Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
B-Vibe Snug Plug 4 Butt Plug var 1

Oversigt

Du behøver ikke at melde dig ind i et træningscenter for at få den bedste booty-træning, så længe du har din snug plug 4 fra B-Vibe i nærheden! Med sit slikebløde silikone ydre, 4,3 cm i diameter og 257 skønne g., er du klar til en god gang bootybuilding. 

Denne butt plug er designet med omtanke på at pirre din bagdel, fylde den godt ud på en tilfredsstillende måde og lad dig mærke vægten af de to indvendige kugler. Smør rigeligt med vandbaseret anal glidecreme på, og lad den bløde,13,5 cm lange, silikone plug glide op, så du kan glide afsted mod de dybe orgasmer. 

Brug den sammen med en partner og oplev den ultimative form for udfyldelse, brug den solo til en hed omgang selvforkælelse eller tag den i når du skal på tur, som din egen hemmelige stimulation. Den tynde, fleksible hals og det glatte, ergonomiske håndtag sørger for, at den bliver hvor den skal. 

Når bagdelsfesten er færdig, rengøres din snug plug med varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens, så den altid er klar til analleg. 

B-Vibe Snug Plug serien har flere forskellige størrelser at vælge imellem. 

Mærkeb-Vibe
Produktvægt (g)275
IndeholderOpbevaringspose, Vejledning
Fuld Længde (cm)14
Indførbar Længde (cm)13.5
Diameter (cm)4.3
Bredde (cm)4.3
Primært MaterialeSilikone
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogEngelsk, Tysk, Spansk, Fransk, Italiensk, Russisk
SKU24818
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God kammerat
Anonymous - 1. jan. 2023
En god begynderplug til at nyde, når din indre lukkemuskel kommer på arbejde, og efter et par dage er du så veltrænet i den indre lukkemuskel og vil gå op i størrelse på din snug plug. Du kan ikke få en bedre makker.
Maskinoversat fra sinful.se
B-vibe
Anonymous - 13. mar. 2024
emballage og indhold af høj kvalitet. gode instruktioner og den samling, der præsenteres i manualen. Jeg vil helt sikkert købe andre produkter fra den samme producent.
Maskinoversat fra sinful.fi
Smukt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Godt design, der gør, at man kan have proppen i i lang tid uden ubehag. Jeg har sovet med proppen i uden nogen som helst problemer. Jeg prøvede først at have den i et par timer i løbet af dagen, før jeg prøvede at sove med den i mig. Metalkuglerne inde i pluggen har ingen funktion for mig, og spidsen kunne godt være lidt mere tilspidset for at gøre det lettere at føre pluggen ind. Man skal være lidt forsigtig og tage sig god tid, når man indfører den ret stumpe top, det er ikke noget problem, men man skal mærke sig selv og tage det forsigtigt, så det ikke gør ondt. At indføre pluggen på en anden kræver ekstrem forsigtighed, og man er nødt til at kommunikere ordentligt, hvis det skal fungere godt.
Maskinoversat fra sinful.se

B-Vibe Snug Plug 4 Butt Plug

Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
99,00 kr.74,25 kr.
Inkl. moms
599,00 kr.479,20 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS