Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
obaie Restraint Bindesæt til Sengen var 1

obaie Restraint Bindesæt til Sengen

3 FOR 498
269,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Omdan enhver seng til et kongerige af kink, hvor der findes én hersker, som bestemmer over sin submissive. Bindesættet til sengen fra obaie sørger for, at den submissive ikke rør sig ud af stedet, med mindre der bliver givet lov. 

Sættet indeholder et taljebælte og bløde ankel- og håndledsmanchetter, som alle kan justeres, så de sidder som de skal. Hver manchet hæftes til den justerbare rem med en karabinhage, som det er nemt at fastgøre dem. Selve bæltet føres omkring taljen og har to ringe til fæstne på hver side. Den medfølgende rem kan justeres op til 520 cm og er fastgjort på den ene side at bæltet. Den føres nedenunder sengen eller madrassen, inden den sættes på den anden side af bæltet, for en stram og sikker fiksering. 

Hvis det hele skal være lidt mere kinky, kan I tilføje et blindfold eller en flogger (medfølger ikke), så sanserne virkelig kan udforskes. 

Mærkeobaie
Produktvægt (g)640
Fuld Længde (cm)520
Omkreds (cm)28
Strækbar OmkredsNej
Primært MaterialePolypropylen
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk, Hollandsk
SKU23651
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Hej
Løven - 18. may. 2023
Helt ok var det jeg gik efter.......og super service
Den kommer til at blive brugt en del
Sunshine - 21. feb. 2023
Da jeg havde fundet ud af hvordan jeg skulle montere det her på sengen tænkte min kæreste og jeg at vi bare skulle prøve det med det samme... jeg synes det er super hvor komfortabel det er at have alle delene på, der er ikke noget der graver sig ind i huden eller noget som helst, materialet er virkelig godt. Det eneste jeg ikke kan lide ved denne her er at jeg har en rigtig stor seng hvilket så gør at jeg bliver seriøst trukket fra hinanden nærmest ... men udover det så gør den præcis det den skal og vi kommer til at bruge det en del ;)
lækker kvalitet
mil - 8. jul. 2022
super lækker kvalitet, men en skam at der ikke fulgte en instruktion med til hvordan de forskellige dele skulle sættes sammen
Vanvittig fræk
D - 4. apr. 2022
Virkelig fantastisk, kæresten var spændt fast og jeg kunne gøre lige hvad jeg ville ;-) Hidtil det bedre bondagesæt vi har købt. Der er rig mulighed, ''selvom'' man er spændt fast uanset køn. Eneste ulempe er at man første gang skal brug et par minutter på at finde ud af hvordan man får det ''installeret''. Men der efter....WAUW!
Meget fin
Hundehoved - 5. dec. 2021
Fint sæt, skulle lige bruge 5 minutter på at finde ud af sætte det fast til sengen
Rigtig god
G - 21. sep. 2021
Det fungerer rigtig godt
Utrolig god!
Sander - 12. jul. 2021
Kan virkelig anbefale dette. Har virkelig krydret sexlivet! Super nem at bruge, du kan også lave mange forskellige ting med den.
0
Giver mulighed for en masse variation i en enkel pakke - fantastisk til begyndere
Anonymous - 10. nov. 2021
Materialet virker måske lidt billigt ved første øjekast, men det er robust og praktisk. Håndjern og ankelmanchetter er behageligt bløde og nemme at bruge, og overraskende svære at komme ud af for dem med en trodsig partner :) - Jeg var mindre begejstret for taljebæltet, da det ikke er særlig behageligt at have på, men det fungerer godt strakt rundt om f.eks. kontorstolen, så det kan bruges som fastgørelsespunkter der i stedet. Og det er måske den største fordel her: variationen. Stropperne kan hurtigt og nemt sættes fast på plankerne eller benene under sengen, eller på andre møbler (protip: IKEAs rammemadrasser har fine små 'hylder', som sengebenene er fastgjort til, hvor manchetterne kan ligge diskret, indtil de skal bruges).
Maskinoversat fra sinful.no
God kvalitet til en rimelig pris!
Anonymous - 11. apr. 2021
Overrasket over, hvor robust den faktisk var til så rimelig en pris! Blød og behagelig at have på, men umulig at komme ud af. Clipsene er lidt små, men stadig holdbare nok. Alle stropperne giver masser af variation!
Maskinoversat fra sinful.no
Fantastisk til begyndere
Anonymous - 13. mar. 2024
God til begyndere, kan bruges på flere måder.
Maskinoversat fra sinful.no
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS