Erotik Shop

Sinful.dk er nutidens erotik shop på nettet. Hos os finder du kun kvalitetsprodukter fra alle de førende brands. Vi går meget op i, at alle skal føle sig velkommen på vores erotikshop, og derfor gør vi meget ud af at præsentere vores produkter i et sobert og stilrent univers.

Vi er en erotik shop, som sælger sexlegetøj til både kvinder, mænd og par. Men vi sælger det ikke bare. Vi tilbyder dig også hjælp til at finde det helt rette sexlegetøj, som passer præcist til dine ønsker og behov. Så hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål til nogle af produkterne på Sinful.dk erotikshop, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi leverer altid dine varer i diskret pakke, og du kan derfor handle trygt og sikkert hos os.

Mest populære
0
Filter
Kapasitet
Opladetid
Omkreds
Kondom længde
Kondom tykkelse
Kondom bredde
Indre dybde
Indre diameter
Indførbar længde
Strømkilde
1 x AA (Not included) (2)
1 x CR1620 (Included) (2)
1 x CR2032 (Included) (8)
1 x MN21/A23 (Included) (2)
1 x N/LR1/SUM5 (Included) (2)
2 x AA (Not included) (1)
2 x AAA (Included) (3)
2 x AAA (Not included) (4)
2 x N/LR1/SUM5 (Not included) (1)
3 x AA (Not included) (1)
3 x LR44/AG13 (Included) (1)
4 x AAA (Not included) (1)
EU-plug (4)
Magnetic USB-charger (17)
USB-charger (36)
Pris
På tilbud
Primært materiale
ABS-plast (13)
Borosilicate glass (1)
Elastomer (1)
Glas (1)
Lak (1)
PVC (2)
Silikone (63)
TPE (8)
TPR (4)
Egenskaber
App-styret (5)
Batteridrevet (13)
Fjernbetjent (19)
Opladelig (58)
Passer i harness (2)
Rejselås (9)
Vandtæt (63)
Størrelse
L (1)
M (1)
S (1)
Stimulationsområde
Vagina (31)
Klitoris (44)
G-punkt (18)
Anus (8)
Bryster (1)
Krop (7)
Prostata (4)
Penis (28)
Brugstid
Volume
Bredde
Mærke
Autoblow (1)
B Swish (4)
CalExotics (3)
Clone-A-Willy (1)
Creative Conceptions (1)
Doc Johnson (1)
Doxy (1)
Fifty Shades of Grey (4)
Fleshlight (2)
Fun Factory (3)
GoGasm (2)
Hot Octopuss (2)
Je Joue (3)
Jopen (1)
Lelo (12)
Lelo (3)
Lovense (1)
Marc Dorcel (3)
Master Series (1)
Monogamy (1)
Mr. Membr (1)
ohhcean (1)
Ohmibod (3)
PalmPower (1)
Pipedream Extreme (1)
Private Tube (3)
Realov (1)
Rianne S (1)
Rocks Off (5)
Satisfyer (13)
Screaming O (2)
Sinful (4)
Sinful Æsker (1)
Tenga (5)
ToyJoy (1)
Velve (1)
We-Vibe (3)
Xl Sucker (1)
You2Toys (2)
Længde
Diameter
Vis alle 98 produkter
Du har set 48 af 98 produkter
Hent flere

Skandinaviens største og bedste erotik shop

Nordens største forhandler af sexlegetøj

Hos Sinful drømmer vi kort fortalt om at inspirere folk til et bedre sexliv - og om at gøre  sexlegetøj til en positiv og naturlig del af livet. Vores kerneværdier er mere nysgerrighed, intimitet og leg ind i parforholdet. Derfor har vi sat os grundigt ind i alt, hvad der er at vide om sexlegetøj og følger løbende med i de allerstørste og nyeste tendenser i branchen og ude i virkeligheden. Vores allervigtigste opgave er at møde dig og dine behov i øjenhøjde. Vi sætter derfor en kæmpe ære i nøje at udvælge markedets bedste, nyeste og lækreste produkter til vores shop, så du kan opnå maksimal nydelse - alene eller sammen med en partner - ved hjælp af erotisk legetøj i stilrent design og højeste kvalitet.

Sinful er Skandinaviens suverænt største erotik shop, og vi er tilmed de stolte modtagere af Børsens prestigefyldte Gazellepriser i både 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019. I 2017 blev vi oven i hatten forgyldt med FDIHs E-handelspris, “Årets E-ner”. Vi er superglade for vores priser, men det, der betyder allermest for os, er, at vi hver dag får lov til at sprede varme, kærlighed og glæde med de hundredvis af pakker, vi sender ud til vores fantastiske kunder i hele Norden.

Kæmpe udvalg af erotisk legetøj i højeste kvalitet

Uanset om du er single eller i et parforhold, kinky eller kærlig, så garanterer vi, at du kan finde præcis det sexlegetøj, som passer til dine behov. Hos Sinful finder du nemlig Skandinaviens største og bedste udvalg af erotisk legetøj. Vi forhandler både klitoris og G-punkts vibratorer, dildoer, analt sexlegetøj, bækkenbundskugler, erotisk lingeri, frække sygeplejerske kostumer, politi kostumerstuepige kostumer, glidecremer, orgasmecremer, kondomer, erektions- og delay gels, blowjob simulatorer, penis vibratorer, penispumper, sexdukker, Virtual Reality produkter, sex spil og meget meget mere til både mænd, kvinder og par. Vi har også masser af produkter til forspillet, som du kan nyde godt af. Køb rosenblade, massageolie og massagelys, så har du lidt til en fræk og forførende aften. 

Vores sortiment indeholder udelukkende produkter i allerhøjeste kvalitet, produceret af markedets mest populære og førende brands. Skynd dig at gå på opdagelse i alle de kendte mærker, Sinful er officiel forhandler af. Du finder både Bathmate, Fun Factory, Womanizer, Satisfyer, Fleshlight, Durex, Fifty Shades of Grey, LELO, Velve, Doc Johnson, Vac U Lock, Kama Sutra, Fetish Fantasy, Hot Octopuss, Je Joue, Orion, We-Vibe, Tenga og mange, mange flere. Og vi har tilmed gjort det nemt for dig at navigere sikkert, let og ubesværet rundt på hele vores website. Du kan nemlig sortere vores tusindvis af erotiske produkter efter kategori, pris, popularitet, brand og oven i købet finde de varer, der er på tilbud lige nu med et enkelt klik.

Erotik shop med service og rådgivning i højsædet

Nøjagtig lige som vi bryster os af at forhandle verdens bedste erotiske legetøj, så er vi også så heldige at have verdens bedste, dygtigste og rareste medarbejdere. Og de er naturligvis alle udvalgt efter med lige så høje kvalitetsstandarder for øje, som vores fantastiske produkter. Vi mener nemlig, at god service og kompetent rådgivning går hånd i hånd med den rare købsoplevelse. Har du svært ved at finde rundt på vores erotik shop eller i vores sortiment - eller er du slet og ret i tvivl om, hvilket produkt, der passer allerbedst til dig, så sidder vores søde og engagerede kundeservice klar ved både telefon og computer til at besvare forespørgsler af enhver art. Og der findes hverken dumme eller pinlige spørgsmål.

Alle vore medarbejdere besidder nemlig et detaljeret indblik i branchen, og kan vejlede og rådgive dig om alt inden for erotisk legetøj. Vi gør en kæmpe dyd ud af at guide dig kyndigt gennem den vidunderlige og farverige erotiske univers, så din købsoplevelse bliver så rar, nem og bekvem som muligt. Fik vi i øvrigt nævnt, at vi har lynhurtig dag-til-dag levering, og at vi sender alle produkter i diskrete pakker? Det er bestemt ikke uden grund, at vi også kan prale af at være topscorer på Trustpilot med over 250.000 tilfredse kunder.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk