Slikkelapper

Tænder du på oralsex og vil du samtidig sikre dig at udleve dine fantasier sikkert, så er siden her lige noget for dig. Giv din partner bedre oralsex når og hvornår I har lyst med beskyttende og hygiejniske slikkelapper. Her finder du særligt udvalgte slikkelapper, som både er tynde, smagsneutrale og beskyttende, og som samtidig bevarer den intime og stimulerende følelse.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Beffy (1)
Glyde (1)
Medintim (2)
Vis alle 4 produkter

Slikkelap - beskytter og bevarer den gode oraloplevelse

Hvordan fungerer en slikkelap?

En slikkelap er et stykke materiale, ofte latex, der placeres på den del af kroppen, som man gerne vil bruge tungen på. Det forhindrer munden og tungen i at komme i direkte kontakt med den anden parts krop. På den måde undgår man at indtage uønskede affaldsstoffer eller overføre sygdomme fra ham eller hende, som man er sammen med. Med en slikkelap kan du have beskyttet oralsex, men det gør også samleje mere hygiejnisk. Og fordi produkterne er så tynde, så får du stadig den samme stimulerende oplevelse, som denne sexform kan give.

En slikkelap er et engangsprodukt, men du får ofte flere stykker med i én pakke. Grunden til at produktet kun må bruges en gang, er for at sikre, at væsker og bakterier fra brugt lapper ikke overføres til dig, din partner eller jer begge. I kan også få en ny oplevelse, hver gang i benytter et nyt produkt, hvis modellerne for eksempel har forskellig smag. Det er heller ikke altid, at man kan lide smagen af sin partners krop, og i sådan et tilfælde kan disse hjælpemidler være med til at gøre oplevelsen meget bedre.

Hvorfor er sikker oralsex vigtig?

De fleste ved, at det er vigtigt at beskytte sig, hvis man skal have samleje, men har du egentlig tænkt på, at du også burde beskytte dig, når du har oralsex? Ikke fordi man kan blive gravid af det, men fordi sygdomme også kan overføres på denne måde. Og det kan både ske, hvis giver skulle være syg eller hvis modtageren skulle være det. Det problem har du ikke, hvis du bruger en slikkelap. Med sådan en kan du nemlig sikkert give din partner en ordentlig tur med tungen, uanset om det er på vagina, anus, penis eller noget andet. Den fungerer, med andre ord, lidt ligesom et kondom, da den skaber en fysisk barriere mellem din og din partners krop.

Hvis det er en penis, der skal have en fræk omgang med munden, så kan du også bruge et kondom - det bestemmer du helt selv. Men hvis det derimod er en vagina eller en anden kropsdel som skal tilfredsstilles, så er en slikkelap det rette valg. Den er for eksempel også velegnet til rimming, som er at bruge tungen på anus. Her beskytter den også mod lugt, hvis det skulle irritere dig.

Få mere nydelse

Oralsex kan være noget af det, der giver allerstørst nydelse - uanset køn og alder. Der er få ting her i livet, der føles lige så tilfredsstillende som en våd og varm tunge mod skeden, penis eller andre erogene zoner. Men derfor kan det sagtens blive meget bedre ved hjælp af forskellige hjælpemidler. For eksempel kan du bruge en slikkelap til at gøre oplevelsen mere behagelig ved at undgå, at væsker og andre væsker bliver overført til munden. Det kan føre til at både modtager og giver kan slappe mere af og dermed bliver hele oplevelsen endnu bedre for jer begge.

Derudover gør en slikkelap det muligt at bruge tungen på sin partner - også selvom modtageren har menstruation. Her vil lappen nemlig sørge for at giveren ikke bliver generet af menstruationsblod. I stedet vil giveren kunne opleve forskellige smagsvarianter, da mange udgaver findes med flere lækre smage, som kun gør det hele meget bedre. Kig hele vores sortiment igennem for at finde de lapper, der med sikkerhed vil kunne hjælpe dig og din partner til endnu bedre oplevelser i fremtiden.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk