Adult Toys

Hos Sinful.dk finder du adult toys for enhver smag. Vi har produkter til både kvinder, mænd og par, så uanset om du skal bruge dem alene eller sammen med en partner, er det her du finder dem. Som Danmarks største sex butik  finder du, med vores store udvalg af sexlegetøj og erotiske produkter, med sikkerhed alt, hvad du skal bruge til en fræk aften i erotikkens tegn, her i sexshoppen

Mest populære
0
Filter
Kapasitet
Opladetid
Omkreds
Kondom længde
Kondom tykkelse
Kondom bredde
Indre dybde
Indre diameter
Indførbar længde
Glidecreme base
Water based (2)
Glidecreme funktion
Masturbation (2)
Strømkilde
2 x AAA (Included) (2)
2 x AAA (Not included) (2)
4 x AA (Not included) (1)
Magnetic USB-charger (4)
USB-charger (10)
Pris
På tilbud
Primært materiale
ABS-plast (2)
Aluminium (1)
Borosilicate glass (1)
Polyamid (2)
Silikone (17)
TPE (7)
TPR (2)
Egenskaber
Batteridrevet (4)
Fjernbetjent (1)
Opladelig (15)
Rejselås (5)
Vandtæt (20)
Varmefunktion (1)
Størrelse
L (1)
M (2)
S (2)
XL (1)
Stimulationsområde
Vagina (11)
Klitoris (13)
G-punkt (8)
Anus (2)
Penis (13)
Brugstid
Volume
Bredde
Mærke
Cottelli Collection (2)
Fifty Shades of Grey (4)
Fun Factory (1)
GoGasm (1)
Intimina (2)
Je Joue (1)
Lelo (3)
LovingJoy (1)
Master Series (1)
Mood (1)
Nu Sensuelle (1)
ohhcean (1)
Rocks Off (1)
Satisfyer (2)
Screaming O (1)
Signature Strokers (1)
Sinful (1)
Tenga (7)
Titanmen (1)
Længde
Diameter
Vis alle 36 produkter
Du har set 36 af 36 produkter

Adult Toys - en verden af grænseløs erotisk nydelse

Sexlegetøj til ham

Er du mand, og trænger du til at skrue temperaturen i dit sexliv liv op med en grad eller to? Så er du havnet det helt rigtige sted - uanset om du er typen, der nyder at anvende pirrende rekvisitter til en stille, fræk stund med dig selv, sammen med en partner eller begge dele. Hos os finder du ganske enkelt alt, hvad dit hjerte måtte begære inden for adult toys.

Vores sortiment er ikke bare Skandinaviens største og bedste - vores sortiment er nøje udvalgt, så du kun køber voksenlegetøj af allerbedste kvalitet. Vi tilbyder en lang række stimulerende produkter til mænd i kategorierne onani, anal legetøj, penisringe, sexdukker, oppustelig dukke, kondomer, glidecremer og meget, meget mere. Vi har også masser til dig, der gerne vil opnå en større penis eller bedre erektion. Prøv for eksempel en penisforlænger eller en penispumpe, der kan hjælpe med netop dette. Læs mere i vores ultimative guide til penis pumper.

Er du til frække håndjobs med et tvist, finder du både de populære onani sleeves, strokers og Tenga æg til maksimal nydelse under sololeg. Gå på opdagelse i blowjob simulatorer, fleshlights, pocket pussies og penisvibratorer, eller få en unik realistisk oplevelse med vores udvalg af naturtro numser, som fås i alverdens forskellige størrelser, farver og materialer.

Sinful har med garanti det adult toy, der passer til både dine behov og din smag. Træd ind i en vidunderlig og kinky verden af erotisk nydelse, og udlev alle dine vildeste fantasier med voksenlegetøj.

Adult Toys til hende

Hvis du er kvinde og har lyst til at udforske nye sider af din seksualitet - enten på egen hånd, eller i selskab med en partner - kan du finde alle typer af adult toys mellem himmel og jord til frække onanioplevelser her. Er du til indvendig stimulering med legetøj, der kommer tæt på den ægte vare? Bliv fyldt ud af en af vores mange realistiske dildoer, hvor nogle af dem ovenikøbet kan sprøjte. Det finder du blandt andet hos den amerikanske sexlegetøjsserie, vac u lock.

Hvad med at give den prisvindende Rabbit vibrator et skud? De små kaninører kæler for din klitoris, mens de roterende kugler i dildoen stimulerer din skede og dit G-punkt. Et yderst vanedannende bekendtskab, der sagtens kan tåle at blive brugt til både fræk sololeg og kinky lagengymnastik.

Er du til voksenlegetøj i den mere diskrete og sofistikerede ende, kan du med fordel gå på opdagelse i vores store udvalg af klitorisvibratorer. Du kan også kombinere pirrende indvendig stimulering med en god workout, og give dig i kast med frække - og fordelagtige - bækkenbundskugler. Orgasmer OG træning i én og samme indpakning!

Adult Toys til jer

Er der gået lidt for meget rutinesex i den? Og trænger I til at puste nyt liv i jeres parforhold? Så kan vi varmt anbefale jer at tjekke vores fantastiske sortiment af adult toys til par ud. Vi har et kæmpe udvalg af produkter til sex mellem mand/kvinde, kvinde/kvinde og mand/mand.

I kategorien forspil, finder I alt, I behøver til tænde godt og grundig op under hianden. Pir hinanden med kildefjer, udforsk og udlev seksuelle fantasier med inspirerende, erotiske spil, eller forkæl hinanden med en sensuel intimmassage.

Afprøv nye stillinger og få berusende orgasmer i gyngende vægtløshed, sync jeres orgasmer med en dobbeltstimulerende parvibrator, der kilder jer alle de rigtige steder, eller eksperimentér med sexet og nydelsesfuld anal stimulation og tag jeres sexliv til helt nye højder. Eller giv fantasierne frit løb og kast jer ud i erotisk dominansleg med blindfold, bedstraps og manchetter.

Kink oplevelsen op, og iklæd jer tætsiddende, pikante lak og læder outfits, eller tilføj legen en ekstra dimension med drillende penisbure, kyskhedsbælter og ball gags. Svært ved at vente? Gå på jagt i de mange kategorier og find jeres fælles favoritter og få klikket dem hjem hurtigst muligt.. God (og fræk) fornøjelse!

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk