Menstruationskopper

Menstruation er noget de fleste kvinder oplever en gang i måneden. Og hvis du er træt af de irriterende og dyre bind og tamponer, så prøv i stedet en menstruationskop. De gør det muligt at nyde tilværelsen, selv når det er den tid på måneden.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
AllMatters (2)
Belladot (1)
Lunette (3)
Organicup (1)
Satisfyer (4)
Materiale
Silikone (8)
Længde
Indførbar længde
Diameter
Vis alle 10 produkter

Menstruationskop - et billigere, bedre og mere enkelt alternativ

Hvad er en menstruationskop?

En menstruationskop er en slags skål, der er lavet af et blødt materiale, som for eksempel medicinsk silikone eller ren naturgummi. Skålen føres op i kvindens skede og opsamler det blod, som hendes krop udskiller under menstruationen. Skålen, eller koppen, har ofte en lille tap i bunden, som gør det nemt at trække den ud, når det er tid til at tømme den. I modsætning til bind og tamponer, er en menstruationskop ikke et engangsprodukt. Du kan derfor bruge den under hele den månedlige periode og til de kommende perioder fremover - helt uden du behøver at skifte den ud.

Når du bruger den, kan du lade den sidde i op til 12 timer før den skal tømmes og skylles, mens en tampon eller et bind gerne skal skiftes hver fjerde til ottende time. Du får dermed større frihed til at bevæge dig rundt uden, at du skal tænke på at have ekstra beskyttelse med til at skrifte i løbet af dagen. Du skal heller ikke være bekymret for at bløde igennem. Så længe du placerer den korrekt, vil den fange alt det blod som kroppen udskiller, så du har frihed til at lave alt det, som du plejer.

Køb menstruationskop online hos Sinful

Selvom alle menstruationskopper fungerer på samme måde, så er der alligevel nogle små forskelle på produkterne, som du kan købe her hos Sinful. Du skal være opmærksom på, at størrelsen kan variere fra den ene til den anden, og det er derfor vigtigt, at du vælger den variant, der passer bedst til dig. Størrelsen beregnes typisk på to måder: om du har født eller ej, og om du er over eller under 30 år. Dette skyldes, at vaginalåbningen har tendens til at udvide sig i forbindelse med en fødsel, og når man bliver ældre.

Som du kan se i vores udvalg her på siden, kan formen også variere fra model til model. Nogle har en lille tap i bunden, mens andre har en slags hale eller måske endda små håndtag, som gør det lettere at tage koppen ud. Det er derfor en god idé at gøre sig nogle tanker om, hvilken form der egner sig bedst til dit underliv, inden du køber en menstruationskop. Hvilken form du foretrækker er dog dybest set en smagssag, da hver model er formet, så du let kan få den ind og ud, når det er nødvendigt.

Prøv den populære OrganiCup

En af de mest populære modeller på markedet er OrganiCup, der er prisvindende og forhandles overalt i verden. Du har måske allerede hørt navnet før - hvis ikke, så er det i hvert fald på tide. OrganiCup er nemlig ikke kun en af de bedste og mest populære modeller på markedet, det er faktisk også startet af to danskere tilbage i 2012. Det startede i København, men voksede sig stille og rolig større og større. I 2014 kunne deres produkt købes hos 100 danske forhandlere, i 2016 rundede virksomheden 300.000 solgte produkter og i 2017 lavede de deres første store internationale gennembrud. Siden da er det kun gået fremad. I dag kan du købe dem hos mere end 6000 forhandlere i hele verden og virksomheden har rundet 1 million solgte modeller.

Hos OrganiCup mener de, at hygiejneprodukter skal være noget, alle kan bruge. De synes ikke, at menstruation skal være årsagen til større forurening - og det skal aldrig nogensinde være kilden til skam.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk