Kunstig sæd

Kan du godt lide at lege med sperm, eller har du en fantasi om at prøve det, så er du landet det helt rette sted. Med vores udvalg af kunstig sæd får du en realistisk oplevelse, som kan hjælpe dig med at udleve dine frækkeste fantasier.

Kunstig sæd til de ekstra kinky lege

Hvad er kunstig sæd?

Kunstig sæd er præcis ligesom den ægte vare - eller det skulle man i hvert fald tro. Det både føles, dufter og ligner vaskeægte sperm, og det er bare med til at gøre hele oplevelsen endnu mere virkelighedstro, når du begiver dig ud i de frække lege. Så hvis du gerne vil genskabe de vildeste sexscener eller bare tilføre et ekstra kinky element til onanioplevelsen, så er kunstig sæd det perfekte produkt til dig.

Den kunstige sæd er typisk fremstillet som vandbaseret glidecreme, men nogle kan også indeholde silikone. Det betyder dog ikke det store for selve anvendelsen, da de fleste kan bruges både vaginalt, analt og sammen med både latex kondomer og alt slags sexlegetøj. Det er altså en kæmpe fordel, hvis du bare gerne vil sprøjte det ud over hele kroppen og lade dine hedeste fantasier få frit løb - enten alene eller sammen med en partner.

Produkterne her på siden kan også bruges som et lille ekstra tilbehør til mange erotiske shows og kinky BDSM-lege, hvor oplevelserne typisk er lidt frækkere end mange ellers er vant til. Så hvis du går rundt med sådan nogle drømme, så er disse produkter med garanti også noget for dig.

Kunstig sperm kan bruges af alle

Uanset om du er kvinde eller mand (eller et par for den sags skyld), så kan du med sikkerhed få stor glæde af kunstig sperm. Det har en enestående egenskab til at efterligne den ægte vare, og det bliver kun bedre, hvis du lige husker at varme det lidt op inden brug. På den måde kommer det nemlig til at føles præcis ligesom rigtig sperm - både når det rammer kroppen, men også når du leger videre med det efterfølgende.

Hvis du samtidig bruger en sprøjedildo sammen med den kunstige sperm, er du faktisk sikret en både fræk og helt igennem realistisk oplevelse. Så tænder du på tanken om at lege med falsk sæd og kender du ikke allerede til sprøjtedildoer, så skal du gøre dig den tjeneste at besøge vores kategori her på shoppen. Vi har nemlig et stort udvalg af dildoer, der alle kan sprøjte, og ved at kombinere dem sammen med kunstig sperm, så får du med garanti den realistiske og vanvittig kinky oplevelse, som du går og drømmer om.

Fake sperm til sjov og frække leg

Fake sperm, falsk sæd, kunstig sperm. Produkterne her på siden bliver kaldt meget forskelligt, men sandheden er, at uanset hvad du kalder det, så har det præcis den samme egenskab - nemlig at efterligne den hvide væske der kommer ud, når mænd får udløsning. Og det gør produkterne her på siden altså meget godt. Det er i hvert fald svært at se og mærke forskel på fake sperm i høj kvalitet og den ægte vare, der kommer fra en rigtig penis.

Mange køber selvfølgelig disse produkter fordi det giver dem et ekstra frækt element i deres kinky lege, hvilket er fuld forståeligt. Det kan blandt andet være med til at opfylde en masse fantasier, som for eksempel at prøve en masse sperm på én gang. Det kan man opleve med falsk sæd - og endda helt uden at invitere fremmede mænd med i legen.

Der kan være lidt forskel på produkterne, så husk at læs beskrivelserne, så du er sikker på at få det helt rette produkt med hjem i soveværelset. Hvis du har spørgsmål til produkterne, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk