TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Massageolier & massagelys

Med massageolie og massagelys kan I give jer selv et mere sanseligt og pirrende forspil. Vores olier findes i flere forskellige varianter, både med og uden duft. Med et lys kan I give hinanden en ekstra hed oplevelse. Lad lyset brænde i 15-30 minutter, pust lyset ud og hæld den størknede massageolie, som nu har forvandlet sig til hed olie, ud over din partners krop.

Intim massageolie og massagelys til enhver smag

Hvorfor intim olie?

Vores massageolier og intimolier findes i mange spændende udgaver. Nogen bruges til muskelafslapning og afspænding, mens andre bruges i erotiske sammenhænge. Her på siden har vi samlet alle de lækre olier, som kan bruges til alle former for massage. Massageolierne findes både med og uden smag og duft. De traditionelle olier er uden smag, og det er dem, der bruges oftest til kropsmassage.

Vi forhandler også en lang række olier med smag og med varmende effekt, som helt sikkert vil gøre jeres massageoplevelse endnu mere pirrende. Med disse olier kan du slikke og kysse din partner på huden efter en fræk massage og få en vidunderlig smagsoplevelse oven i hatten. Prøv eksempelvis at påføre massageolien et hemmeligt sted, og lad din partner gå på opdagelse med sin tunge.

Alle vores olier er baseret på samme ingredienser, som bruges indenfor fødevareindustrien. Du kan derfor roligt slikke løs uden at bekymre dig - og lege og eksperimentere uden at skulle tænke på skadelige stoffer. Som bonus finder du også intimolie i veganske udgaver, hvor der kun benyttes naturlige ingredienser som abrikos olie, mandel olie og argan olie, der er fremstillet under Fair Trade mærket med omtanke og respekt for de lokale bønder.

Prøv også et massagelys

Du har sikkert prøvet at blive masseret med ganske almindelig massageolie, men har du nogensinde prøvet at blive masseret med den duftende, varme voks fra et massagelys? Vores lys er ganske enkelt perfekte til et frækt forspil med efterfølgende erotisk massage.

Smid nogle rosenblade på sengen eller gulvet, tænd lyset og lad det brænde i 5-10 minutter, indtil voksen er blevet til en lækker, lun massageolie. Nu spørger du sikkert, om det ikke gør ondt at få varm olie på kroppen? Her skynder vi os lige at berolige dig! Voksen i et lys kan nemlig ikke sammenlignes almindelig stearin. Den er specialfremstillet og designet til formålet, så du kan være sikker på, at du og din partner kan nyde seancen fuldt uden at brænde jer.

Vi har et stort udvalg af massagelys, og hvis du ikke tænder på de parfumerede af slagsen, forhandler vi naturligvis også dem uden duft. Skynd dig at gå på opdagelse i shoppen, og læg op til en fræk og romantisk aften med i selskab med din partner. Vælg mellem lys, der har flere forskellige sensuelle dufte som eksemplevis jordbærduft, oriental, vanilje og mange andre eksotiske varianter. Mmmmmmmm!

Intim massageolie til frække lege

Mange tror desværre fejlagtigt, at massageolie er forbeholdt professionelle massører. Men de seneste år er efterspørgslen på intim massageolie steget kraftigt. Flere og flere par har fået øjnene op for, hvor vigtigt det er at pleje parforholdet og styrke intimiteten og nærheden gennem kærtegn.

Nogle par er særligt begejstrede for de helt traditionelle olier, andre par ønsker at tilføre massagen et ekstra lille kinky twist med en intimolie, der både varmer og smager sødt og lækkert. Prøv jer frem, og I finder stensikkert en fræk favoritolie.

Husk, at olien ikke kun er et lille vidundermiddel til de intime stunder. Alle vores olier er rige på vitaminer, som bidrager til at beskytte og pleje huden i dybden. Det er blandt andet derfor, du også vil opleve, hvordan din hud føles både blødere, sundere og friskere efter en omgang massage. Lad din sædvanlige bodylotion stå på hylden, og smør i stedet hele din krop ind i en af vores fløjsbløde massageolier lige efter badet.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type olie du skal vælge, sidder vores dygtige kundeserviceteam klar til at vejlede og rådgive dig.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS