Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Økologisk Massageolie

Hos Sinful finder du et spændende udvalg af økologiske massageolier. Med den rette massageolie, levende lys og lidt kunstige rosenblade kan I give hinanden et pirrende forspil. Prøv jer frem og lad jeres hænder gå på sanselig opdagelse på hinandens kroppe.

Forfør din partner med økologisk massageolie

Brug økologiske olier til forførende forspil

Giv din partner en forførende og erotisk kropsmassage med en af vores økologiske massageolier. Alle produkter her på siden er fremstillet af økologiske ingredienser. Du kan derfor smøre din partner ind i disse massageolier med stor nydelse.

Vores økologiske massageolier er blødgørende produkter, der er perfekte til forførende forspil og ideel til massage af ømme muskler. Alle vores massageolier har en høj glideevne, der er vigtig, når du vil forkæle din partner med en pirrende omgang massage. Bruger du cremer eller lotions, når du skal massere din partner, risikerer du at skabe en unødig friktion, da huden hurtigere absorberer denne smørelse end en god massageolie.

Du kan bruge de økologiske massageolier udvendigt over hele kroppen - også på de intime områder, som en del af forspillet. Du skal dog være opmærksom på, at massageolier ikke er velegnet at bruge sammen med kondomer og sexlegetøj. Når du bruger sexlegetøj eller har sex med din partner, anbefaler vi, at du i stedet benytter glidecreme, der passer til formålet.

Økologisk massageolie - med eller uden duft

Når du skal forføre din partner med en sensuel kropsmassage, kan du selv vælge om din økologiske massageolie skal være med eller uden duft. Hos Sinful har vi nemlig begge dele.

Vil du sætte den helt rette stemning i rummet, kan du for eksempel vælge en Intimate Earth Økologisk Massageolie, der findes i tre naturlige og meget velduftende varianter. Oliens milde dufte kommer fra certificerede økologiske ekstrakter, der er nøje sammensat for at give dig og din partner de rette betingelser for en hyggelig aften.

Ønsker du i stedet en massageolie med helt neutral duft, der samtidig har høj glideevne og efterlader kroppen silkeblød, anbefaler vi, at du kigger nærmere på vores Kaerlig Økologisk Massageolie. Denne massageolie er perfekt til dig, der vil forkæle din og din partners krop.

God samvittighed med økologisk massageolie

Massage er ikke kun godt for kroppen, det kan også bringe dig endnu tættere på din partner. Prøv en økologisk massageolie fra Sinful og lad jeres hænder gå på sanselig opdagelse på kroppens mest intime områder. Med vores økologiske udvalg af massageolier, er du sikker på, at din krop får blødgørende pleje.

Er du meget opmærksom på, hvilke produkter du anvender på dine mest intime dele af kroppen? Det er de fleste, og derfor skal du vælge de produkter, som passer bedst til dig. Derfor finder du flere økologiske produkter i vores store sortiment, som du kan anvende.

Vi kan blandt andet anbefale Kaerlig, der er en økologisk serie af intimprodukter, produceret i Danmark. Hele serien er fremstillet af økologiske ingredienser, der er nøje udvalgte for at give din krop det allerbedste. Store dele af serien er desuden både svanemærket og allergicertificeret. Gå på opdagelse i det økologiske udvalg og bliv forført af milde og effektive produkter, der bidrager til seksuelt velvære.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS