2.5
Primært MaterialeRustfrit stål
FarveSølv
Anbefalet GlidecremeAlle slags
SprogEngelsk
SKU10178
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lækker plug
Miss anal - 21. feb. 2023
Lækker plug, der gled direkte på plads og fyldte dejligt bag til. Med lidt vippen kom orgasmen rullende…stærk, fræk og pulserende! Glæder mig til at vise kæresten min “lille” overaskelse, når han trækker trussen af mig…
God kvalitet
Ham - 2. jan. 2022
Plugget er i super lækker kvalitet, det har en god tyngde og selvom den ikke er særlig stor i diameter har den en lækker kilende og tung fornemmelse når den er oppe. Det er også meget frækt da det er lavet af stål at den kan varmes op eller køles ned ;) Også rigtig dejlig at rengøre igen efter brug, ingen dumme grummelure . Samlet oplevelse er helt i top, meget fræk, eksklusivt og lækker kvalitet alle pengene værd :)
Fræk og god plug
Vandmanden - 5. jul. 2013
Denne blev købt efter at have prøvet flere forskellige plugs. Det der først og fremmest virker ved denne er formen, der gør at den rammer lige der hvor den skal. Derudover er det vigtigt for mig at en plug er nem at rengøre, hvilket denne også lever op til. Sidst men ikke mindst virker det rigtig godt at den er i stål, den er nem at gøre varm eller kold. Min varmeste anbefaling. Ps. Har ikke prøvet den på kæresten, så anbefalingen er 'kun' som mand ;-)
DEN ER LÆKKER
Kurt M. - 27. may. 2013
Den er bare SÅ lækker. Materialet er i top klasse, den er bare så gennemført. Jeg har længe søgt efter kvalitet i denne klasse, den er bare SÅ lækker.
Fra stor til lille
Shiny - 4. dec. 2019
Den er lille, så du kan sagtens kųbe den som din fųrste plug, isęr hvis du drųmmer om at gå udenfor hjemmet med den. At sętte den på plads er let uden den store opvarmning, og lukkemusklerne kan trękke sig sammen omkring den smalle hals, så proppen bliver siddende sikkert og behageligt på plads og ikke begynder at irritere dig. For eksempel kan du bruge det som et tidsfordriv i lųbet af din kontordag: Mens du sidder, vil et let sving bevęge pluggen komfortabelt, og nu og da kan du få lyst til at gå en tur. 140g stål i anus fųles meget som en silikoneprop, med denne kan jeg rigtig godt lide at bruge trappen. Med hensyn til stųrrelse vil den sandsynligvis ikke nå op til prostata – for dem, der har en – og det hjęlper dig heller ikke på nogen måde med at holde orgasmer vęk, men vil snarere holde dig i en tilstand af let ophidselse. Jeg tror også, jeg kųber en lignende, men stųrre ...
0
For lille...
Marie - 18. dec. 2018
Min mand var meget nysgerrig efter, hvordan det ville fųles med en anal-plug. Denne er helt fantastisk i materiale og design, men vi fortrųd desvęrre, at vi ikke bestilte den mellemstore i stedet. Denne fųltes unųdvendig lille, selv for en total nybegynder.
0
Brugervenlig begynder-plug.
B - 31. jul. 2018
Hvis du er nysgerrig efter begynder-plugs og er besat af ęstetisk designet legetųj, er denne absolut et must. Stųrrelsen fųles perfekt for dem, der ikke har haft tid til at udforske så meget anal-leg og bestemt god til at varme op. Den sidder meget behageligt og gnaver ikke. ELSKER at man kan męrke vęgten, og synes de er så fine og kan sagtens forestille sig at have dem fremme. Den leveres i en meget flot ęske, og jeg kunne helt sikkert forestille mig den som en gave på tredje date! Eller bare som en måde at live sexlivet op. Nå, bare kųb den. Du vil ikke fortryde det.
0
Helt fantastisk!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg begyndte at analtræne med min Dom for 2-3 måneder siden. Vi prøvede et par forskellige puggers i starten, og denne var helt klart den bedste! Jeg elsker at bruge den både til "hverdag" og under leg. Materialet er fantastisk, og kvaliteten er høj. Pluggens form gør den nem at indføre for begyndere, både på grund af den buede form og det smarte håndtag. Når pluggen drejes rundt inde i dig, føles det fantastisk. Jeg er kommet så langt i min analtræning, at jeg nu bruger Large fra samme mærke og elsker den. Justeringen fra S til M til L har været smertefri, og njoy er nu helt sikkert et af mine yndlingsmærker i kink-verdenen. Prisen er lidt høj, men denne plug er hver en krone værd! Jeg anbefaler denne plug til alle, jeg taler med, som er interesserede i at udforske analsex. Jeg er ikke stødt på en bedre plug!
Maskinoversat fra sinful.no
fantastisk, men lille
Anonymous - 13. mar. 2024
Elsker den, men fortryder, at jeg ikke købte en størrelse medium. Den er simpelthen lidt for lille og stimulerer derefter. Ville gå efter medium nu, prisforskellen er ubetydelig!
Maskinoversat fra sinful.no

njoy Pure Plug Small

Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
99,00 kr.74,25 kr.
Inkl. moms
799,00 kr.639,20 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS