Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Vixen Creations Randy VixSkin Dildo 15 cm var 1

Vixen Creations Randy VixSkin Dildo 15 cm

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
1.195,00 kr.1.015,75 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Få en fyldig og naturlig dilo oplevelse med Randy dildoen fra det populære kvalitetsmærke Vixen Creations.

Med sine 14 cm, den lette krumning og en diameter på 5,8 cm er Randy skabt til dig, som ønsker en kortere dildo, der fylder dig godt ud enten vaginalt eller analt.

Vixen dildoer er kendt som dildoernes Rolls Royce og er det tætteste, du kommer på følelsen af “den ægte vare”.

Perfekt balance mellem blød overflade, fleksibel positur og indre hårdhed, så den føles livagtig og behagelig at benytte uden at gå på kompromis med den vigtige stimulering.

Det unikke VixSkin silikone, markerede penishoved, vellignende årer og realistiske detaljer understreger den naturtro følelse.

Stor sugekop gør den yderst velegnet til håndfri leg eller til jeres strap-on eventyr, selvom den naturligvis giver lige så stor tilfredsstillelse uden harness.

Håndlavet i USA.

MærkeVixen Creations
Produktvægt (g)364
Fuld Længde (cm)15
Indførbar Længde (cm)14
Diameter (cm)2.8
Primært MaterialeSilikone
FarveNude
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberTil Strap On-Brug, Realistisk, Sugekop
SprogEngelsk
SKU17111
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Overpriced, men helt Fantastisk!
HoneyBunny - 19. oct. 2020
Materialet er HELT fantastisk: Det bløde materiale gør den super smooth og behagelig at bruge. Materialet er af lækreste kvalitet, og det er glider vidunderligt med glidecreme. Størrelsen er ikke at spøge med. Den ligner lige så meget en stor buttplug som en dildo. Blødheden tager også toppen af dens skræmmende størrelse, og den glider overraskende let ind. Den er super let at gøre rent. "Er nogen dildo 900 kr. værd?", må man så spørge sig selv. Jeg synes selv, at det er overpriced.
Et vildt dyr
Analelsker - 17. dec. 2017
Efter at have varmet anus op med Vixskin Buck, var det tid til at trękke Randy ud. Brugte MASSER af vandbaseret fist-glidecreme (Boy butter) og lod det glide ind. Til min overraskelse gled hovedet ubesvęret ind. Den slugte bogstaveligt talt mit hul. Og den gravede brat mod anus og gav en sindssygt lękker fųlelse af at vęre fyldt til max. Og det var ikke ubehageligt, fuldstęndig analsikkert, hvis du gųr tingene rigtigt og ikke er nybegynder. Denne er for avancerede brugere, hvis den bruges analt.
0
Det er tykkelsen, der tęller.
Lou - 23. dec. 2019
Som alle Vixen Creations produkter i VixSkin er denne dildo yderst behagelig, den lidt klistrede fornemmelse forsvinder ųjeblikkeligt når du bruger glidecreme (kroppens eget eller fra flaske) og fųles helt fantastisk indeni. Materialet varmes hurtigt op af kroppen, men endnu bedre er det, hvis du varmer det på forhånd, ved fx at koge det. Måske ikke til spontan leg, men det virker! At materialet er så blųdt sammen med den glatte tekstur gųr, at dildoen på trods af sin tykkelse ikke fųles ubehagelig selv i starten, heller ikke for dem der er lidt mere fųlsomme dernede. Men begynderen bųr forberede sig ordentligt for en sikkerheds skyld! Samlet set får produktet topkarakterer. Havde svęrt ved at finde noget der var tykt uden at vęre en halv meter langt! Giver den dog 4/5 stjerner grundet prisen, selvom den bestemt er det vęrd. Det er noget af et luksusprodukt, og det er dog svęrt at bruge i en sele på grund af klębrigheden, og på grund af stųrrelsen er det svęrt at få det igennem o-ringen. Det er dog muligt, isęr hvis du har en sele med udskiftelige ringe. Kan anbefale denne til alle stųrrelser dronninger, hvor tykkelse er vigtigere end lęngde <3
0
Meget behagelig
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg fik min ordre hurtigt i meget god stand, emballagen er diskret, intet lader dig vide, hvad der er indeni. Randy-dildoen er blød at røre ved samt en behagelig fornemmelse af at glide hele vejen ind med smørende gel til sin base og at føle sig godt fyldt og opleve et behageligt velvære med sin diameter på 6 centimeter. Dildoen kunne godt have været 3 centimeter længere, men det er en personlig mening, ellers er der overordnet set ikke noget at klage over. Jeg vil varmt anbefale den til fremtidige købere.
Maskinoversat fra sinful.fr
Tilfreds og tilfreds
Anonymous - 13. mar. 2024
Pakken ankom i en diskret emballage umulig at vide, hvad det inde og i meget god stand. For Randy Dildo et rent vidunder bare ved at se det, vi allerede ønsker at introducere det er berøringen er behagelig og blød, med sin kurve og en god diameter på 6 cm, hvad man skal føle fyldt sin størrelse på 15 cm kommer til at blive anbragt på det gode sted efter en god smøring, efter min mening kunne størrelsen have haft 3 til 4 ekstra centimeter i højden, Da den først var inde, havde jeg ikke lyst til at tage den ud igen for at få mest muligt ud af stimuleringen af disse generøse breddemål. Jeg kan varmt anbefale den til fremtidige købere. For mere komfort skal du smøre generøst, før du indsætter det smukke og bløde legetøj. Let at bruge, rengør med varmt vand og sæbe før og efter brug. Hav det sjovt med den, som jeg har det.
Maskinoversat fra sinful.fr
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS