Menstruationskopper

Menstruation er noget de fleste kvinder oplever hver måned. For mange handler det om kampen med bind eller tamponer, der skal skiftes med korte mellemrum, koster mange penge og som ikke altid er let at slippe af med. Men sådan behøver det ikke at være. Med en menstruationskop bliver du nemlig fri for disse trælse oplevelser, og du kan bedre nyde tilværelsen når du er inde i den månedlige periode.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Brand
Belladot (1)
Fair Squared (1)
Fun Factory (3)
Lunette (3)
Monthly Cup (1)
Organicup (1)
Satisfyer (4)
Vis alle
Vis alle 14 produkter

Menstruationskop - et billigere, bedre og mere enkelt alternativ

Hvad er en menstruationskop?

En menstruationskop er en slags skål, der er lavet af et blødt materiale, som for eksempel medicinsk silikone eller ren naturgummi. Skålen føres op i kvindens skede og opsamler det blod, som hendes krop udskiller under menstruationen. Skålen, eller koppen, har ofte en lille tap i bunden, som gør det nemt at trække den ud, når det er tid til at tømme den. I modsætning til bind og tamponer, er en menstruationskop ikke et engangsprodukt. Du kan derfor bruge den under hele den månedlige periode og til de kommende perioder fremover - helt uden du behøver at skifte den ud.

Når du bruger en menstruationskop, så kan du lade den sidde i op til 12 timer før den skal tømmes og skylles, mens en tampon eller et bind gerne skal skiftes hver fjerde til ottende time. Du får dermed større frihed til at bevæge dig rundt uden, at du skal tænke på at have ekstra beskyttelse med til at skrifte i løbet af dagen. Og med en menstruationskop skal du ikke være bekymret for at bløde igennem. Så længe du placerer koppen rigtig vil den fange alt det blod som kroppen udskiller, og du kan derfor lave alt det, som du plejer.

Køb menstruationskop online hos Sinful

Selvom alle menstruationskopper fungerer på samme måde, så er der alligevel nogle små forskelle på produkterne, som du kan købe her hos Sinful. Du skal være opmærksom på, at størrelsen kan variere fra den ene til den anden menstruationskop, og det er det er derfor vigtigt, at du vælger den variant, der passer bedst til dig. Størrelsen beregnes typisk på to måder: om du har født eller ej og om du er over eller under 30 år. Dette skyldes, at vaginalåbningen har tendens til at udvide sig i forbindelse med en fødsel og når man bliver ældre. Derfor behøver du ikke måle dig selv, når du skal vælge den rette størrelse.

Som du kan se i vores udvalg her på siden, kan formen også variere fra model til model. Nogle har en lille tap i bunden, mens andre har en slags hale eller måske endda små håndtag, som gør det lettere at tage koppen ud. Det er derfor en god idé at gøre sig nogle tanker om, hvilken form der egner sig bedst til dit underliv inden du køber en menstruationskop. Hvilken form du foretrækker er dog dybest set en smagssag, da hver model er formet, så du let kan få den ind og ud, når det er nødvendigt.

Prøv den populære OrganiCup

En af de mest populære modeller på markedet er OrganiCup, der er en prisvindende menstruationskop, som forhandles overalt i verden. Du har måske allerede hørt navnet før - hvis ikke, så er det i hvert fald på tide. OrganiCup er nemlig ikke kun en af de bedste og mest populære modeller på markedet, det er faktisk også startet af to danskere tilbage i 2012. Det startede i København, men voksede sig stille og rolig større og større. I 2014 kunne OrganiCup købes hos 100 danske forhandlere, i 2016 rundede virksomheden 300.000 solgte produkter og i 2017 lavede de deres første store internationale gennembrud. Siden da er det kun gået fremad. I dag kan du købe en OrganiCup hos mere end 6000 forhandlere i hele verden og virksomheden har rundet 1 million solgte modeller.

Hos OrganiCup mener de ikke, at hygiejneprodukter skal indeholde skadelige kemikalier eller absorbere naturlige kropslige sekretioner, hvilket resulterer i infektioner. De synes ikke, at menstruation skal være årsagen til større forurening - og det skal aldrig nogensinde være kilden til skam. Den rette tankegang og et fantastisk produkt er måske årsagen til den store succes, som OrganiCup har oplevet siden de trådte ind på den internationale scene.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk