Anmeldelser

Riva Velve

Alle kvinder burde eje mindst én rabbitvibrator, men det kan være svært at finde den helt rigtige model, der passer til ens ønsker om stimulation, lydniveau og ergonomi. Jeg havde endnu ikke ramt helt plet, men så rendte jeg ind Riva fra den nye serie Velve – og HVILKET møde!

Generelt

Riva gør et ret så sofistikeret førstehåndsindtryk. Den kommer i en lækker æske i en sensuel dyb lilla farve, som går igen på selve vibratoren. Materialet er silkeblød silikone uden skarpe overgange eller klodsede knapper – stilrent og utroligt nem at betjene. Skaftets størrelse er lige tilpas, og klitorisvibratoren har både en god længde og bredde.

Oplevelse og funktioner

Efter en opladningstid på ca. 3 timer er Riva klar til brug, og hold da op, der er IKKE sparet på vibrationerne. Det næste, der overrasker mig ved Riva, er lydniveauet. Normalt har produkter med så kraftige vibrationer en tendens til – forståeligt nok – at afgive en del lyd, men selv på højeste niveau er Riva ikke særlig støjende. Det er altså imponerende!

I æsken finder man udover oplader og opbevaringspose en udførlig vejledning, så det er nemt at gå til de 4 forskellige knapper foruden ON-knappen. Når den er tændt, starter man blot vibrationerne ved et enkelt tryk på øverste knap, der også skifter mellem de 10 forskellige vibrationsmønstre. Plus og minus justerer intensiteten, så der er rig mulighed for at finde flere indstillinger, der passer perfekt til både humør og stemning.

Riva har også en spritny ny funktion, jeg aldrig har prøvet før. Med et enkelt tryk på nederste knap og små 5 minutters ventetid får vibratoren nemlig en temperatur på mellem 37-39 grader. Jeg kan mærke varmen i håndfladen, mens jeg venter, og det giver vibratoren en fin organisk og behagelig fornemmelse.

Selvom varmen bestemt er skøn, så glemmer jeg dog ret hurtigt funktionen, da vibratoren kommer i brug. Skaftets krumme form og kraftige vibrationer rammer G-punktet enormt præcist på mig, og det gør, at jeg ikke har behov for at skrue ret højt op for intensiteten, hvad jeg ellers før har oplevet som nødvendigt. Klitorisvibratoren fungerer også super godt omend jeg kunne ønske mig, at den var en lille smule kraftigere. Rent ergonomisk passer den perfekt til mig og er fleksibel nok til, at jeg kan vinkle vibratoren på forskellige måder.

Bedømmelse

Jeg må erkende, at jeg er blæst fuldstændigt bagover af denne elegante sag. Normalt har jeg mest nydelse af ydre stimulation, men formen på skaftet og vibrationerne gør virkelig noget godt for mig – 2 gange endda! Min eneste lille bitte anke er, at jeg kunne have ønsket mig en mulighed for at justere vibrationerne i indre og ydre del særskilt, men hvis varmefunktionen har fået den knap i dette tilfælde, så undværer jeg gerne.

Hvis Riva var på Tinder, havde den helt sikkert fået et superlike af mig, og jeg glæder mig allerede til 2. date.

Jeg giver den – uden tøven – 4,5 stjerner!