BDSM Udstyr

BDSM udstyr finder du her på Sinful.dk. Vi har i flere år solgt Bondage og SM produkter og har derfor en god erfaring med altid at indkøbe markedets bedste produkter. BDSM udstyr dækker over en lang række af produkter til både kvinder, mænd og par herunder sex gynger. Du finder alt fra blindfolds, gags og piske til sexgynger, bindebånd og elektro sex legetøj. De forskellige produkter kommer fra førende brands fra hele verden, og vi har nøje udvalgt det BDSM udstyr, som vi ved, at I kunder vil have. BDSM legetøjet findes i mange forskellige materialer, men det er især gummi, læder og latex, der dominerer i udvalget. Hvis du har brug for hjælp til at finde det rette produkt for dig, er vi altid klar på at hjælpe dig. Blot kontakt os, og vi hjælper dig med at finde, hvad du præcis står og mangler.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Bon4 (1)
Bound (3)
CB Chastity Devices (1)
ElectraStim (4)
F-Machine (2)
Fetish Fantasy (11)
Joydivision (1)
LoveBotz (4)
Master Series (10)
Mister B (1)
Mystim (2)
Obaie (1)
Rimba (4)
Sex & Mischief (2)
Spartacus (10)
Sportsheets (1)
Stoys (5)
Zado (1)
Vis alle
Vis alle 66 produkter
Du har set 48 af 66 produkter
Hent flere

BDSM Udstyr til de frække sexlegetøjs entusiaster

BDSM Udstyr

BDSM eller Bondage, fiksering, Dominans og underkastelse kan også være betegnelsen for denne type af sex og sexlegetøj som kan bruges til lidt frækkere sex. Hvilke produkter kan man betegne som BDSM udstyr? Dette er svært at sige helt præcist, men hvis man som udgangspunkt kan binde sin partner, underkaste sig selv eller på anden måde tage styringen i sådan en grad at partneren ikke kan gøre så meget, så har man fat i BDSM genren. Og selvom det lyder vildt og for meget erfarne, så kan stort set alle sexlegetøjsentusiaster være med.

Hvilke produkter skal man så købe for at kunne dyrke BDSM? Som udgangspunkt anbefaler vi at starte stille og roligt med nogle håndjern eller nogle binde produkter. Eventuelt nogle øjenbind eller blindfolds så man kan pirre sin partner i mørket. Derfra er der ikke så lang vej til den ægte BDSM entusiast. Disse personer anser sig selv for eksperter inden for sex og med rette. Det kræver mod og overblik at begive sig ind i denne verden. Derfra er der ikke så langt til gags, brystklemmer, elektro sex legetøj og andet. Det handler bare om at opsøge mulighederne. Eksempelvis kunne manden også iføre sig et penisbur med eller uden sædstopper.

Fetish produkter

Er BDSM, SM og fetish det samme? I det store hele så er det det samme. Det som adskiller det er egentlig mere en form for fetish. Hvis man elsker at have sex ude i det fri så har man en fetish for udendørssex. Hvis man derimod elsker at få stød når man har sex, jamen så er man mere elektrosex fetish type. Der findes mange typer af fetish og ikke to er ens. Derfor er det også så smukt. Sinfuls mission er at inspirere vores kunder til et mere legende og inspirerende sexliv. Dette være sig også folk som dyrker sex på et lidt højere plan end bare det almindelige par. Vi elsker at hjælpe folk med alle typer af fetishes.

Hvilke produkter er fetish og hvilke produkter er så BDSM produkter? BDSM udstyr er mere en livsstil indenfor sexlegetøj. Sexlegetøjet indenfor denne kategori kan svært at definere, men som udgangspunkt er vi ude i mere hardcore produkter. For eksempel findes der i BDSM kategorien masker, sex maskiner og sugekopper som kan bruges under legene. Dette er mere ovre i denne genre.

Hvilke mærker findes der indenfor BDSM?

Der findes mange producenter som producerer sexlegetøj og BDSM udstyr til de mange fetichister. Nogle af de mest populære er Fetish Fantasy, Sex and Mischief, Spartacus og LoveBotz. Disse mærker er utrolig gode til at producere holdbare produkter til BDSM kategorien. For de skal være holdbare når det for alvor går for sig i dobbeltsengen. Eller i legeværelset. For nogle BDSM entusiaster går det så vildt for sig at legeværelset eller soveværelset må lydisoleres. Men det er kun de øvede der går så langt.

De dygtigste indenfor genren ved hvordan man begår sig inden for sex genren. Så langt de fleste har godt styr på det og har også et safeword som de kan gøre brug af hvis det bliver for meget for den ene part. Tit og ofte bliver det ikke brugt fordi parrene elsker at dominere hinanden, om det så er med ball gags, håndjern, tape, strapon dildoer eller noget helt andet og vildere. Ikke desto mindre så kræver det sin mand og kvinde at blive ægte BDSM entusiast, men det kan snildt lade sig,gøre og Sinful anbefaler bare at man starter stille og roligt ud. Brug altid en god glidecreme til de produkter der bør bruges glidecreme til. Så skulle I være på den sikre side.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk