Sex & Mischief Senge Bondage Sæt

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Sex & Mischief Senge Bondage begynder Sæt

Sex & Mischief Senge Bondage Sæt

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Binddin elsker fast til sengenmed dette Sex & Mischief senge bondage sæt.

  Består af en central strop (til under sengen)med fire monterede stropper med manchetter.

  Kan justeres til at passe til alle madrasser.

  Manchetterne er foret med blødt stof.

  Sættet er en del af Sex & Mischief's bondageserie, som er specielt velegnet til begyndere.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Tænder du på at blive bundet til sengen? Eller måske på at binde en anden til din seng? Til dette er Sex & Mischief Senge Bondage sæt ideelt.

  Sættet kan sættes på alle former for madrasser, og på kort tid har du forvandlet din seng til et kinky sex møbel. Sættet gør det muligt at fæstne hele kroppen, da der er manchetter til både ankler og håndled.

  Sættet består af en strop, som er beregnet til at sidde under sengen (eller fx sofaen eller stolen). Herpå er så fæstnet 4 remme, hvor der i hver ende sidder en manchet. To af remmene kan tages af, hvis man kun vil bruge to af dem. Alle remmene er desuden justerbare, så man kan få dem til at passe præcist.

  Selve manchetterne er meget bløde indvendigt og er derfor velegnet til nybegyndere. Sættet er da også en del af Sex & Mischief's serie af produkter, specielt designet til dig, der gerne vil eksperimentere med bondage eller BDSM for første gang.

  Detaljer

  MATERIALE: Prolypropylen, ABS plast og polyester velboa.
  JUSTERBAR: Ja.
  LÆNGDE SAMLEREM: 150 cm.
  LÆNGDE MANCHET REMME: 146 cm.
  OMKREDS MANCHETTER: Op til 25 cm.
  BREDDE MANCHETTER: 5,7 cm.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Det bedste køb Efter at min kæreste og jeg var begyndt på lidt forskelligt blid bondage, overraskede jeg ham med dette bindesæt. Jeg bandt ham til sengen og gav ham et blindfold på - det var så godt at han sitrede i hele kroppen. Vi er begge så vilde med det nu, at det meget ofte bliver brugt.

  Bindesættet er super nemt at sætte fast til sengen og de justerbare stropper er hurtige at indstille. Manchetterne er ultra bløde indvendigt og det gør hverken ondt på ankler eller håndled. Stropperne er slidstærke og kan godt tåle at blive rykket i. Desuden er manchetterne nemme at skjule under topmadrassen, hvis der pludseligt kommer gæster.
  Kan virkelig anbefales!
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Frækt og i lækker kvalitet Som helt og aldeles nybegynder i bondage, er dette virkelig et lækkert sæt at arbejde med. Det monteres rigtig nemt under madrasserne og stropperne kan herefter ligeså nemt tilpasses, også undervejs ;)
  "Lænkerne" er lavet i et blødt materiale der ikke efterlader mærker og lukker med velcro, som faktisk holder overraskende godt sammen, også selvom man "prøver at komme fri".
  Alt i alt et virkelig fint sæt til prisen og til nybegyndere, så kan kun give det mine varmeste anbefalinger.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Sjovt og pirrende nyt legetøj Jeg er vild med denne form for bondage. Det er dejligt nemt at sætte op og bruge i praksis. Stropperne er justerbare, hvilket er dejligt så man fra gang til gang kan vælge hvor meget/lidt bevægelighed sin partner skal have. Materialet er super lækkert og blødt.
  Jeg og min kæreste er selv ny begyndere inden for bondage, og jeg vil klart anbefale dette til folk som kunne tænke sig lidt nyt liv i soveværelset.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  sjovt legetøj En ny form for leg. Det er nemt at montere under sengen. Det fungerer rigtigt fint og det er nemt at bruge og dejligt nemt at regulere remmene. Kan varmt anbefales
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Helt perfekt. Overraskende godt til prisen. Dejlig nemt at montere og bruge, selv for begyndere.
  De er behagelige at have på, også over en længere periode, og man skal ikke være bange for at trække lidt hårdt. Det skal nok holde.
  Det eneste der er negativt, er at mulighederne bliver en anelse begrænset hvis man har en 210x180 seng.
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Jeg elsker den bare! Jeg har købt sættet som en gave til min kæreste og han var helt vild med den (det var jeg faktisk også ;))! Kvaliteten er rigtig god, stoffet er meget blød og dejlig at have på. Kan anbefale til alle som vil prøve noget nyt :)
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  godt og billigt produkt Jeg har endnu ikke prøvet det. Men kvaliteten er god og den bliver nem at montere. Glæder mig til at prøve. Remmene er nemme og behagelig at have på.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Nemt, Frækt og Ligetil. Det var nemt at gå til og uden det store besvær.
  At sættet kan tilpasses(spænes) så meget ind gør det utroligt felksibelt, så det kan bruges over alt.
  Virkningen var super, da hun fandt udaf hvad der var kommet i soveværelset. Det bliver et "legetøj" der vil blive brugt langt frem i tiden.
  Som andre har skrevet er det et godt sæt at begynde med.
  Det eneste minus er at mancheterne godt kune have været lidt mere stabile.
  Et rigtigt godt produkt for pengene.
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  frækt, holdbart og lækkert Sættet er en drøm skabt til live for enhver, som har lyst til at starte ud med lidt bondage. Sættet er utroligt nemt at sætte op under sengen og kan gemmes nemt af vejen derunder, så gæster ikke finder det. Stropperne, som skal bindes rundt om arme og ben er dejlige at have på og kan strammes til som man har lyst, så man kan frit vælge om ens partner skal kunne bevæge sig lidt eller være spændt helt fast til sengen, så han eller hun er komplet i din magt. Vil klart anbefale dette sæt til alle som er nybegyndere til bondage og gerne vil prøve det.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Det bedste sæt vi har prøvet Det her er det bedste bondage kit min kone og jeg har prøvet. Det er holdbart nok til at vi kan få glæde af de i mange år og så er det et fund til prisen. Manchetterne er bløde og behagelige at ha’ på, selv når det går lidt vildt for sig og så kan vi godt li’ at vi kan ha’ sættet liggende klar under sengen, uden at folk tydeligt kan se det. Sættet har allerede givet os mange frække stunder sammen, hvor vi har fordybet os i hinanden, og jeg er sikker på, at der kommer mange flere fremover.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  En god overraskelse Et godt sæt til alle, der vil give sig i kast med bindelege. Jeg købte det som en overraskelse til min kæreste og den faldt i rigtig god jord :) Faktisk er det blevet et must-have i vores soveværelse og vi bruger det tit. Det er helt perfekt til vores frække lege, hvor han tager styringen. En varm anbefaling herfra :)
  5 5 1

  Du anmelder: Sex & Mischief Senge Bondage Sæt

  Hvordan vurderer du produktet? *