Ophoria Kegel Balls Bækkenbundskugler
Ophoria Kegel Balls Bækkenbundskugler
149,00 kr
Ophoria Kegel Balls

Ophoria Kegel Balls Bækkenbundskugler

4.6 (3)
149,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Ophoria Kegel Balls Bækkenbundskugler er perfekt til dig, der vil træne din bækkenbund og opnå større følsomhed i skeden. Foruden træning kan disse Kegel Balls også bruges til lystfyldte oplevelser. 

Ophoria Kegel Balls har et smukt og ergonomisk rigtigt design og de har et praktisk håndtag, der gør det nemt at tage dem ud, når du er færdig med at bruge dem. I begge Kegel Balls er der en indbygget geisha-kugle, som roterer når du bevæger dig. Rotationerne gør både bækkenbundstræningen ekstra stimulerende og giver dig en endnu mere effektiv bækkenbundstræning. Kroppen holder nemlig ekstra godt fast om kuglerne, når Kegel Balls tyngdepunkt skifter, for at sikre, at kuglerne ikke ryger ud.

Din partner kan også få glæde af din bækkenbundstræning: Ved at træne din bækkenbund, vil din partner nemlig kunne mærke et fastere greb om hans penis. Bækkenbundstræning har også den fordel, at det kan afhjælpe inkontinens.

Sådan bruger du Ophoria Kegel Balls:
Vi anbefaler at du bruger en vandbaseret glidecreme, når du skal føre Ophoria Kegel Balls op i skeden, da det på den måde bliver mere behageligt. 
Du kan bruge Kegel Balls liggende, ved at knibe i ca. 5 minutter og derefter holde en pause. Når du skal lave en knibeøvelse med kuglerne oppe, skal du lave en knibende bevægelse, der starter bag til ved indgangen af anus. Derefter skal du flytte den knibende bevægelse frem imod skeden, for til sidst at forsøge at trække navlen ind mod ryggen. 

Kegel Balls kan også bruges gående og stående. Du vil kunne lave knibeøvelserne uden at tænke over det, når din bækkenbund er stærk nok til at du kan gå rundt med dem.  Kegel Balls sætter nemlig krav til dine bækkenbundsmuskler om at spænde, så kuglerne bliver holdt oppe. 

Rengør Kegel Balls grundigt efter brug så du bibeholder en god hygiejne og sørger for, at kuglerne er klar næste gang du skal bruge dem. 

Når du køber Ophoria Kegel Balls Bækkenbundskugler anbefaler vi at du også køber: 
- En Swede Woman Vandbaseret glidecreme 
- En Sexlegetøj Rengøring 

Detaljer

MATERIALE: Silikone. 
PHTHALAT-FRI: Ja.
DIAMETER: 3,5 cm.
VANDTÆT: Ja.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 13565.
Anmeldelser
4.6
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Uvis virkning

Virker fint - men i forhold til den beskrevede følelse af, at træne bækkenbundet føler jeg ikke at det motiverer musklerne.. Men det er et fint produkt at afprøve..

-
5 5 1
God investering

Da jeg havde produktet 2 gange, kunne jeg allerede mærke forskellen . Den er nem og bruge og rengøre. Kan klart anbefales, efter og have født to børn.

-
5 4 1
God træning

De er rigtige gode, da det giver god træning af bækkenbunden. Jeg vil klart anbefale dem til andre, jeg har stor glæde af dem efter jeg har haft født to børn, til at få trænet bækkenbunden op igen.. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk