Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Willie City Luxe Realistisk Silikone Dildo 23 cm var 1

Willie City Luxe Realistisk Silikone Dildo 23 cm

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Lad dine fyldige fantasier gå i opfyldelse med denne Willie City Luxe dildo. Den har et lækkert, markeret hoved og er dekoreret med årer der føles helt fantastisk, når du indfører din nye bedste ven.

De tydelige årer på den potente dildo løber ned langs skaftet og sammen med de faste kugler i bunden, giver den dig en naturtro oplevelse.

Med en indførbar længde på 17,5 cm og en stimulerende diameter på 4,8 cm, vil denne Willie være oprejst og klar til at opfylde dine hede drømme når end, du har lyst.

Dildoen er fremstillet i blødt, fleksibelt silikone og er både fri for ftalater og latex. Den har en stærk sugekop der er ideel til de håndfrie lege. Sæt den fast på en glat, jævn overflade og lad hænderne forkæle de andre erogene zoner.

Tip! For at bruge Willie City dildo i et harness, skal du have fat i en O-ring med en diameter på 5 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Intet mindre end fantastisk
Otte - 22. apr. 2024
Købte denne fantastiske dildo for at kunne forkæle min hustru Overraskede hende med en gang massage og lidt leg hvor jeg listede dildoen med i legen hvilket meget hurtigt resulterede i fantastisk orgasme. Hendes første reaktion var at den føltes 100% naturlig. Har absolut ikke fortrudt tilføjelsen til samlingen
Dejlig stor dildo
Louise Boye Olsen - 14. apr. 2024
Super dejlig dildo føles næsten som en rigtig pik
Lækker ven
Hyggehejsa - 14. apr. 2024
Rigtig lækker ven
Holy moly helt perfekt!
Kayla - 27. mar. 2024
Holy moly denne Willie er ret fantastisk! Den er meget “fyldestgørende”, en perfekt størrelse til én som mig 50+ og flere fødsler. Så lækkert at holde om, årerne og vægten er helt rigtige, og endnu mere naturtro i opvarmet tilstand. Farven kunne være en anelse mørkere, men pyt, det findes i andre modeller. En god detalje er, at den første del af skaftet er lidt tykkere, det giver den dejligste stimulation både på vej ind og ud. Hovedet ser ved første øjekast stort ud, men er faktisk lige tilpas. Hårdheden og bøjeligheden er også lige i skabet, føles meget naturligt. Der er rigelig længde at tage af, og jeg kan få den helt op, god plads til at holde om roden og bollerne. Jeg bliver helt vildt liderlig bare ved tanken om at den venter i min seng, måtte for nyligt bruge den både før og efter min mand, min hemmelige gæstepik. Tør næsten ikke vise ham den så han ikke får mindreværdighedskomplekser! Nemt at få op ved naturlige safter og også lækkert med ekstra glidecreme. Sugekoppen fungerer bare og den håndfri stående ridetur er himmelsk og min favorit sammen med skråt bagfra! Selvom det er min første dildo er den spot-on (skulle virkelig have købt den noget før!) - elsker den og kommer til at tilbringe mange timer med Willie ;). For han kan blive ved og ved i timer…
Fantastisk køb!!
Ronnie - 30. dec. 2023
Denne dildo er et fantastisk køb. Modtog den om formiddagen og tiden hen mod aftenen blev mere og mere spændende da fruen ikke vidste hvad der lå og ventede under dynen. Hun var svært begejstret og hun kunne slet ikke få nok af den store dildo 😃 Den er blevet brugt et par gange yderligere og den er vidst favorit nu 😅
Den er dejlig blød og stor...
Obelix - 17. oct. 2023
Den passer fint i en strap on. Længde, tykkelse og blød er helt perfekt til anal arbejde for øvede... På med kondomet og silicone lup og så er du kørende ;-)
Store Willie
Miss L - 26. feb. 2023
Willie strækker, fylder og rammer de helt rigtige steder! Indrømmer, at jeg blev en smule paf, da jeg pakkede den ud, men indså også, at jeg straks måtte prøve den. Oh my, oh my…godt med glide creme og så fulgte en skøn orgasme kort efter. Ja den er stor, men jeg følger mig fyldt godt ud på den helt rigtige måde…kæresten sendte den et par misundelige blikke, da han opdagede den i min skuffe. Men med lovning på udsigt fra forreste række, hjalp han Willie og jeg til en kraftig orgasme…og det kan altså også noget. Kan klart anbefales!
Stor dildo
Mille - 28. dec. 2022
Dildoen har en god længde og bredde og materialet dildoen er lavet af er super lækkert, men penis hovedet er alt for stor efter min smag...
Perfekt for mig
Lysten - 22. oct. 2022
Helt perfekt for mig! I nogle tilfælde ville jeg ønske den større i andre mindre.
Orgasmegaranti
Mark - 5. aug. 2022
Jeg købte denne, efter jeg i nogen tid har brugt min Willie City 21 cm, hvilket jeg var godt tilfreds med, men tænkte jeg ville prøve noget lidt større. Og stor er den. Hovedet og den øverste del af skaftet kan virke en smule overvældende, men gør, at den meget nemt kan glide op og ned ad prostata. Jeg når orgasme uden at berøre penis. Hver gang. Jeg anbefaler en god vandbaseret glidecreme, der får det hele til at glide godt, og gør det nemt at få den helt op. Materialet er dødlækkert og meget virkelighedstro, som jeg er kommet til at forvente af produkter fra Willie City.

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS