Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Vixen Creations Lonestar VixSkin Dildo 17 cm var 1

Vixen Creations Lonestar VixSkin Dildo 17 cm

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
999,00 kr.849,15 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Vil du gerne forkæle dig selv (eller din partner) med en ekstra realistisk og ekstra pirrende sexoplevelse, så er dildoen Vixen Creations Lonestar VixSkin et godt valg.

Den håndlavede dildo fra det kendte brand Vixen er lavet af silikone af den højeste kvalitet. Den har en god diameter og er perfekt til dig, der ønsker en stor stimulation, hvor du bliver fyldt helt ud.

Dildoen har en fast kerne, men en blød overflade, så den føles præcis som en rigtig penis. Den har desuden et vellignende penishoved, årer langs skaftet og et sæt flotte testikler, der ligeledes bidrager til den autentiske oplevelse.

Vixen Creations Lonestar VixSkin er lavet i USA. Den kan føres 15 cm ind og har en diameter på hele 5 cm på den bredeste del. Dildoen kan både bruges solo og sammen med et harness.

MærkeVixen Creations
Produktvægt (g)400
Fuld Længde (cm)17
Indførbar Længde (cm)15
Diameter (cm)5
Primært MaterialeSilikone
FarveNude
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberTil Strap On-Brug, Realistisk
SprogEngelsk
SKU15563
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super
Super - 8. sep. 2023
Kone er vild med den
Den er bare top
Pavel - 15. jun. 2023
Min kone vidste ikke jeg har købt den. Vi har brugt nogle meget mindre dildoer før, selvom den her er oversize for hen, hun nyder den bare helt vildt. Vi varmer den op i boiled vand, så er den dejligt “hot”
God overraskelse
Karpaterne - 19. sep. 2016
Jeg bestilte i al hemmelighed dette produkt uden, at min kone vidste det. Efter at have givet hende nogle mundtlige opmęrksomheder, spurgte jeg, om hun kunne tęnke sig at lege med dildoer. Hun troede, jeg talte om noget gammelt legetųj. Da Lonestar langsomt blev skubbet ind, sprang hendes ųjne op, og hun sagde "for pokker, det fųles godt." Da sukkene blev dybere, lod jeg hende vide, at dette var et nyt legetųj. Hun sagde, at "klappen er god og har den rigtige stųrrelse." Ganske morsomt, da dette er en ganske omfangsrigt og langt tykkere end nogen tidligere. De gamle har efter sigende vęret for store. Det så ud til at virke, på hvilket tidspunkt vi fik lyst til at kassere resten. Jeg fornemmer, at de kommer tęttere på, når jeg er på forretningsrejse. Virkelig topkvalitet og klar anbefaling.
0
den bedste
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne er den bedste, jeg nogensinde har haft, og jeg har prøvet en hel del efterhånden. Absolut de ekstra penge værd sammenlignet med billigere mærker, du får virkelig også et produkt af meget bedre kvalitet. Præference er personlig, på grund af glat model uden meget udtalt glans kan jeg virkelig godt lide denne. Med en diameter på 5 cm er den stor, men dildoens blødhed gør den mange gange bedre at tage end andre produkter med en sådan diameter. Formen på denne model hjælper også med dette, da den ikke har store fremspringende glans som nogle andre modeller fra Vixskin. Hvis du er i tvivl, skal du ikke lade dig afskrække af størrelsen. En mand er aldrig tilfreds, jeg har prøvet at købe en bedre før, men det er aldrig lykkedes.
Maskinoversat fra sinful.nl
En fin skuespillerpenis
Anonymous - 3. jan. 2022
En blød, autentisk følelse af smuk penis. Meget smuk)
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS