Tantus Compact Silikone Dildo 13 cm

Klik på billederne for at forstørre dem

Tantus Compact Silikone Dildo 13 cm

Vær den første til at bedømme dette produkt

Ikke på lager Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.

299,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Er du på udkig efter den perfekte begynder dildo, som ikke er for meget? Så bliver Compact Super Soft dildoen fra Tantus hurtigt din nye bedste ven.

  Dejlig blød dildo med den helt rigtige bøjning til G-punkt eller mandens prostata. Slank model, perfekt til anal-leg og Strap-On pegging.

  Fremstillet iTantus’ unikt udviklede Super Soft Silikone, som er ekstra fleksibelt og behageligt i brug, og desuden er allergivenligt og 100% fri for phtalater.

  Håndlavet i USA.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Er du på udkig efter den perfekte begynder dildo, som ikke fylder for meget ud? Så bliver Compact Super Soft dildoen fra Tantus hurtigt din nye bedste ven.

  Dejlig blød dildo med den helt rigtige bøjning til effektivt at stimulere enten G-punkt eller mandens prostata. Med kun 2,5 cm i diameter er der tale om en meget slank model, perfekt til anal-leg og Strap-on pegging.

  Fremstillet I Tantus’ unikt udviklede Ultra-Premium Super Soft Silikone. Super Soft dildoerne er ekstra fleksible og har fløjsblød overflade, som gør legen særlig behagelig og tilfredsstillende.

  Desuden er Tantus produkter allergivenlige, Eco-friendly og 100% fri for phtalater. Tåler maskinopvask og kogning. Et kvalitetsprodukt, som selv den mest varmblodede dårligt kan slide op.

  Håndlavet i USA. Små uregelmæssigheder i farve og form kan forekomme.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk Silikone .
  FTALATFRI: Ja.
  DIAMETER: 2,5 (bredeste sted).
  LÆNGDE: 13 cm.
  HARNESSVENLIG: Ja.
  VANDTÆT:Ja.
  BEMÆRK: Ikke kompatibel med Tantus sugekopbund.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Du anmelder: Tantus Compact Silikone Dildo 13 cm

  Hvordan vurderer du produktet? *