Penisringe til Penis og Kugler

Denne type penisring sættes både på din penis og dine kugler og giver dig derved en hårdere erektion end normalt. Vi har et stort udvalg til begyndere og til de mere erfarne. Masser af gode tilbud.

Penisringene til penis og kugler gør det nemmere for dig at kontrollere din udløsning. Og bedst af alt, så giver den en mere intens og længerevarende orgasme.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Egenskaber
App-styret (3)
Batteridrevet (2)
Fjernbetjent (2)
Justerbar (3)
Opladelig (11)
Splashproof (1)
Vandtæt (9)
Vibrating (13)
Materiale
ABS-plast (1)
Elastomex (1)
Metal (1)
Nitril (1)
PU (1)
PVC (1)
Silikone (35)
TPE (3)
TPR (11)
Mærke
Anal Fantasy Collection (1)
balldo (1)
baseks (2)
Bathmate (2)
Blue Line (2)
Bound (1)
CalExotics (2)
Dorcel (1)
Fantasy C-Ringz (3)
Frisky (1)
Hot Octopuss (1)
Malesation (4)
Master Series (3)
Mr. Membr (6)
Nexus (1)
Oxballs (3)
Perfect Fit (1)
Satisfyer (2)
Screaming O (1)
Sinful (8)
Sport Fucker (4)
Svakom (1)
Tantus (1)
We-Vibe (2)
Vis alle 59 produkter
Du har set 48 af 59 produkter
Hent flere

Penis og kugler penisringe giver bedre orgasmer

Hvad er forskellen?

Når du gerne vil have en fastere og mere længerevarende erektion, så er en penis og kugler penisring et rigtig godt valg. Den fungerer stort set på samme måde, som alle de andre populære modeller, men der er alligevel et par forskelle. Den sørger selvfølgelig for at blodet, der strømmer ud i skaftet, også bliver derude, så du bedre kan opretholde en rejsning. Ved at forhindre blodet i at løbe tilbage i kroppen, så vil du desuden opleve at din erektion bliver endnu hårdere end du er vant til.

Den største forskel mellem en almindelig variant og en penis og kugler penisring, er i bund og grund, at denne type har to ringe. Den ene skal sidde rundt om skaftet, som de almindelige varianter, mens den anden skal sidde rundt om testiklerne. Der findes også varianter, hvor du kun har én ring, der så skal sidde rundt om begge dele på én gang.

Du kan selvfølgelig også kombinere flere enkeltstyks og dermed lave din helt egen model. Det handler bare om at finde de rette størrelser, så de ikke klemmer rundt om hverken skaftet eller testiklerne. Derfor er det altid en god idé at købe en model, som er fremstillet til formålet, hvor du også kan se størrelserne på de enkelte dele, der skal rundt om skaftet og testiklerne.

Få intense orgasmer med penis og kugler penisringe

Hvis du er på udkig efter din første penis og kugler penisring, men har erfaring med de almindelige udgaver, så kan du nemt tage skridtet op og investere i en dem du finder her på siden. Mange synes, at det ekstra faste greb rundt om testiklerne løfter orgasmen til et helt nyt niveau - og det gælder både i forbindelse med sex og onani.

Vores udvalg varierer også meget i forhold til form, materiale og funktion. Nogle er meget tynde og fleksible, mens andre er mere tykke og stive. De tykke udgaver trækker testiklerne ned, hvilket giver en stram og ophidsende følelse, samtidig med at de tvinges til at blive i pungen under orgasmen. Det giver en meget mere intens oplevelse i forbindelse med klimaks.

Hvis du har bestemt dig på en tykkere og mere stiv variant, så burde den være nem at få ned over skaftet i slap tilstand - især hvis den er lavet af metal. Du starter bare med at føre den ned og skaftet og placerer derefter testiklerne i ringen én efter én. Det er vigtigt at dette frække hjælpemiddel ikke sidder for stramt eller benyttes i mere end 20 minutter af gangen. Hvis du oplever misfarvning eller ubehag, så skal du stoppe med det samme.

Simpelt, men effektivt sexlegetøj

Denne type sexlegetøj er meget populære blandt mænd, fordi de er alsidige og meget lette at bruge. De kan bruges benyttes i forbindelse med sex og onani, men også samtidig med at man bruger andet sexlegetøj eller andre seksuelle hjælpemidler. Foruden dem, som du finder her på siden, så kan du også finde varianter der har vibratorer, indbygget butt plugs eller andre spændende funktioner. Det er ganske enkelt et lille, men effektivt stykke sexlegetøj, der lige kan sætte prikken over i’et til enhver seksuelt situation.

Fordi der findes så mange muligheder, så kan det være en god idé at kigge på de forskellige varianter inden du bare køber den første og de bedste. Der er ingen tvivl om, at hvis du har allerede har prøvet de almindelige modeller, så vil en penis og kugler penisring være et skridt op, men du har også mulighed for at vælge mellem de mange andre muligheder. Så gør dig selv en tjeneste og tjek hele vores store udvalg - og hvis du har spørgsmål, så sidder vores kundeservice selvfølgelig klar til at hjælpe dig.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk