Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
 • Hurtig og diskret levering
 • Fri fragt ved køb over 499 kr
 • Vi er e-mærket
Close up af model der spiser et jordbærClose up af model der spiser et jordbær
Guides
Sexual Wellness Specialist
Sidst opdateret:13/07/2022

Leg med sanserne

Indholdsfortegnelse

Sex er meget mere end ind, ud, to ryk og en aflevering.

Du kan have vidunderlige og frække oplevelser med overfladiske bekendtskaber, og du kan have dybe og inderlige oplevelser med én, du elsker. Og dig selv.

Det ene er ikke mere rigtigt end det andet.

Men måske har du lyst til at udforske inderligheden. Nærværet. Intimiteten. Give dig tid til at nyde, opdage og sanse.

I blogindlægget her får du tips og tricks til, hvordan sanselegen kan give dig og din partner netop dette.

Sexlegetøj, massageolie, jordbær og champagneglas på et bord

Lugte, smage, høre, se og røre

Vi er fra naturens side udstyret med fem sanser. Du kender dem sikkert allerede.

Du har garanteret bidt i en citron og oplevet, hvordan syren får tandkødet til at trække sig sammen. Selv tak for det billede.

Du har måske også duftet til en blomstrende syren på en forårsdag og nydt, hvordan den duft kan aktivere minder om sommer, sol og barndoms uskyld.

Det kan også være, du allerede har haft et blindfold med i soveværelset og leget med, hvordan det at fjerne synssansen kan intensivere de resterende sanser.

Alle sanserne kan aktiveres eller blokeres, når du og din partner har sat tid af til at forkæle hinanden, og det kan lede til masser af skønne oplevelser.

Olie fra et massagelys drypper ned på en arm

Er sanseleg kun til forspil?

Forspil, siger du? Jeg er helt med på, hvad du mener. Forspillet er ofte den betegnelse, vi bruger, når vi varmer hinanden op.

I mange år var opfattelsen, at forspillet var til for at gøre manden og kvinden klar til den rigtige sex - nemlig penetration.

Heldigvis er den opfattelse blevet udfordret. For det første er den gængse opfattelse af intime relationer ikke længere forbeholdt en mand sammen med en kvinde. Vi ved alle, at den konstruktion kan se ud på mange forskellige måder.

Som jeg lagde ud med, så er sex meget mere end blot penetration. For min skyld kan vi snildt lade forspil blive i ordforrådet, så længe vi deler opfattelsen om, at det ikke blot er opvarmning, men en forlængelse af sexen og nydelsen.

Så fik vi det på plads.

Og for så lige at svare på mit eget spørgsmål - Nej, sanseleg er ikke kun til forspil. Du kan lege med sanserne under alle dele af sex, og der er frit valg på alle hylder i forhold til, hvor du vil starte og slutte.

En person drikker et glas champagne

Den blide udgave

Nu skal vi se lidt nærmere på, hvordan du kan vække sanserne på en blid og sensuel måde. Det kan være, at den tilgang tiltaler dig mest, hvis du ikke har så stor erfaring med sexlegetøj og erotisk tilbehør.

Den blide sanseleg er også ideel til dig, der har fokus på forbindelsen til din partner, langsommelighed og formidling af den kærlighed, der er imellem jer.

En person dufter til en flaske massageolie

Blindfolds

Et blindfold er en oldie, men en goldie. Det er et uskyldigt stykke tilbehør, som kan gøre underværker for legen. Du kan selv tage blindfoldet på og lade din partner gå på opdagelse på din krop.

Du kan også give din partner samme omgang. Alle kys, klap, strøg, slik og kæleri vil føles ekstra intenst, fordi der er blokeret for synssansen.

Person med et blidfold for øjnene dufter til en blomst

Kildefjer

Endnu et forholdsvist uskyldigt og til tider undervurderet stykke sexlegetøj. Du kan med fordel kombinere en lille kildefjer med blindfoldet og lade de bløde strøg kærtegne din partners bare hud.

Gå nysgerrigt til værks. Måske har din partner en erogen zone, som du ikke har opdaget endnu? Prøv at lade fjeren vandre over nye steder. Knæhaserne, indersiden af håndleddet, inderlårene, kravebenene og langs rygsøjlen får måske de små hår til at rejse sig på den helt rigtige måde.

En sort kildefjer mod bar hud

Massage

At give eller modtage massage kan være en skøn og sensuel oplevelse, og der findes et hav af forskellige massageolier dertil. De kan være helt neutrale i deres duft, men der er også mulighed for at forkæle næseborene med aromaer som eksempelvis vanilje, jasmin og tropiske frugter.

Nogle olier er udelukkende beregnet til massage uden på kroppen, men der er også varianter som Sinful Intim Massageolie, som kan bruges til massage og forkælelse af kønsorganerne både udenpå og indeni.

Der er også den mulighed at bruge et massagelys, som også kan have en forførende duft. Det er altså både føle- og lugtesansen, der er i spil - win win!

Tre forskellige massageolier på et bord

Glidecreme med smag

Hvis smagssansen også skal forkæles, er det oplagt at spice den intime stund op med en mousserende vin, søde jordbær, mørk chokolade eller nyde kroppens unikke smag.

Det er også en mulighed at krydre oplevelsen med en glidecreme med smag. Ikke at der er noget galt med din krops naturlige smag - absolut ikke.

Sammenlign det med, at du altid vælger vanilje til din isvaffel. Hvis du en dag får lyst til chokolade, så er der ikke noget galt med vaniljen - chokolade er bare også lækkert!

En glidecreme med smag står på et bord sammen med seks jordbær

Temperaturleg

At bringe kølende eller varmende elementer ind i legen, kan også virkelig få gang i sanserne. Du kan gå i isterningebakken og finde små frosne overraskelser, som er særligt gode til et køligt, men frækt gys under oralsex.

Person med isterning i munden

Du kan lade de kolde dråber falde ned over kønsdele, inderlår og brystvorter, til kroppen sitrer af fryd. Prøv også at puste på den kolde, våde hud. Fornemmelsen og tanken om dine læber helt tæt på kan være ophidsende for den heldige modtager.

Du kan også vælge sexlegetøj af glas, som kan lægges i køleskabet eller et varm vandbad inden brug for at gøre fornemmelsen ekstra pirrende.

Person holder en glasdildo op foran ansigtet

Den kinky udgave

Sørme om der ikke også findes sexlegetøj til sanseleg for dig, der gerne vil have lidt mere krydderi på.

Derfor dykker vi nu ned i produkter, som pirrer sanserne på måske helt nye og kinky måder.

Pinwheels

Et pinwheel kan bruges på samme måde som en kildefjer, men i stedet for blide strøg, er det de små spidse pigge, der bevæger sig over huden.

Det er helt op til dig (og din partner, selvfølgelig), hvor hårdt eller nænsomt piggene skal rulles over kroppen. Uanset intensiteten bliver huden og sanserne vakt til live på ultra pirrende vis.

Et pinwheel på bar hud

Klemmer

En klemme kan både være stimulerende, dekorativ og smertelig. De mest kendte klemmer er dem, der kan bruges på brystvorterne. Her kan du selv justere, hvor stramt de skal sidde og nyde den søde smerte.

Når klemmen fjernes og blodet løber til området igen, vil brystvorterne føles ekstra sensitive og modtagelige for forkælelse.

Der findes også klemmer, som kan sættes på klitoris eller på pungen, så der er rig mulighed for at eksperimentere.

En person med en fetish klemme på øreflippen

Smæk på

Nogle fristes måske til at tro at smæk eller spanking er forbeholdt dem, som dyrker BDSM. Men som med så meget andet, kan man tilpasse de kække klap i måsen til netop det niveau, der passer dig og din partner.

Skal øregangen forkæles på samme måde som bagdelen, er det en paddle, du skal se nærmere på. Dens flade giver et præcist smæk som kan være både kærligt og kraftigt. Og lyden, kære læser - den kan være ophidsende i sig selv.

En paddle og en person i undertøj

En flogger er derimod perfekt til blide og pirrende strøg. Du kan føre de lange bløde snerter over din partners krop og kønsorganer på en kildrende og pirrende måde.

En flogger, der rammer numsen på en person

Elektro leg

Leg med elektricitet - det lyder farligt!

Det kan jeg virkelig godt forstå, hvis du tænker. Men hvis du bruger elektro sexlegetøj med omtanke og følger instruktionerne, så venter der dig masser af sanselige oplevelser.

De elektriske impulser kan nemlig pirre og stimulere dig med helt anderledes fornemmelser end eksempelvis berøring og vibrationer.

Elektro sexlegetøj mod bar hud

Nyd det

Jeg håber, at du er blevet inspireret til nye sanselige oplevelser på velkendte eller ukendte måder.

God fornøjelse!

Sexlegetøj, massageolie, glidecreme, blomster og champagneglas på et bord

Lignende blogindlæg

  Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

  Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

  Hurtig og diskret levering
  Fri fragt ved køb over 499 kr
  Vi er e-mærket

  Levering

  Sikker betaling

  Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

  Alle modeller er over 18.

  Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS