Sex & Mischief Metal Sexlegetøj Håndjern

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Sexlegetøj Håndjern
 • Sexlegetøj Håndjern
 • Sexlegetøj Håndjern

Sex & Mischief Metal Sexlegetøj Håndjern

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Oversigt

  Kort info

  Fikser din partner, eller lad ham/hende fiksere dig med disse stilfulde metal håndjern.

  Håndjernene er justerbare og kan passe håndled med en omkreds på op til 18 cm.

  Der medfølger 2 nøgler, men håndjernene kan dog også låses op uden brug af nøgle.

  Håndjernene er en del af Sex & Mischief's serie af bondage produkter, som er specielt velegent til dig, der gerne vil igang med at eksperimentere med bondage.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Stilfulde metal håndjern til dig, der gerne vil eksperimentere med fiksering. Spænd din partner fast til sengen eller lad ham/hende tage den fulde kontrol.

  Håndjernene kan indstilles til at passe forskellige størrelse håndled - dog med en max. omkreds på 18 cm.

  Der medfølger 2 metal nøgler. Dog kan håndjernene også åbnes uden nøgle ved at trykke ind på den lille split.

  Håndjernene er en del af Sex & Mischief's serie af begynder bondage produkter, som er perfekte, hvis man gerne vil i gang med at eksperimentere med bondage.

  Detaljer

  MATERIALE: Nikkelfri Metal
  INDVENDIG OMKREDS: Op til 18 cm.
  MEDFØLGER: 2 nøgler.
  TOTAL LÆNGDE: 27,5 cm

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Billigt, men ikke mindre frækt! Materialet er lidt i den billige ende her, men de fungere efter hensigten og til en prisen man ikke kan klage over. Det gode ved håndjern er, at du hurtig kan gøre din partner til din fange. De er nemme at få af og på. Der er en lille sikring så man kan fjerne dem hurtigt uden nøgle - en god ide især hvis det er første gang I leger med at binde hinanden da man lyn hurtigt kan slippe den fangede fri.
  Til de mere kræsne/øvede havde jeg nok valgt noget andet.
  Men alt i alt gode og have og de er ikke større end de lige kan være i en lomme, hvis behovet for, at fængsle din partner skulle opstå - om det så er der hjemme eller ude i byen :-)
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Perfekt produkt for nybegynderne Håndjernene er gode i forhold til prisen. De er nemme at bruge og giver en god fornemmelse af hjælpeløshed. De er gode til at prøve bondage af med uden at give en formue for noget man ikke er helt sikker på.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Perfekt til begyndere Disse håndjern er perfekte for parret der vil eksperimentere med bondage, men som ikke er sikre på om det er noget for dem. Håndjernene ser realistiske ud og de virker også til at være forholdsvis kraftige, prisen taget i betragtning.
  Håndjernene kan justeres så de kan passe både tynde og tykke håndled, der er syv muligheder. Hvis du har tykke håndled kan de dog gnave en smule. Håndjernene holder selvom man rykker i dem, og de kan låses op både med de to små nøgler, som medfølger, og med de små tapper, som sidder på siden. Så man behøver ikke at frygte at man ikke kan låse dem op igen, se dét er sikkerhed. Jeg tvivler dog på at håndjernene holder for evigt, specielt hvis man rykker meget i dem, så hvis man er til hårde sexlege, skal man nok finde et par andre håndjern. Vis man er på udkig efter et par billige håndjern som skal være sikre, men også holde, så er dette produktet for dig.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Billigt, godt og forførende sikkert! Dette par håndjern er for parret, som gerne vil lege lidt med dominans og 'fastholdelse', men hvor produktet ikke skal koste alt for meget og samtidig give et indblik i om den slags lege er 'noget'.

  Jeg bruger dem som et let krydderi og de kan nemt ligge i en inderlomme ;-)

  Kommer I til at smide begge små nøgler væk under legen, kan håndjernene blot åbnes ved et klik øverst på håndjernene. Det er smart.

  Hvis I er til meget hårde lege, skal der nok investeres i et par kraftigere håndjern.
  5 4 1

  Du anmelder: Sex & Mischief Metal Sexlegetøj Håndjern

  Hvordan vurderer du produktet? *