Lagner

Elsker I at eksperimentere med våde sexlege, vil I elske vores udvalg af gummilagener og sexlagener. Bred lagnet ud på jeres seng, smør hinanden ind i massageolie og nyd den glidende og lækre oplevelse. Find det lagen du helst vil lege på her på Sinful.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Brand
Fetish Collection (3)
Joydivision (2)
Kink by Doc Johnson (1)
Mixed (4)
Obaie (1)
You2Toys (1)
Vis alle 13 produkter

Latex lagner til våde sexlege

Køb gummi lagner eller latex lagen

Det behøver ikke være forbeholdt de ekstreme at have latex lagner derhjemme i privaten. Man kan sagtens komme til dem for penge og hos Sinful sælger vi efter egen mening markedets bedste latex lagner. Vi sælger både latex lagner med høj kant og nogen som er faconsyet hvis man kan sige det om et gummilagen. I hvert fald har vi en masse gummi lagner på lager og det kan sætte gang i noget kinky fetish leg. Det garanterer vi. Hvis man alligevel er på udkig efter et latex lagen vil vi anbefale at købe et lagen med høj kant.

Et lagen med høj kant sikrer at væskerne fra det ene og det andet bliver inden for senges fire rammer og ikke lige pludselig flyder ud over det hele så man bliver nødt til at tørre op midt i kampens hede. Derfor anbefaler vi at købe et latex lagen med en forhøjning så det hele er samlet et sted og kun et sted. Det skal dog også siges at man sagtens kan nøjes, men det er efter vores kunders og egne erfaringer bare bedre med et latex lagen hvor væskerne ikke kan løbe ud. Og så er det nemt bagefter at tørre af med en fugtig klud

Våd sex er intet problem på et godt underlag

Mange gruer ved tanken om at skulle have gang i massageolier, glidecremer for slet ikke at snakke om sved og de andre væsker kroppen kan udskille under sex. Men faktum er at, man skal slet ikke være så bekymret. I dagens Danmark findes der mange måder at dyrke våd sex på og selvfølgelig kan man altid hoppe under bruseren eller tage den i badekarret, men det er bare de færreste massager der er særligt afslappende der. Så måske et latex lagen som kan bredes ud over sengen var en mulighed. Vi anbefaler i hvert fald at give det forsøget.

Og til dem som tror at det er en farlig dyr affære at købe et gummi lagen når man skal rykke partneren rundt på det glatte underlag så kan vi hurtigt afvise denne påstand. Vores priser på vores lagner spænder vidt og priserne kan alle være med på. Hvis du ønsker at starte forsigtigt ud og ikke behøver et latex lagen med en høj kant, så kan du fint starte med et lille lagen som bare kan smides hen over sengen. Når du så får smag for det, så går du en klasse op og køber et lak lagen hvor du virkelig kan glide henover. Din partner vil med garanti elske at lege fangeleg eller bryde med dig.

Hvordan med rengøring af et lak lagen

Jamen der er næsten ingen rengøring efter endt brug af lak lagnet. Det er i hvert fald minimalt og det meste kan tages med en fugtig klud. Og hvis ikke så er det yderst sjældent og skyldes som regel at man er for udmattet efter at have leget på lagnet og derfor først får det tørret af dagen efter måske. Og så kan det godt være lidt mere besværligt, men det bestemmer man jo selv hvornår man tager sig af. I hvert fald anbefaler vi hos SInful at få købt et godt lak eller latex lagen så man kan komme i gang med legene derhjemme.

Alt i alt så ser vi her hos Sinful ikke den store grund til ikke at købe et latex lagen og opfordrer alle vi kender til at gøre det. Det giver bare en speciel følelse af frækhed at lægge sig på et latex, lak eller gummi lagen velvidende at nu bliver ens verden vendt på hovedet, måske på grund af den massage der venter eller måske på grund af den elskovs tur der venter. Det er aldrig til at vide. For at opsummere så kan man sagtens starte på et latex lagen uden kant, men vi vil anbefale at købe et med kant når man bliver lidt mere dus med de forskellige lagner og fetish lege man kan lege med hinanden.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk