Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Stripperstang

Skab den perfekte stemning i stuen eller soveværelset med en stripperstang. Den giver dig mulighed for at træne fysisk udfordrende positioner eller måske eksperimentere med frække stillinger sammen med din partner.

Stripperstang - din vej til fræk forførelse

Slip din indre stripper fri med en strippole

Alle elsker at føle sig frække og sexede. Hvorfor ikke få en endnu større følelse af sexiness takket være en stripperstang? Med en strippole får du mulighed for at slippe din indre stripper fri og virkelig give den gas med frække stillinger op og ned af stangen. Lad din krop vride sig rundt om det kolde metal og oplev, hvordan du vil føle dig ekstra sexet og lækker, når du skal vise dig frem for din partner.

Der er ingen der sætter begrænsninger for dig, når du skal svinge dig rundt i stangen, og du kan med garanti få en rigtig fræk oplevelse ud af det. Sæt stemningen med lidt dæmpet belysning og sæt noget lækkert musik på, som du kan bevæge dig til. Stripperstangen kan monteres i enten soveværelset eller stuen, alt efter hvor det er, du har lyst til at slynge dig rundt. Det er klart en fordel at finde et område, hvor der er lidt plads omkring eller møbler, som let kan flyttes, så du kan slynge dig rundt uden bekymring for at ramle direkte ind i spisebordet eller andre genstande, som kommer i vejen.

Træn med en poledance stang

Udover at være et formidabelt værktøj til et ekstra frækt forspil, så er en stripperstang også et oplagt valg, hvis du ønsker at træne lidt. Selvom diverse polefitness atleter får det til at se legende let ud, når de slynger sig rundt om deres poledance stang, så er det ikke nødvendigvis helt så nemt, som det ser ud til. Det kræver en rigtig stærk core-muskulatur, hvis man skal kunne udføre nogle af de frækkeste stillinger på stangen.

Derudover er det også en rigtig god måde at træne sin fleksibilitet. Jo mere smidig man er, jo nemmere vil man have ved at nå nogle af de yderste stillinger, der kan være med til at gøre ens frække show endnu mere pikant - takket være nogle mere udfordrende stillinger. Er man ikke så smidig i forvejen, når man går i gang med sin træning, så kan det være en rigtig god måde at få opbygget noget smidighed på.

Du kommer altså både muligheden for at træne musklerne og fleksibiliteten, hvilket ikke kun er til gavn i det daglige liv, men bestemt også i sengen.

Brug en pole stang til at forføre din partner

Selvom en stripperstang naturligvis er et oplagt ønske til parret, der har lyst til at prøve noget helt nyt af, så er det oftest kvinden, man ser smyge sig om den kolde metalstang. Det er dog ikke en selvfølge, da manden også sagtens kan få lov til at give den gas. Det kan være mindst lige så frækt, at se ham lave et et forførende show.

Brug en pole stang som et forførende element i jeres forspil, hvor hun/han eksempelvis udfører en fræk striptease samtidig med, at kroppen gnides op og ned af stangen. Det er med garanti noget, der vil sætte gang i blodomløbet hos ham/hende, når han/hun ser den frække krop bevæge sig rundt. Efter et endt show er det op til jer, hvad det næste skridt skal være. Hvad end det er en fræk omgang i dobbeltsengen eller måske en lækker lapdance til at slutte af på, er helt op til jer.

Skal showet være ekstra frækt, kan man vælge at tilføje et sæt sexet undertøj, som kan blive afsløret inden under tøjet, når først den frække striptease går i gang og lagene af tøj langsomt bliver pillet af. Sæt gang i sexlivet med en fræk stripperstang!

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS