Touché Feromon Spray til Kvinder

Klik på billederne for at forstørre dem

Touché Feromon Spray til Kvinder

På lager Bestil før kl. 22.00 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

129,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Touché Feromon Spray har en seksuel tiltrækningskraft på det modsatte køn. Denne er beregnet til at tiltrække mænd.

  Sprayen er som sex appeal på flaske!

  Spray en smule på halsen eller et andet sted på kroppen.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Er du kvinde og ønsker at øge din seksuelle tiltrækningskraft overfor det mandlige køn, så er det denne Feromon Spray du skal have fat i.

  Sprayen er som sex appeal på flaske! Den indeholder feromoner, som også kaldes for "kærlighedens duft" eller "seksualitetens duft".

  Feromoner siges at have en seksuel tiltrækningskraft, så ønsker du at tiltrække en mand, så spray lidt af denne spray på fx halsen eller andre steder på kroppen.

  Sprayen har en mild duft og er meget drøj i brug. Vi anbefaler at der kun bruges ét sprøjt, der så vil kunne holde i op til 12 timer. Bemærk at dette ikke er en duftspray der kan sammenlignes med en almindelig deodorant eller parfume.

  Detaljer

  INDEHOLDER: Feromon Spray.
  STØRRELSE: 50 ml.
  BRUGERMANUAL: Engelsk, tysk m.m.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Puha - den lugter ikke godt Det var et rent forsøg at købe denne, og den var jo også meget billig - men jeg matte ret hurtigt smide den ud. Jeg brugte den faktisk kun en gang, og den lugtede så stærkt af dårlig, billig parfume, at jeg fik hovedpine på Ganske få minutter. Jeg blev ved med at lugte af den I flere dage efter, selv efter at have taget bad.

  Feromon-parfumer er jo omdiskuterede mht. effekt, men jeg mærkede I hvert fald ikke nogen ændring I adfærd - eller også var jeg bare så optaget af, at jeg ikke kunne holde lugten ud, at jeg blev mindre snakkesaglig. Jeg ville ønske, parfumen havde været duftfri for alt andet end feromonerne.
  5 2 1
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Mild og diskret Jeg har kun prøvet min nye spray et par gange på arbejde, men jeg tror godt at der kunne noget om snakken i forhold til feromoner. - Er spændt på at se hvad der sker når jeg tager den på i byen :)
  Sprayen er ret mild og diskret, så jeg fordeler et sprøjt af den på halsen og håndleddene. Nogle dage har jeg kombineret den med min almindelige duft.
  5 5 1

  Du anmelder: Touché Feromon Spray til Kvinder

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om: